Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aparate masaj

Aparatele de masaj sunt foarte populare, in special printre doamnele care isi doresc sa scape de celulita inestetica de pe corp. Procedurile profesionale care lupta impotriva celulitei sunt disponibile in cadrul saloanelor, dar de cele mai multe ori sunt destul destul de costisitoare. Daca va doriti sa economisiti timp si bani, dar si sa aratati bine, ar trebui sa alegeti un aparat de masaj pe care sa il puteti folosi in casa. Aparatul de masaj anticelulitic Medicura, disponibil in magazinul Studio Casa, vine cu instructiuni facile de utilizare si garanteaza obtinerea rezultatelor profesionale, fara a fi nevoie ca dumneavoastra sa investiti o suma mare de bani.

Aparate profesionale pentru masaj

Aparatul profesional de masaj anticelulitic este ideal pentru efectuarea procedurilor de infrumusetare in incinta propriei case. Dispozitivul propus de marca italiana Medicura este disponibil la un pret accesibil, raportul calitate - pret fiind excelent. Dispune de accesorii multiple, geanta pentru depozitare si voiaj, iar utilizarea este facila. Aparatul poate fi folosit pe abdomen, talie, fese si coapse, avand efect imediat de diminuare a celulitei, sau a acelui aspect de coaja de portocala de pe piele. Viteza poate fi reglata astfel incat masajul sa fie mai intens sau mai delicat. 

Aparat masaj anticelulitic Medicura M240N, 15 W, 4 accesorii, Alb Aparat masaj anticelulitic Medicura M240N, 15 W, 4 accesorii, Alb
-40 %
MEDICURA M240 este un aparat de masaj anticelulitic profesional 4 in 1 si presupune un masaj profund, intens si relaxant care imbunatateste circulatia cu ajutorul caldurii degajate de razele infrarosii.Viteza poate fi ajustata pentru a obtine tipul de masaj dorit. De un real ajutor este faptul ca se pot aplica direct pe piele in timpul masajului produse cosmetice precum uleiuri sau creme pentru a imbunatati sesiunea de masaj.Functia termica/infrarosu incalzeste pielea si ajuta la absorbtia subst..
178,00 Lei 298,00 Lei
Pachet aparat masaj anticelulitic Medicura M240N, 15 W, 4 accesorii, Alb  + Prosop de plaja/hamam, NICOL DA RE , Relax Collection 100cm * 180cm Pachet aparat masaj anticelulitic Medicura M240N, 15 W, 4 accesorii, Alb  + Prosop de plaja/hamam, NICOL DA RE , Relax Collection 100cm * 180cm
-35 %
Aparat masaj anticelulitic Medicura M240N + Prosop de plaja/hamam, NICOL DA RE , Relax Collection 100*180cmMEDICURA M240 este un aparat de masaj anticelulitic profesional 4 in 1 si presupune un masaj profund, intens si relaxant care imbunatateste circulatia cu ajutorul caldurii degajate de razele infrarosii.Viteza poate fi ajustata pentru a obtine tipul de masaj dorit. De un real ajutor este faptul ca se pot aplica direct pe piele in timpul masajului produse cosmetice precum uleiurisau..
193,70 Lei 298,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)