Urmează luna cadourilor, perioadă în care ideile de cadouri sunt mai căutate ca niciodată. Pentru că inspirația este aproape imposibil de găsit atunci când trebuie să oferi un cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pentru neinspirați ne-am gândit să facem acest articol pe blogul nostru. Mai exact, în acest articol ne propunem să prezentăm mai multe idei de cadouri pentru Crăciun din oferta magazinului nostru. Astfel, dacă și tu ești în căutarea unor idei de cadou, recomandările noastre vor fi fără dar sau poate binevenite.


·     Idei de cadou pentru casă

·      Idei de cadouri pentru EA

·      Idei de cadouri pentru EL

 

Iată așadar care sunt ideile de cadou propuse de Studio Casa:


Idei de cadou pentru casă


Nu știi ce cadou să oferi de casă nouă? Ei bine, în acest sens cadourile practice reprezintă o idee excelentă. Iar pentru a-ți oferi o mână de ajutor, ți-am pregătit câteva recomandări interesante:


Mop multifuncțional cu aburi 10 in 1 Vaporella Medicare

Nu puține sunt persoanele care preferă cadourile practice, iar dacă persoana căreia vrei să îi oferi cadoul se încadrează în această categorie, atunci un mop cu aburi se poate dovedi a fi o alegere excelentă. Acesta face ca activitatea de curățenie să fie mult mai ușor de realizat și totodată o eficientizează. Acest model, nou adăugat în oferta Studio Casa, distruge până la 99% dintre bacterii, fiind deci o alegere excelentă atunci când îți propui achiziționarea unui ajutor de nădejde în timpul curățeniei. Este ușor de depozitat, are un caracter ergonomic și totodată are un preț accesibil. Prin urmare, este un cadou excelent atât pentru el, cât și pentru ea, motiv pentru care ar trebui să îl ai și tu în vedere.


Espressor cu pompă Studio Casa 

Ai nevoie de o idee de cadou pentru un iubitor de cafea? Ei bine, recomandarea noastră este espressorul cu pompă Studio Casa Senso SC2132. Cu siguranță cadoul oferi va fi primit cu foarte multă bucurie! Are un design slim, foarte modern și plăcut, așa că își găsește locul în bucătărie cu ușurință. Apoi, de menționare ar fi puterea de 1350W precum și presiunea de 15 bar care garantează o preparare rapidă a cafelei. Funcția de spumare a laptelui reprezintă, fără dar sau poate, un foarte mare bonus, iar capacitatea de 1 litru este benefică din punct de vedere al capacității de preparare. Este ușor de curățat și poate prepara atât cafea espresso cât și cappuccino.

Te invităm să descoperi oferta Studio Casa și sigur vei găsi multe alte idei interesante ce pot fi oferite în perioada sărbătorilor de iarnă!


barbat ofera cadou unei femei


Idei de cadouri pentru EA


Cadourile pentru EA sunt adesea dificil de ales, motiv pentru care ideile noi sunt mereu binevenite. De aceea, în rândurile următoare ți-am pregătit câteva sugestii pe care trebuie să le iei în calcul:

Aparat masaj anticelulitic Medicura M240N

Vrei să oferi un cadou pentru răsfățul persoanei dragi? Ei bine, ai putea avea în vedere achiziționarea unui aparat pentru masaj anticelulitic. Iar modelul Medicura M240N din oferta noastră este o alegere excelentă. Are o putere de 15 w și 4 accesorii incluse pentru diferite tipuri de masaj ce vor ajuta la obținerea unor rezultate excelente. Folosirea acestui aparat îmbunătățește circulația sângelui iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Dispune de 4 programe interesante și poate fi folosit atât pentru masaj de relaxare cât și pentru masaj anticelulitic. Viteza aparatului poate fi ajustată după bunul plac, iar încălzirea prin infraroșu se dovedește a fi utilă atunci când folosești diferite creme sau uleiuri în timpul masajului. Acest aparat poate fi cel mai bun cadou pe care să îl oferi partenerei tale.

