Cum stii care este CEL MAI BUN CUPTOR ELECTRIC INCORPORABIL? Afla raspunsul cu Studio Casa

 

 

Nu toate persoanele considera ca un aragaz este electrocasnicul potrivit pentru nevoile sale. Tocmai din acest motiv, daca esti unul din acele persoane, poti alege sa cumperi separat o plita si un cuptor incorporabile. Unele din cele mai bune marci de cuptoare electrice incorporabile se gasesc la Studio Casa si pentru a-ti simplifica si mai mult alegerea, in acest articol vei gasi caracteristicile de care trebuie sa tii cont in luarea deciziei.

 

 

Cuprins:

1. Cum stii cand ai nevoie de un astfel de electrocasnic si care sunt cele mai bune pozitionari ale cuptoarelor incorporabile

2. Top caracteristici in functie de care sa alegi cele mai bune cuptoare electrice incorporabile

3. Alte caracteristici in functie de care sa alegi cel mai bun cuptor electric incorporabil

 

1. Cum stii cand ai nevoie de un astfel de electrocasnic si care sunt cele mai bune pozitionari ale cuptoarelor incorporabile

 

Cuptoarele incorporabile si plitele incorporabile se folosesc atunci cand nu doresti sau nu ai spatiul necesar pentru a monta un aragaz in bucatarie. Spre deosebire de aragazuri, plitele si cuptoarele incorporabile pot fi montate in diferite zone in functie de preferintele tale, economisand spatiu si oferindu-ti mai multa libertate in amenajarea bucatariei.

O plita incorporabila poate fi asezata pe un orice blat, chiar si in cazul bucatariilor de tip insula, iar cuptoarele incorporabile pot fi pozitionate fie sub un blat, fie la un nivel mai inalt fata de sol, incadrat deasupra unor piese de mobila, asa cum poti vedea in imaginile de mai jos:

 

    

 

Pentru a sti cum poti alege cea mai buna plita incorporabila, poti citi acest articol, iar pentru a afla in functie de ce caracteristici se alege un cuptor electric incorporabil, citeste in continuare articolul.

 

2. Top caracteristici in functie de care sa alegi cele mai bune  cuptoare electrice incorporabile

 

Iata care sunt cele mai importante caracteristici in functie de care poti alege acest tip de electrocasnic:

 

4. Numarul tavilor si gratarelor ce au loc in cuptor

 

Aceasta caracteristica este importanta pentru a afla cate feluri de mancare se pot gati simultan in cuptor. Cele mai multe cuptoare au loc pentru minim o tava si un gratar, cum ar fi acestea:

Exista si modele de cuptoare ce au loc pentru mai multe tavi sau gratare, cum ar fi acesta:

 

Detalii si pret aici →Detalii si pret aici →

 

3. Volumul cuptorului

 

Prin volumul cuptorului se masoara, de fapt, spatiul ce poate fi folosit din interiorul cuptorului. Este recomandat ca acesta sa depaseasca 50 de litri.

Iata cateva exemple ordonate crescator in functie de volum:

 

Detalii si pret aici →Detalii si pret aici →

 

2. Numarul functiilor cuptorului

 

Cuptoarele pot avea multe functii de pregatire a mancarii, dar si cea de lumina, pentru a putea verifica preparatele fara sa fie nevoie sa deschizi usa cuptorului.

Functiile sunt marcate cu ajutorul unor simboluri. Iata ce inseamna fiecare din acestea:

 

Numarul de functii si utilitatea functiilor se aleg in functie de preferintele tale. Iata cateva exemple de cuptoare din care poti selecta:

Detalii si pret aici →Detalii si pret aici →

 

1. Puterea energetica

 

Puterea energetica a cuptoarelor este cea care conteaza cel mai mult. O putere cat mai mare inseamna pregatirea mancarii mai rapid. Fiecare functie a cuptorului foloseste o anumita putere energetica in functie si de volumul cuptorului, lucru ce poate fi verificat in manualul produsului. In general, cuptoarele de acest tip au puteri intre 1.000 si 3.500 W.

 

Iata cateva exemple din care poti alege:

Detalii si pret aici →Detalii si pret aici →

 

 3. Alte caracteristici in functie de care sa alegi cel mai bun cuptor electric incorporabil

 

In afara caracteristicilor prezentate anterior, mai poti tine cont si de alte aspecte pentru a face alegerea corecta, cum ar fi:

 

  • Dimensiunile cuptorului

 

Bineinteles, o alta caracteristica ce trebuie luata in calcul este dimensiunea cuptorului. Aceasta este aleasa in functie de masurarea spatiului in care doresti sa pozitionezi cuptorul, pentru a avea siguranta ca acesta va incapea perfect oriunde il vei pune.

 

Detalii si pret aici →Detalii si pret aici →

 

  • Culoarea cuptorului

 

Aceasta caracteristica tine mai mult de design, insa acest aspect poate fi relevant in cazul in care iti doresti o potrivire a culorii electrocasnicelor cu cea a celorlaltor elemente din bucatarie.

Detalii si pret aici →Detalii si pret aici →

 

Speram ca aceste informatii te vor putea ghida in alegerea cuptorului incorporabil perfect pentru tine. Nu uita sa verifici toate aceste detalii ale produsul atunci cand vrei sa cumperi acest tip de electrocasnic.