aer conditionat sau racitor de aer de la STUDIO CASA

 

Cu atât de multe echipamente și tehnologii pe piață, este greu să diferențiezi un aparat de aer condiționat portabil și un răcitor de aer portabil, în funcție de aspectul lor.

Iată comparația noastră detaliată între aparatul de aer condiționat portabil și răcitorul de aer în funcție de anumite criterii.

 

1. Cum funcționează un aparat de aer condiționat portabil?

 

2. Unde funcționează cel mai bine aerul condiționat portabil?

 

3. Cum funcționează un răcitor de aer portabil?

 

4. Unde funcționează cel mai bine răcitorul de aer portabil?

 

 

 

1. Cum funcționează un aparat de aer condiționat portabil?

Aparatele de aer condiționat au un design cu un singur furtun sau un tub dublu. Un aparat de aer condiționat portabil cu un singur furtun va lua aerul din încăpere, îl va răci și va returna cea mai mare parte a aerului în cameră. În ceea ce privește unul cu furtun dublu, acesta funcționează prin preluarea aerului din exterior printr-un tub și folosirea acelui aer pentru răcirea unității.

 

 

2. Unde funcționează cel mai bine aerul condiționat portabil?

Unitățile AC pot funcționa bine în majoritatea locurilor închise care au un grad de umiditate acceptabil.

 

 

3. Cum funcționează un răcitor de aer portabil?

Răcirea prin evaporare are loc natural în jurul nostru. Aceste efecte de răcire au un concept simplu, întâlnit în mediul natural: pe măsură ce aerul uscat trece peste o sursă de apă (lac sau mare); aerul uscat va absorbi o parte din apă. Prin urmare, majoritatea oamenilor vor simți un grad ridicat de umiditate când se apropie de lac sau mare. Inspirat de natură, răcitorul de aer operează acest concept simplu de evaporare, care preia aerul cald și îl propulsează pe plăcuțele umede.

 

 

4. Unde funcționează cel mai bine răcitorul de aer portabil?

Depinzând foarte mult de umiditate, răcitorul de aer funcționează mai bine în locuri uscate, în care umiditatea relativă este de 60% sau mai puțin. Cu toate acestea, răcitoarele pot funcționa în condiții umede atunci când sunt utilizate în condiții semi-exterioare și exterioare pentru evaporarea umidității.

Deci, care este aparatul potrivit pentru tine?

 

Aerul condiționat portabil

Pro:  Aerul condiționat portabil poate produce atât căldură, cât și răcoare. De asemenea, funcționează bine într-o zonă cu umiditate ridicată și nu are nevoie de întreținere zilnică. Datorită dimensiunilor sale reduse si a greutății, acesta poate să fie mutat cu ușurință dintr-o parte a alta a unei încăperi sau a unei locuințe și poate să fie uțor de depozitat atunci când nu mai aveți nevoie de el.  În plus, acesta nu va produce modificări asupra pereților sau a locuinței.

 

Răcitorul de aer portabil

Pro: Eficiența energetică. Spre deosebire de alte echipamente de răcire, răcitorul de aer folosește numai apă, un ventilator și o pompă pentru a funcționa.

Prietenos cu mediul. În zilele noastre, mai multe persoane vor avea în vedere caracterul ecologic al echipamentelor alese. Răcitoarele de aer folosesc un proces natural care răcește aerul cu mișcare și apă, care nu va adăuga poluanți sau alte substanțe chimice pentru mediu.

Cel mai important, răcitoarele de aer funcționează cel mai bine atunci când este disponibil aer curat, cum ar fi de la o fereastră deschisă sau o ușă. În plus, procesul de răcire prin evaporare umezește în mod natural aerul uscat - reducând simptomele cauzate de aerul uscat, cum ar fi mâncărimea ochilor, gâtului sau pielii.

 

Câteva întrebări importante pentru tine

  • În primul rând, am nevoie de un dispozitiv de răcire?
  • În al doilea rând, locul în care trăiesc este potrivit pentru un aparat de aer condiționat portabil sau pentru un răcitor portabil?
  • În al treilea rând, care este bugetul meu?

Indiferent dacă alegeți un aer condiționat portabil sau un răcitor portabil, cel mai bine este să vă îndreptați către produse cu o calitate înaltă. Pentru astfel de produse, Studio Casa s-a dovedit un brand de încredere, la care apelează foarte multe vedete din România.

Cel mai bine vândut aer condiționat portabil este Studio Casa Polar Breeeze. Acest aer condiționat are o capacitate de răcire de 9.000 BTU și o putere nominală de 1.000 W. Debitul de aer maxim produs de acest AC este de 320 m3/h și are o capacitate de răcire de 2.600 W.

Studio Casa Polar Breeeze vine și cu trei funcții foarte importante:

•       Funcție de oprire automată – poate să fie setată într-un interval de 0 până la 24 de ore

•       Funcție de pornire automată – în acest fel vă puteți bucura de o încăpere răcoroasă cum intrați în casă, fără a mai aștepta ca încăperea să se răcească

•       Funcție dezumidificare – poate una dintre cel mai importante funcții suplimentare ale acestui aparat. Capacitatea de dezumidificare este de 1.2 litri / oră.


În categoria de răcitoare portabile, Fresh Air 600 Studio Casa este alegerea ideală. Acest aparat este multitasking:

•       Răcitor

•       Încălzitor

•       Purificator

•       Umidificator

Răcirea aerului se face cu apă, gheață, cristale de gheață, fiind un aparat ecologic.

Rezervorul de apă al răcitorului este de 12 L, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji referitoare la umplerea acestuia foarte des.

Răcitorul de aer Fresh Air 600 Studio Casa vine însoțit cu două baterii frigorifice, cu o telecomandă pentru manipularea de la distanță și cu un display cu LED pentru un aspect modern.