Braun - Epilator Silk-epil 9/870 +  Aparat de ras Gillette Venus

Un cadou excelent pentru ea poate fi și acest pachet format dintr-un epilator și un aparat de ras. Nu este vorba despre orice epilator, ci despre modelul Braun Silk-epil 9/870 cu tehnologie SensoSmart. Este primul epilator inteligent, iar beneficiile sale sunt numeroase. Îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr, garantează o catifelare de durată și totodată accesoriile incluse ajută la epilarea fără durere. Este dotat cu un senzor de presiune care ajută la îndepărtarea unei cantități mai mari de păr dintr-o singură mișcare. În plus, poate fi folosit și sub duș, pentru un plus de confort. Este rezistent la apă, dispune de pensete MicroGrip iar capul pivotant ajută la o mai bună epilare.

De asemenea, funcția SmartLight se dovedește a fi de mare ajutor, garantând o epilare desăvârșită.


Cremele corporale din oferta magazinului nostru

În final, o altă idee excelentă de cadou pentru ea poate fi reprezentată de către cremele disponibile în oferta StudioCasa.ro. În categoria îngrijire corporală vei găsi creme anti-aging pentru mâini, creme anticelulitice dar și alte produse de îngrijire personală pe care le-ai putea oferi în dar. Sunt produse de cea mai bună calitate, realizate în cea mai mare măsură din ingrediente naturale, așa că pot reprezenta idei foarte bune de cadou pentru Crăciun.  Acestea fiind prezentate, dacă simți că inspirația îți lipsește cu desăvârșire și nu știi ce cadouri de Crăciun să oferi, recomandările noastre îți pot fi de mare ajutor. Iar dacă ideile noastre nu corespund nevoilor tale, poți naviga în oferta magazinului nostru online și sigur vei găsi o mulțime de idei de cadouri excelente.


Idei de cadouri pentru EL

În final, încheiem acest articol cu câteva idei de cadouri pentru EL, iar asta deoarece nu este chiar atât de ușor să găsești idei de cadouri pentru bărbați, mai ales atunci când inspirația îți lipsește cu desăvârșire:


Aparat de tuns M289, Medicura

Am oferit idei de cadouri pentru Ea, așa că ar trebui la fel de bine să oferim și idei de cadouri pentru el. Iar acest aparat de tuns Medicura M289 reprezintă o idee excelentă, mai ales dat fiind prețul său accesibil.Este un aparat de tun performant, foarte ușor de folosit, care vine la pachet cu 4 accesorii incluse precum piepteni de diferite dimensiuni, foarfecă, ulei și perie de curățare.   Așa cum spuneam, are un preț accesibil și totodată designul său atrăgător îl face să fie un cadou excelent pentru el de oferit de sărbători.


Încălzitor Electric De Picioare Ar4H05 Ardes, 100 W

Așa cum spuneam, un cadou care oferă răsfăț este mereu binevenit. Iar acest încălzitor de picioare AR4H05 Ardes reprezintă un exemplu excelent. Îl avem la un super preț în oferta Studio Casa, așa că ar trebui să îl treci neapărat pe lista cu idei de cadouri. În perioada sărbătorilor de iarnă și în sezonul rece în general, acesta va fi un cadou de mare preț. Are 6 trepte de încălzire, oprire automată programabilă și garantează relaxarea după o zi lungă și obositoare. Relaxează mușchii și te scapă de durerile de picioare, fiind foarte ușor de întreținut și având un preț cu adevărat accesibil.

Descoperă și tu încălzitorul electric de picioare AR4H05 Ardes și oferă-l cadou, iar reacția va fi pe măsură!

Așadar, îți dorim succes în alegerea celor mai inspirate idei de cadouri pentru Crăciun și te așteptăm să vii în showroom-urile Studio Casa pentru a vedea toate produsele.