Cele mai bune incorporabile rustice

 

ceainic fierbe pe plita blat lemn bucatarie

Bucătăriile nu sunt doar pentru gătit și mâncat, la urma urmei, acestea sunt refugii sigure pentru a lucra, pentru a vă scufunda în proiecte de artă și meșteșuguri și pentru a împărți un pahar de vin fin cu un prieten drag.

În momentul actual, atenția oamenilor s-a îndreptat către achiziționarea de electrocasnice incorporabile în bucătărie, deoarece cu aceste modele se oferă o fațadă uniformă și armonioasă spațiului, ca urmare a faptului că aparatul este ascuns sub o altă presupusă ușă din bucătărie, oferind un aspect mai omogen.

În cadrul acestui ghid vom aduce în prim plan avantajele acestor tipuri de electrocasnice, traiectoriile de design, ca mai apoi să ne axăm pe cele mai căutate aparate incorporabile din 2021 și anume cele rustice.

 

·      Avantajele aparatelor electrocasnice încorporabile

·      Designul aparatelor electrocasnice încorporabile

·      Cele mai bun aparate electrocasnice încorporabile rustice

 

1. Avantajele aparatelor electrocasnice încorporabile

 

Transformați-vă bucătăria într-un spațiu multitasking, alegând aparate încorporate care creează o atmosferă coezivă fără probleme. Iată cinci motive pentru a lua în considerare aparatele încorporate pentru bucătăria dvs.:

 

1. Un aspect ordonat: ascundeți mașinile de spălat vase din bucătărie sau orice altceva ce nu doriți să arătați pentru a minimiza apariția dezordinii.

2. Ușor de curățat - Aparatele încorporate nu lasă spațiu între obiecte și mobilier, reducând suprafața pe care se poate acumula praf.

3. Spațios: dacă aveți spațiu limitat, există chiar mai multe motive pentru a adopta soluții de aparate complet integrate. Deoarece totul este măsurat pentru a se potrivi perfect bucătăriei dvs., nu se risipește niciun centimetru!

4. Nu este doar pentru minimaliști: bucătăriile tradiționale pot avea si ele aparate incorporate. Multe aparate pot fi revopsite și chiar fac bucătăria mai decorativă.

 

2. Designul aparatelor electrocasnice încorporabile

Aparatele electrocasnice incorporabile se disting prin 3 tipuri de design: modern, clasic și rustic. În ultimul timp, cele mai vizate aparate electrocasnice încorporabile sunt cele care dețin design rustic datorită stilului elegant, rafinat și luxuriant pe care îl oferă.

 

3. Cele mai bun aparate electrocasnice încorporabile rustice

În momentul actual, pe piață există mai multe tipuri de aparate încorporabile rustice, dar cele mai căutate sunt cuptoarele rustice și plitele rustice.

 

Cele mai bune cuptoare rustice incorporabile

Cuptoarele încorporabile rustice pot să aibă ca sursă de alimentare gazul sau energia electrică. Printre favoritele clienților de la Studio Casa sunt preferate cuptoarele cu alimentare prin energie electrică deoarece:

  • Nu necesită montare de specialitate
  • Necesită amplasare lângă o priză
  • Nu există riscul de explozie

 

Pe lângă sursa de alimentare, cuptoarele rustice încorporabile se diferă și prin prisma volumului. Pentru o gospodărie cu 2 – 4 membrii, cuptoarele până 60 l sunt soluția ideală deoarece nu sunt atât de voluminoase și consumă mai puțină energie electrică, dar pentru o gospodărie cu 4 membrii sau mai mulți, sunt indicate modelele cu peste 60 l volum deoarece permit prepararea unei cantități mai mari de mâncare necesară pentru întreaga familie. 

 

Cele mai bune cuptoare rustice încorporabile până în 60 l


 

Cuptorul incorporabil electric multifuncțional Studio Casa Toscana FE660 Black Rustic are un volum de 52 l, fiind astfel ideal pentru o gospodărie de până la 4 membrii. Dimensiunile acestuia sunt de 60 x 60 x 60 cm, iar dimensiunile incorporate de 56 x 56 x 59,5 cm.

