Adaugat de StudioCasa 08.02.2021 0 Comentariu

Cele mai bune aragazuri mixte în 2021

 

Aragaz cu ochiuri aprinse

 

Cu atât de multe opțiuni disponibile pentru aragazuri, căutarea celui mai bun aragaz poate să fie extrem de dificilă, dar noi suntem aici pentru dumneavoastră. În acest ghid veți descoperi beneficiile utilizării unei aragaz mixt cu plită pe gaz și cuptor electric și cele mai bune modele de pe piață.

 

·      Avantajele unui aragaz mixt cu plită pe gaz și cuptor electric
·      De ce un aragaz rustic mixt?
·      Cele mai bune aragazuri rustice mixte în 2021

 

 

1. Avantajele unui aragaz mixt cu plită pe gaz și cuptor electric

 

Există numeroase avantaje pe care le veți găsi atunci când vine vorba de un aragaz cu plită pe gaz și cuptor electric. Denumite în mod obișnuit aragazuri cu alimentare mixtă, aceste tipuri de aparate reunesc cele mai bune avantaje din ambele părți. Aveți tot ce vine odată cu deținerea unui aragaz pe gaz combinat cu toate beneficiile unui cuptor electric.

 

Bucătarii profesioniști și brutarii din întreaga lume vă vor spune că această combinație găsită într-un aragaz vă poate oferi cel mai bun rezultat pentru preparatele dvs. Cu toate acestea, este important să rețineți că chiar și un novice în bucătărie poate aprecia armonia dintre o plită gaz și un cuptor electric.

 

Iată 9 avantaje ale utilizării unui aragaz mixt

 

1. Cuptoarele electrice oferă căldură constantă

Când gătiți, să zicem, la 200 de grade, un cuptor electric va rămâne în jurul temperaturii de 200 de grade. Cu un cuptor cu gaz, lucrurile capătă o întorsătură puțin diferită. Cu alimentarea pe gaz, căldura provine din flacără. Deoarece cuptorul dvs. se încălzește prea mult, flacăra va trebui să își diminueze intensitatea. Apoi, pe măsură ce temperatura scade, flacăra trebuie își mărească intensitatea din nou și să înceapă încălzirea cuptorului. Întregul proces duce la o mare cantitate de fluctuații ale temperaturilor, care, în cele din urmă, pot afecta rezultatul coacerii.

Cuptor Toscana

Cuptor Parma

Cuptor Dolce casa

cupror Positano

Cuptor Incorporabil Electric Multifunctional Studio Casa Toscana

Cuptor Incorporabil Electric Studio Casa Parma Rustic Fe660

Cuptor Incorporabil Electric Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60BG

 

Cuptor Incorporabil Electric Studio Casa Rustic FE660 Avena POSITANO

52 l

Clasa A

6 funcții

52 l

Clasa A

6 funcții

56 l

Clasa A

6 funcții

52 l

Clasa A

6 funcții

 

 

2. Plitele pe gaz oferă căldură rapidă și uniformă

Indiferent dacă fierbeți sau prăjiți, veți descoperi că veți finaliza rapid preparatul cu o plită pe gaz. Căldura provine din flacără, așa că, de îndată ce porniți arzătorul, gătiți. Nu este nevoie să așteptați să se încălzească arzătorul ca în cazul plitelor electrice. Acest lucru vă economisește atât timp, energie și, ca rezultat, bani.

Plita Parma

Plita Positano

Plita Rustica Gaz Incorporabila Studio Casa Parma PG660

Plita Rustica Gaz Incorporabila

Studio Casa PG660 Avena POSITANO

4 arzatoare

Material sticla

4 arzatoare

Material fonta emailata

 

3. Plitele pe gaz asigură un control precis al temperaturii

Fie că încercați să fierbeți sau să prăjiți ceva, sau dacă trebuie doar să încălziți o ciorbă, o plită cu gaz vă permite să faceți acest lucru. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că arzătorul dvs. trebuie să-și ia timp să se încălzească sau să se răcească. Indiferent de temperatura pe care o căutați, totul se află în flacăra a cărei intensitate o mânuiți cu ajutorul butonului. Aveți controlul deplin.

 

4. Gătitul excesiv este un lucru al trecutului

Uneori, când gătiți pe aragaz și ați terminat, pur și simplu opriți arzătorul. Cu toate acestea, dacă gătiți pe un aragaz electric, veți descoperi că ochiul este încă fierbinte. Și această căldură reziduală vă poate duce mâncarea de la gătită la bine făcută sau chiar carbonizată. Totuși, nu este cazul unui aragaz cu plită pe gaz. Din nou, căldura provine din flacără. Deci, când opriți arzătorul, flacăra se stinge și fierberea se oprește.

 

5. Alimentare dublă de combustibil adaugă valoare bucătăriei dvs.

Gama mixtă de combustibil nu este cea mai frecventă gamă găsită în case. Datorită valorii adăugate și a caracteristicilor mai avansate, acestea tind să aibă un preț mai ridicat. Cu toate acestea, această gamă premium și profesională va adăuga cu siguranță valoare casei dvs., devenind o investiție înțeleaptă.

