modele aspiratoare verticale si aspiratoare fara sacPetrecerea timpului împreună cu familia este mereu un prilej de bucurie, mai ales atunci când ne strângem cu toții în jurul mesei din bucătărie să luăm cina sau când vizionăm un film pe canapeaua din sufragerie. Pentru a te bucura pe deplin de aceste momente minunate, locuința ta trebuie să fie mereu în cea mai bună formă.

 

Igienizarea casei poate fi de multe ori un proces de care încercăm să scăpăm, considerându-l plictisitor și obositor. Dacă și tu te afli uneori în această situație, cel mai probabil electrocasnicele pe care le folosești nu sunt eficiente sau sunt pur și simplu prea vechi.

 

În prezent, curățenia se face rapid și ușor, mulțumită noilor tipuri de electrocasnice din ce în ce mai performante. Încearcă acum un aspirator vertical fără sac, sau un aspirator tradițional pentru a te folosi de toate funcțiile speciale menite să-ți simplifice munca și uită de vechile aspiratoare zgomotoase și greoaie, cu sac de colectare.


femeie cu aspirator verticalfemeie cu copil si aspirator vertical

 

Aceste noi aspiratoare sunt mai ușor de manevrat și folosit, iar astfel curățenia va fi gata într-un timp foarte scurt. Dacă dorești să achiziționezi un nou aspirator vertical sau un aspirator fără sac pentru locuința ta, Studio Casa este mereu la dispoziția ta cu cele mai calitative produse la prețuri foarte mici.

 

 

Avantaje aspiratoare verticale

 

Aspiratorul vertical este un electrocasnic care nu ar trebui să lipsească din locuința oricărei gospodine moderne deoarece este adaptabil la orice nevoie de curățenie, fiind foarte versatil și mobil, ajungând chiar și în colțurile tavanului sau în alte spații greu accesibile.

 

aspirator vertical mov


Acest tip de aspiratoare este mai puțin voluminos decât aspiratorul de mână și  este foarte ușor de depozitat chiar și în cele mai aglomerate locuințe, având dimensiuni mult mai reduse față de un aspirator clasic. Un alt avantaj al aspiratorului vertical este faptul că prezintă o greutate foarte redusă și poate fi folosit și manipulat cu ușurință chiar și de adolescenți.

 

Acest aspirator vertical colectează rapid praful datorită motorului puternic și nu necesită prea mult efort la utilizare. Astfel, curățenia casei nu mai este un proces anevoios care necesită multă energie și timp pierdut. Există aspiratoare verticale cu mânere ergonomice, astfel încât pot fi utilizate în orice poziție, fiind foarte facil accesul la cele mai îndepărtate sau inaccesibile zone din casă.

 

aspirator vertical cu maner pliabil


Mai mult decât atât, aspiratoarele verticale vin și cu multe funcții suplimentare din care poți alege în funcție de preferințele personale, cum ar fi puterea de aspirare reglabilă, filtrul HEPA, modul silențios și altele. Ultimele tipuri de aspiratoare verticale sunt fără sac, prevăzute cu filtre HEPA, care se curăță foarte ușor și se pot refolosi vreme mai îndelungată. Din punct de vedere al investiției, prețul acestui tip de aspiratoare nu este neapărat mai mare decât cele tradiționale, iar în plus, un aspirator vertical te va ajuta să economisești și timp și energie.

 

aspirator vertical alb cu rosu

 

Avantaje aspiratoare fără sac

 

Din ce în ce mai populare și alese în zilele noastre, aspiratoarele fără sac au devenit cunoscute pentru că sunt foarte practice, în special datorită dimensiunilor reduse pe care le prezintă. Aceste aspiratoare prezintă un container în care praful este colectat, acesta putând fi golit rapid la coșul de gunoi, iar apoi curățat cu ușurință.

 

Principalele avantaje ale unui aspirator fără sac sunt ușurința cu care poate fi folosit, faptul că poate folosi baterii în loc de alimentare clasică de la priză cu cablu, dar și capacitatea de a curăța și cele mai dificile locuri din casă. Acest tip de aspiratoare sunt și mai accesibile decât cele tradiționale.

