Espressor De'Longhi La Specialista EC9335.R, 1450 W, 19 bar, 2 L, Rosu
Aparatul foloseste CAFEA BOABE si are Rajnita incorporata .
Este tip manual si este dedicat folosirii rezidentiale.
Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE
Tip | Manual |
Tip incastrare | Standard |
Utilizare | Rezidential |
Tip alimentare | Cafea boabe |
Tip bautura | Cafea Espresso Espresso macchiato Cappuccino Caffe Latte Flat white Americano |
Numar produse preparate | 3 |
Sistem spumare lapte | Automat |
Material carcasa | Inox |
Functii | Oprire automata Tava de scurgere detasabila Setare cantitate cafea Rasnita Rezervor apa detasabil Sistem de memorare |
Accesorii incluse | 2 Filtre inox Lingura dozare cafea macinata Cana spumare lapte |
Culoare | Rosu |
SPECIFICATII TEHNICE
Putere | 1450 W |
Presiune pompa | 19 bar |
Capacitate rezervor apa | 2 l |
DIMENSIUNI
Latime | 315 mm |
Adancime | 369 mm |
Inaltime | 445 mm |
Greutate | 13 Kg |
Inaltime maxima ceasca | 12 cm |
Espressorul manual De’Longhi La Specialista te ajuta sa devii propriul barista, la tine acasa. Transforma fiecare dimineata intr-un moment de placere si rasfat, cu o a aroma intensa de cafea atent preparata.
Adauga boabele de cafea proaspat prajite in rasnita espressorului, alege nivelul de macinare potrivit boabelor de cafea alese, preseaza cafeaua macinata cu ajutorul tamperului incorporat, si vei obtine un espresso autentic, in stil italian, cu o crema perfecta.
Pentru iubitorii bauturilor pe baza de lapte, La Specialista ofera posibilitatea de a obtine o spuma de lapte densa si aerata. Pregateste Cappuccino, Latte, Flat White sau Espresso Macchiato, precum cele din cafenelele de specialitate.
Tehnologia Sensor Grinding
Macinarea precisa este esentiala pentru prepararea bauturilor pe baza de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat in ceasca de cafea.
Tehnologia cu senzor de macinare asigura o dozare uniforma si optima de cafea, pentru o calitate ridicata a bauturilor din ceasca.
Sistemul Smart Tamping
Presarea corecta a dozei de cafea macinata este esentiala pentru o extractie optima.
Sistemul “Smart Tamping” asigura efectuarea acestui procedeu uniform si usor. Trebuie doar sa apesi maneta, iar espressorul va aplica presiunea corecta asupra dozei.
Recomandam presarea de 2-3 ori, inainte de a extrage portafiltrul.
Controlul activ al temperaturii
Extractia perfecta a cafelei necesita o temperatura de infuzie constanta.
Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei, pentru a garanta o extractie optima si un rezultat ideal in ceasca.
Sistemul Advanced Latte
Cu ajutorul sistemului “Advanced Latte”, este foarte usor sa obtii o spuma catifelata, densa si aerata, pentru latte art necesar bauturilor pe baza de lapte.
Pozitioneaza selectorul duzei de abur pe modul FLAT pentru lapte fierbinte sau pe modul FOAM pentru spuma de lapte, aseaza recipientul cu lapte impreuna cu duza de spumare, iar rezultatul dorit va aparea in cateva momente.
La Specialista ofera 3 retete presetate, pregatite automat: Espresso, Cafea si Americano.
Pentru Cafea lunga, duza independenta de apa este proiectata sa toarne apa fierbinte in ceasca inainte de prepararea celor doua espresso.

Personalizeaza bauturile preparate
Meniul MY, usor de accesat din panoul de control al espressorului, iti ofera posibilitatea de a personaliza fiecare bautura, prin modificarea si adaptarea retetelor presetate. Astfel, vei putea personaliza cantitatea de cafea obtinuta in ceasca.
Modificarile pot fi salvate pentru urmatoarele cafele preparate.