Dacă îți place să gătești acasă pentru cei dragi, dacă modernizezi bucătăria sau te-ai mutat recent și vrei să investești în electrocasnice noi de înaltă calitate, atunci ai ajuns bine – trebuie să citești acest articol. Cu un cuptor, o plită și o hotă sau o mașină de spălat vase, nu numai că îți îmbunătățești capacitatea de a găti, dar vei crește și eficiența și economia casei. De fapt, achiziția unor aparate noi, de ultimă generație, îți poate îmbunătăți consumul energetic al casei și astfel poți economisi câteva sute de lei.

 

.  

pachet plita si cuptor incorporabil     

pachet plita si cuptor si hota in bucatarie moderna neagra

 

Toate aparatele electrocasnice noi, au clase energetice superioare și înregistrează un consum de energie anual mult mai mic decât produsele mai vechi. În plus, te poți bucura de tehnologia avansată și vei putea beneficia de funcții importante ale produselor, pe care nu le întâlnești la electrocasnicele vechi. De exemplu cuptoarele din zilele noastre au funcții precum grill electric, coacere prin convecție, rezistențe și superioare și inferioare, ventilație pentru o coacere uniformă, geamuri duble la uși, iluminare interioară, timmer, termostat, etc. Hotele au un design deosebit, le poți găsi încadrate în hote clasice, hote rustice, hote moderne, hote decorative cu un design deosebit, încastrate sau telescopice. Hotele din zilele noastre au 1 sau chiar mai multe motoare, capacități mari de absorbție și sunt silențioase.  Plitele pot fi pe gaz sau electrice, pe inducție sau vitroceramice. Au ochiuri pe gaz sau electrice sau pot fi chiar mixte, să te ajute în cazul în care ai pană de gaz sau de curent. Grătarele sunt din fontă si au aprindere electrică, dar și valve de siguranță.

Când dorești să faci upgrade pentru mai multe aparate, merită să iei în considerare gruparea aparatelor electrocasnice într-o singură achiziție mare. Cumpărarea la set a mai multor electrocasnice îți poate economisi o mulțime de bani, timp și efort. De asemenea, te poate ajuta să creezi un spațiu plăcut din punct de vedere estetic și coeziv, chiar „instagramabil”, care este demn de cele mai bune showroom-uri de design. Iată top 3 motive despre beneficiile achiziționării aparatelor electrocasnice la set, față de cumpărarea acelorași electrocasnice individual.

 

    

    


1.  Achiziția de pachete de electrocasnice te ajută să economisești bani

Cel mai evident beneficiu al achiziționării de electrocasnice într-un pachet este avantajul prețului. Pe scurt faci economie la costuri. Când cumperi împreună o plită, un cuptor și o hotă, comerciantul va oferi de obicei o reducere la prețul total, întregul pachet fiind mult mai ieftin decât dacă electrocasnicele ar fi achiziționate individual. Asta pentru că economisești bani simplificând procesele de comandă și expediere. Înseamnă că poți obține aparate de ultimă generație sau mărci mai bune în limita bugetului tău sau poți reduce costurile și poți cheltui economiile pe alte upgrade-uri.

   

    


Indiferent dacă plătești în numerar sau în rate, pachetele de electrocasnice de bucătărie simplifică urmărirea bugetului. În loc să ai mai multe tranzacții diferite prin mai mulți retaileri diferiți, o ofertă de pachet necesită doar o singură achiziție. Acest lucru face mult mai ușor să urmărești plățile și să ții evidența cheltuielilor, dar și livrarea produselor și implementarea lor în bucătăria ta.

2.  Când cumperi un set de electrocasnice, toate au un design uniform

Când cumperi electrocasnice de bucătărie, vei observa că au un design modern sau rustic și culori diferite. Culoarea și finisajul aparatelor electrocasnice pot varia foarte mult de la o marcă la alta.

Dacă scopul tău este să creezi un aspect uniform și să ai același design la toate electrocasnicele de bucătărie, atunci recomandarea noastră este să alegi să le cumperi la pachet, de la aceeași marcă, ca să aibă același stil și aceiași culoare. Alegerea unui pachet va asigura, de asemenea, că toate au caracteristici estetice similare, cum ar fi butoanele, mânerele și finisajul, oferind bucătăriei un aspect și mai coeziv.

 

.  

 

S-ar putea să crezi că gruparea aparatelor tale te lasă cu mai puține opțiuni de personalizare. Din contră,  pachetele de aparate electrocasnice pentru bucătăria ta, precum plita, cuptorul și hota sunt disponibile în diverse stiluri și combinații, cum ar fi stilul rustic, stilul modern, clasic din Inox, etc, astfel încât va fi destul de greu să nu găsești ceva pe placul tău.


.   


3.  Achiziționarea de electrocasnice la pachet economisește timp

Trăind în secolul vitezei, când trebuie să iei 100 de decizii pe minut, timpul este un parametru important pentru fiecare din noi. Odată ce ai un pachet de electrocasnice care îți plac, poate fi dificil să cauți aceleași produse cu aceleași caracteristici peste tot în piață. Când cumperi un pachet de aparate, trebuie să te uiți doar la o singură pagină de produs - care va găzdui toate informațiile și specificațiile pentru fiecare aparat din pachet - și să plasezi o singură comandă, deci vei avea o singură plată, o singură livrare și le vei poziționa o singură dată pe toate 3. Toate aceste aspecte îți vor economisi timp și efort. Adesea, gestionarea garanțiilor este puțin mai simplă, deoarece trebuie doar să te înregistrezi la o singură marcă. Cumpărând toate electrocasnicele de la aceiași marcă, vei avea siguranța că au aceiași culoare, același stil , aceleași accesorii.



În concluzie, merită să alegi pachete încorporabile pentru bucătăria ta și să beneficiezi de mega reducerile disponibile pentru fiecare.

 

Poze : geetyimages.com