 

aspirator fara sac mov


Aspiratorul fără sac este atât de compact încât poate fi folosit pentru aspirarea în profunzime a canapelelor, a fotoliilor, a colțurilor pereților sau chiar și a mesei din bucătărie sau sufragerie pentru a îndepărta rapid firimiturile.

 

Modelele mai performante de aspiratoare fără sac sunt echipate cu filtre HEPA care separă praful mai eficient, iar colectarea prafului se face prin tehnologia multi-ciclonică, care permit strângerea și celor mai mici particule de praf.

 

Investește într-un aspirator fără sac pentru o locuință mai curată și sigură pentru tine și familia ta.

 

 

Ce trebuie să mai iei în considerare atunci când achiziționezi un nou aspirator vertical sau un aspirator fără sac?

 

Acum că ai aflat tot ceea ce trebuie să știi pentru a te putea decide între cumpărarea unui aspirator vertical și cumpărarea unui aspirator clasic, ar fi bine să iei în considerare și alte detalii legate de funcționalitatea aspiratorului. Acestea sunt cele mai importante detalii la care trebuie să fii atentă:

 

·      Nivelul de zgomot – este esențial ca aspiratorul să fie cât mai silențios cu putință, mai ales dacă ai copii. Un aspirator zgomotos este cel care depășește 75-80 de decibeli.

 

Îți recomandăm un aspirator vertical sau un aspirator fără sac silențios, care să prezinte un nivel de zgomot de sub 40 de decibeli. Astfel, ai putea să faci curățenie cât cei mici dorm la amiază fără să îi deranjezi, iar apoi să petreci mai mult timp jucându-te cu ei!

 

·      Puterea de aspirare – este normal să îți dorești un aspirator puternic, care să te ajute să îți duci planurile de curățenie la bun sfârșit în cel mai scurt timp posibil.

 

În general, un aspirator pentru casă puternic are o putere cuprinsă între 1500 și 2500 W și îți va permite să aspiri și cele mai subțiri fire de praf. Îți sugerăm să alegi un aspirator cu putere cât mai mare dacă ai animale de companie pe care le ții în casă pentru a le putea îndepărta părul de pe canapele și podea cu ușurință.

 

·      Capacitatea de colectare – vei putea alege între aspiratoare cu o capacitate de colectare a cuvei de plastic de 1-4 litri dacă nu vei folosi aspiratorul pentru spații mari, sau o cuvă de colectare de 4-8 litri sau chiar mai mult dacă locuința pe care o vei curăța este mai mare.

 

Dacă dorești totuși un aspirator mai mic, cu o capacitate de colectare mică, va trebui să îi golești cuva mai des, ceea ce poate fi incomod atunci când faci curățenie în toată casa.

 

·      Filtrul HEPA – această opțiune este foarte populară în prezent în rândul aspiratoarelor noi și performante. Acronimul vine de la denumirea „High Efficiency Articulate Air” și presupune utilizarea a două filtre formate din straturi de microfibre suprapuse, care să rețină particulele de praf mult mai ușor și eficient.

 

Este recomandat să alegi un aspirator vertical sau fără sac care să prezinte filtrul HEPA pentru o locuință mai curată în care să te simți mereu în siguranță.

 

·      Funcții suplimentare – la fel ca orice alt produs, un aspirator vertical sau fără sac poate prezenta și alte funcții suplimentare care să facă igienizarea locuinței mai plăcută și rapidă.

 

Printre cele mai populare opțiuni se numără funcția de golire a recipientului de colectare cu o simplă apăsare de buton, puterea de aspirare reglabilă, indicatorul pentru nivelul de praf sau modul de funcționare silențios.

 

 

Fie că plănuiești să achiziționezi un aspirator vertical sau un aspirator fără sac, accesează site-ul Studio Casa pentru a alege dintr-o gamă largă de modele performante la cele mai bune prețuri. Alătură-te mulțimii de clienți impresionați și mulțumiți de produsele Studio Casa!