Black friday


Dacă iubești să faci cumpărături online și mai ales să prinzi cele mai bune reduceri, cu siguranță aștepți cu nerăbdare ziua de Black Friday 2021. Îți propui să profiți de cele mai bune discount-uri, iar la final de Black Friday să te poți lăuda cu o mulțime de cumpărături făcute cu bani puțini. Dar cum să faci achiziții inteligente de Black Friday?

Pe această temă ne-am propus să vorbim în rândurile următoare. Astfel, dacă îți dorești să profiți pe deplin de reducerile de Black Friday, să prinzi cele mai bune reduceri și să faci achiziții în mod inteligent și chibzuit, sfaturile noastre îți pot fi de ajutor.

Iată care sunt sfaturile ce te vor ajuta să faci și tu achiziții inteligente de Black Friday:

·      Stabilește o listă cu necesități

·      Urmărește prețurile

·      Urmărește ofertele

·      Trezește-te devreme!

·      Stabilește un buget

·      Salvează-ți datele în cont

·      Salvează conturile pe telefon

·      Adaugă produse în lista de dorințe

 


Stabilește o listă cu necesități

Poți fi chibzuit de Black Friday dacă alegi să te pregătești cât mai bine de acest eveniment. De multe ori există tendința de a cumpăra lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat, doar pentru că sunt la reducere. Nu trebuie să cazi în această capcană, așa că ai putea face o listă cu lucruri de care ai nevoie cu adevărat și pe care ți-ar plăcea să le poți cumpăra la reducere.

Ai nevoie de un nou frigider, de o mașină de spălat ori visezi la un televizor nou și performant? Ori poate ți-ar prinde bine niște electrocasnice mici pentru bucătărie. Indiferent care sunt nevoile tale, o listă te-ar putea ajuta mult să nu te abați de la necesități, cumpărând lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat.


Urmărește prețurile

Nu toate magazinele sunt corecte în ceea ce privește organizarea marelui eveniment de reduceri. Prin urmare, nu toate reducerile mari sunt la fel de mari precum par. Cum poți evita posibilitatea de a fi înșelat de Black Friday? Ei bine, dacă ai făcut o listă cu produsele pe care ți-ai dori să le cumperi de Black Friday, ai putea nota și prețul pe care îl aveau în momentul redactării listei.

De asemenea, analizează prețul pe care produsul respectiv îl are în mai multe magazine, întocmai pentru a-ți putea face o idee cât mai clară asupra prețului real.

La fel de mult te-ar putea ajuta un comparator de prețuri. Acestea îți afișează un grafic cu ajutorul căruia vei descoperi evoluția prețului în ultima perioadă, iar astfel vei ști dacă reducerea este reală sau nu.


Urmărește ofertele

Nu trebuie să ai în vedere doar ofertele unui singur magazin online. Majoritatea magazinelor organizează evenimentul Black Friday în acest an, așa că ar trebui să ai în vedere ofertele tuturor. Nu știi niciodată unde găsești cele mai bune prețuri de Black Friday, așa că merită să urmărești mai multe magazine, întocmai pentru a putea profita de cele mai mari reduceri.

Te poți abona la newslettere, poți urmări paginile de Facebook ale magazinelor care te interesează sau la fel de bine poți vizita magazinul online în ziua de Black Friday pentru a descoperi promoțiile. Sunt doar câteva metode ce te pot ajuta să fii la curent cu cele mai mici prețuri.Trezește-te devreme!

Majoritatea magazinelor online din România încep reducerile dimineața de vreme, iar după cum bine știi... stocurile se epuizează rapid de Black Friday! Prin urmare, ar trebui să verifici ofertele încă de la prima oră, astfel încât să fii printre primii care profită de reducerile mari, care de regulă reprezintă atracția principală a zilei.Stabilește un buget

Atunci când faci lista cu produse pe care ți-ai dori să le cumperi la reducere de Black Friday, ar trebui să stabilești și un buget în care va trebui să te încadrezi. Astfel, nu vei cheltui mai mult decât îți permiți de fapt și totodată îți va fi mai ușor să îți păstrezi cumpătarea.

Stabilește suma maximă de bani pe care ești dispus să o folosești pentru cumpărături de Black Friday iar astfel nu va trebui să faci compromisuri și nu vei întâmpina dificultăți din punct de vedere financiar.Salvează-ți datele în cont

Majoritatea magazinelor online îți oferă posibilitatea de a-ți crea un cont, iar mai apoi vei putea salva datele pentru livrare precum și datele cardului bancar. Recomandarea noastră este să ai aceste opțiuni în vedere, deoarece astfel vei putea efectua mult mai rapid o comandă, ceea ce te poate ajuta să fii printre primii care profită de un discount cu adevărat generos, scăzând riscurile de a pierde cele mai bune reduceri.

De Black Friday fiecare secundă contează și nu există deloc timp de pierdut, ceea ce ar trebui să eviți și tu cât mai mult cu putință.


Salvează conturile pe telefon

Nu trebuie să lași ca startul Black Friday să te ia prin surprindere. Iar pentru a te asigura că nu pierzi startul, atunci ar trebui să descarci aplicațiile magazinelor preferate și să te autentifici pe site-ul acestora și de pe smartphone. Astfel, vei putea face cumpărături folosind dispozitivul mobil, așa că sigur nu îți va scăpa nici măcar o promoție ce nu merită ratată.


Adaugă produse în lista de dorințe

Multe magazine online îți oferă posibilitatea de a salva produsele pe care ai vrea să le cumperi în lista de dorințe, cunoscută și ca „wishlist”. Astfel le poți monitoriza mai ușor, vei primi alerte atunci când beneficiază de un discount generos și totodată le poți găsi mai rapid într-o zi aglomerată așa cum este Black Friday.

Îți recomandăm să te folosești și tu de această listă de dorințe, iar astfel vei putea găsi mai ușor produsele dorite, pentru a profita de prețurile excelente pe care le pot avea cu ocazia Black Friday.

Acestea sunt așadar cele mai importante sfaturi pe care ar trebui să le pui și tu în practică dacă îți propui să faci cumpărături inteligente de Black Friday. Urmează-ne recomandările și sigur te vei putea lăuda cu multe achiziții reușite, cu bani economisiți și mai ales cu faptul că ai prins cele mai bune prețuri.