 

 

Set promo Parma cuptor si plita incorporabila

set Toscana cuptor si plita incorporabila

 

Cuptor electric rustic FE660 Parma Beige Glass si Plita Incorporabila Studio Casa PARMA PG660 GLASS BEIGE

Cuptor electric TOSCANA FE660AVENA+Plita TOSCANA PG660AVENA

Specificații cuptor

61 l

Clasa A

6 funcții

Sistem cool door

61 l

Clasa A

6 funcții

Sistem cool door

Specificații plită

4 arzătoare

Material sticlă

4 arzătoare

Material fonta emailata

 

 

6. Reduceți amprenta de carbon

Când alegeți o gamă mixtă de combustibil pentru bucătăria dvs., faceți un pas în direcția verde. Utilizând gaz pentru a alimenta aragazul, veți obține cantitatea corectă de căldură necesară pentru a vă găti mâncarea - fără căldură reziduală. În cuptorul electric, temperatura dvs. se va menține, ceea ce înseamnă că nu va mai trebui să deschideți și să întoarceți alimentele pentru a le coace. Ambele vor menține căldura emisă din interval la un nivel minim. Cum vă ajută să vă reduceți amprenta de carbon? Sistemul de răcire din casa dvs. nu va trebui să lucreze la fel de mult pentru a menține o temperatură rece în spațiul bucătăriei și în toată casa. Una peste alta, economisiți energie.

 

7. Sub-coacerea este un lucru al trecutului

Coacerea într-un cuptor care este alimentat cu gaz vă poate lăsa cu o prăjitură, de exemplu, făcută perfect pe o parte, în timp ce este încă nefăcută pe cealaltă. Monitorizarea constantă a coacerii și răsucirea prăjiturii pe tot parcursul timpului de coacere vă poate lăsa cu o prăjitură coaptă mai uniform pe tot parcursul. Dar, să fim sinceri, cine are cu adevărat timp să stea constant lângă cuptor? Cu un cuptor electric, nu va trebui niciodată să vă faceți griji dacă aveți sau nu chiar căldură peste tot. Metoda în care funcționează cuptoarele electrice permite o temperatură fin reglată, permițând prăjiturii să se coacă la  perfecțiune - în timp ce vă ocupați de alte sarcini importante.

 

8. Durabilitatea de care se bucură profesioniștii

Bucătarii, brutarii și alți profesioniști din bucătărie vor fi primii care vă vor spune despre beneficiile obținute prin achiziționarea unui aragaz cu plită pe gaz și un cuptor electric. Și acești profesioniști în gastronomie ar trebui să cunoască beneficiile, deoarece folosesc întotdeauna gama. Din acest motiv, aragazurile mixte trebuie construite cu o măiestrie mai puternică și mai durabilă. Acestea sunt concepute pentru a face față preparatelor grele ce necesită perioade lungi de gătire. Și sunt construite pentru a dura. De la exteriorul din oțel inoxidabil până la grătarele din fontă de deasupra aragazului și interiorul din email al cuptorului - toate părțile dintr-un aragaz mixt sunt menite să rămână puternice, indiferent cât de mult îl folosiți.

 

9. Oțelul inoxidabil este atemporal

Alegerea oțelului inoxidabil este o decizie înțeleaptă. Nu numai că arată frumos, cu o strălucire fermecătoare și un sentiment de eleganță, dar se va potrivi și cu orice stil. Deci, pe măsură ce gustul designului se schimbă, gama dvs. profesională se va potrivi în continuare. Este cu adevărat atemporal.

 

 

2. De ce un aragaz rustic mixt?

 

Atunci când alegeți aparate electrocasnice rustice investiți în eleganță, ceea ce înseamnă că niciodată aceste electrocasnice nu vor ieși din dogmele modei. Aragazurile rustice mixte de la Studio Casa au un design proiectat de către cei mai bun designeri care s-au axat pe minimalist, eleganță și finisaje luxuriante.

 

3.Cele mai bune aragazuri rustice mixte în 2021

 

 

aragaz rustic

aragaz rustic mixt

 

Aragaz rustic 4 arzătoare gaz, Cuptor electric

Aragaz rustic 3 arzătoare gaz, 1 arzător electric, Cuptor electric

Specificații plită:

4 arzătoare pe gaz

Eficienta energetica plita         Clasa - A

Material grătare - Fontă

Aprindere electrica

 

3 arzătoare pe gaz 1 arzător electric

Material grătare - Fontă

Aprindere electrica

Eficienta energetica plita Clasa - A

 

Specificații cuptor:

Eficienta energetica cuptor - Clasa A

Rotisor

Termostat

Iluminare cuptor

Eficienta energetica cuptor - Clasa A

Grill

Termostat

Iluminare cuptor

 

Lasa un comentariu