 

Acest cuptor încorporabil rustic dovedește o tehnologie modernă, astfel vine cu 6 funcții și programe: convecție, timer, iluminat interior, decongelare, grill și ventilație. Toate aceste funcții și programe sunt ideale pentru prepararea perfectă a oricărui tip de aliment.

 

Panoul de comandă mecanic ajută la crearea unei interfețe elegante și ușor de folosit.

 

Cu o putere de 1500 W, acest cuptor incorporabil modern este încadrat în clasa de eficiență energetică A.

Cuptorul incorporabil electric Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60BG vine cu un volum de 56 l, fiind prevăzut cu ușă de sticlă termorezistentă prin prisma celor 2 foi de geam „cool door”.

Cu o putere de 2300 W ce îl include în clasa energetică A, cuptorul incorporabil electric Studio Casa Dolce Vita Rustic FEDV60BG deține 6 funcții și programe: convecție, timer, iluminat interior, decongelare, grill și ventilație pentru a putea prepara o gamă cât mai mare de alimente. În plus, cuptorul rustic încorporabil este prevăzut cu funcție de oprire automată și termostat pentru a pregăti preparatele fără nicio grijă de ardere.

 

 

Cele mai bune cuptoare rustice încorporabile peste 60 l

 

 

Cuptorul incorporabil electric Studio Casa Parma Rustic Fe660 vine cu un volum de 62 l , ceea ce îi aduce dimensiuni de 60 x 60 x 60 cm, iar cele incorporate de 55 x 59,3 x 59,5 cm. Cu o putere de 2374 W, cuptorul rustic incorporabil este integrat în clasa A de energie, ceea ce înseamnă un consum mult mai scăzut față de modele asemănătoare din  clasa inferioare.

 

Acesta vine cu 6 funcții de gătit: convecție, timer, iluminat interior, decongelare, grill și ventilație, sisteme performante precum: oprire automată, termostat și cu sisteme de siguranță precum „cool door” – ceea ce înseamnă că chiar și atunci când se prepară un aliment, ușa cuptorului rămâne rece pentru a preveni posibilele accidente.

 

Cuptorul incorporabil electric Studio Casa Avena Positano FE660 de 61 l  deține sistem „cool door” pentru un plus de siguranță, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Și acest model de cuptor incorporabil rustic deține 6 funcții de gătit pentru a permite pregătirea  unui număr cât mai mare de preparate: convecție, timer, iluminat interior, decongelare, grill și ventilație, având atât rezistență inferioară cât și rezistență superioară.

 

Cele mai bune plite rustice incorporabile

La fel ca și cuptoarele rustice, plitele rustice incorporabile dețin alimentare pe gaz sau cu energie electrică, numai că de această dată preferatele clienților sunt cele cu alimentare pe gaz deoarece:

  • Au un preț de achiziție mult mai scăzut
  • Nu necesită vase speciale de gătit
  • Funcționează chiar și atunci când este pană de curent

 

Pe lângă sursa de alimentare, acestea se pot distinge prin numărul de ochiuri / arzătoare (de la 2 până la 5), dar cele mai comune și vândute modele pentru mediul rezidențial sunt cele cu 4 arzătoare.

 


 

Plita rustica incorporabila Studio Casa PG660 Toscana Black deține 4 arzătoare pe gaz aprinse de la un panou de comandă mecanic prevăzut cu aprindere electrică pentru mai multă simplitate în folosire. Fiind pe gaz, plita este prevăzută cu valve de siguranță care opresc alimentarea cu gaz atunci când detectează scurgeri de gaz. În plus, aceasta vine cu grătare din fontă negre mate, ce vor oferi un aspect mult mai elegant pe lângă stabilitatea înaltă a vaselor. Materialul din care aceasta este fabricată este metalul cu finisaje negre mate.

 

Plita rustica incorporabilă Studio Casa Parma PG660 Glass Beige vine cu 4 arzătoare pe gaz. Materialul principal al acesteia este sticla, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de curățat.

 

Plita rustică incorporabilă Studio Casa PG660 Avena POSITANO cu 4 arzătoare cu aprindere electrică este fabricată din sticlă protejată cu un metal emailat de cea mai bună calitate. Cele 4 arzătoare sunt: 2 normale, 1 mare, 1 mic / auxiliar. Ieșind în evidență printr-un beige cu detalii de bronz antichizat, această plită rustică incorporabilă deține valve de siguranță și grătare din fontă.