La Studio Casa înțelegem cât de confortabil este a vă înfășura într-un prosop moale din bumbac, de calitate, imediat după ce ați făcut o baie relaxantă sau un duș revigorant. De aceea oferim o gamă largă de prosoape de baie luxoase, fine, de calitate superioară într-o varietate de culori și dimensiuni pentru a întâmpina preferințele oricărui cumpărător.


prosoape baie din bumbac 100% , culori pastel


Prosoapele de baie din bumbac 100% oferă o absorbție imediată a apei, oferind o uscare ideală, învăluind parcă pielea într-o îmbrățișare delicată

 

Gama largă de seturi de prosoape și de prosoape individuale vine într-o selecție variată de diferite culori și tonuri, modele și dimensiuni. În timp ce astfel vă bucurați de textilele perfecte pentru după baie și duș, veți dispune totodată și de decorul perfect pentru sala de baie, asortând totul cu tema aleasă pentru această parte a locuinței.

Prosoapele de baie din bumbac 100% de la Studio Casa sunt catifelate, au un aspect delicat și oferă o senzație de lux, dar sunt și rezistente în timp și la nenumărate spălări datorită materialului calitativ din care sunt create.

 

Toate prosoapele de față, de mâini, de picioare, de păr sau de corp pot fi spălate la mașina de spălat și uscate la uscător, neschimbându-le cu nimic calitatea, rezistența, textura sau culoarea în timp. Atâta vreme cât sunt respectate instrucțiunile referitor la metoda de spălare de pe eticheta fiecăruia, bineînțeles.

 

O altă calitate a acestor prosopae de baie de la Studio Casa este că se pot preta ușor oricărui stil de baie dacă asta interesează pe cumpărător. Astfel, pe site la această categorie veți găsi prosoape mici, medii sau mari, individuale sau pe seturi, pe culori și modele diverse, care să satisfacă preferințele oricui. Indiferent că ești în căutare de prosoape pentru bebeluși, prosoape pentru copii sau prosoape pentru adulți, ca să nu mai vorbim de prosoape pentru bărbați și pentru femei sau unisex, găsești o gamă largă de prosoape din bumbac 100%, de unde poți alege.

Orice cumpărător poate găsi ceea ce caută cu ușurință în funcție de material, modele și culori, dimensiuni.

 


Puteți întregi decorul din sala de baie alegând un întreg set de prosoape de baie din bumbac 100% de la Studio Casa, în aceeași culoare sau cu același motiv imprimat

 

Toate prosoapele pentru casă sau pentru Hoteluri, vile, apartamente pot fi cumpărate online direct de pe site. Noi vă putem garanta calitatea produselor și rezistența acestora, modelul și culorile sau nuanțele care să se asorteze cu restul decorului.

 

De asemenea, pe site-ul Studio Casa găsești spectru larg de prosoape de baie uni, într-o singură culoare, dar și cu modele diferite, împodobite cu diverse motive pentru a însoți perfect decorul deja existent în sala de baie. Găsești prosoape imprimate pentru o baie amenajată într-un stil elegant sau boem, minimalist, clasic sau eclectic.

Prosoapele din bumbac 100% nu sunt doar pentru adulți, ele pot fi utlizate și de copii, bebeluși, mai cu seamă că sunt realizate dintr-o fibră naturală, organică de bumbac 100%, fără alte adaosuri.  Puteți regăsi mai multe tipuri de prosoape cu modele și broderii diverse pentru a transforma baia și dușul în adevărate momente de răsfăț pentru toate vârstele. Toată familia se poate bucura de calitatea prosoapelor de baie din bumbac 100% de la Studio Casa.

 

De ce e important să alegeți mereu prosoape de baie din bumbac 100%?

 

Un prosop de baie creat din bumbac 100% nu conține substanțe chimice care sunt agresive cu pielea și o pot răni. Bumbacul este un produs natural și spre deosebire de fibrele sintetice din care sunt create alte prosoape, este mult mai absorbant și nu rănește pielea. De asemenea bumbacul este un material care lasă pielea să respire.

 

Fibrele permit aerului să treacă prin ele. Prin urmare, acest material de calitate este și foarte confortabil. Nu irită pielea și este moale și prietenos cu epiderma. De aceea prosoapele din bumbac veritabil sunt recomandate a fi utilizate în orice baie, de către orice persoană, la orice vârstă, și în funcție de fiecare zonă corporală vizată.

 

Mai mult decât atât, alegerea de culori și de imprimeuri care vă este pusă la dispoziție este captivantă. Bumbacul este receptiv cu culorile pe termen lung, transformându-l într-o alegere versatilă ca material în ceea ce privește prosoapele de baie. Poate suporta orice ton sau nuanță de pe schema culorilor, așadar un mare avantaj pentru fanii textilelor de casă în tonuri vibrante.

 

În plus, cea mai bună parte este că, spre deosebire de alte materiale fastuoase, bumbacul pur nu cere prea mult în materie de îngrijire. Bineînțeles că trebuie respectate indicațiile de pe etichetă în timpul spălării și uscării prosoapelor de baie din bumbac 100%, dar acestea pot fi spălate la fel ca orice alte articole de îmbrăcăminte sau textile din casă. Nu au nevoie de un tratament preferențial sau de anumite tipuri de detergenți.

 

Prosoape baie din bumbac 100% colorate


Calități ale prosoapelor din bumbac

 

Prosoapele de baie din bumbac 100% sunt cele mai sigure și calitative articole de baie dintre toate. Așadar, toate aceste calități conving cumpărătorii să achiziționeze ce e mai bun pentru ei și pentru casa lor. Iar la Studio Casa știm exact ce vă doriți și punem la dispoziția dumneavoastră cele mai bune și rezistente prosoape din bumbac de pe piață.

De ce este important să alegeți întotdeauna calitatea prosoapelor din bumbac?

 

Bumbacul permite pielii să respire

Nu degeaba bumbacul este materialul cel mai recomandat pentru lenjeria de corp și pentru tricouri sau hainele ușoare de vară. Spre deosebire de sintetice, fibrele din bumbac permit aerului să treacă prin ele pentru a lăsa pielea să respire și să se usuce natural.

 

 

Bumbacul este accesibil ca preț

Spre deosebire de alte materialele naturale de lux, bumbacul este accesibil ca preț. Dacă vă doriți articole de baie din bumbac 100%, atunci la Studio Casa veți găsi cele mai bune prosoape de baie la prețuri perfecte pentru orice buget.

 

Bumbacul se întreține ușor

Efectiv tot ceea ce e de făcut cu bumbacul este a-l spăla și nimic mai mult. În mașina de spălat cu detergent și apoi uscat ca și alte haine, îl va aduce din nou la starea lui cea dintâi. Se poate adăuga la spălare și un balsam de rufe și atunci țesătura va deveni mai moale și prosopul mai pufos și delicat la atingere.

 

Pentru dezinfectare, este bine de știut că țesătura din bumbac 100% este rezistentă și puteți să folosiți substanțe de dezinfectare doar pe articolele albe, fără inserții colorate.

 

Bumbacul e un clasic în materie de articole de baie

Până și cea mai sensibilă piele se poate bucura de atingerea unui prosop de baie din bumbac. Articolele create din acest material nu irită pielea și nici nu provoacă mâncărimi. Sunt moi și netede și nu se simt rigide pe piele ca alte materiale. Atunci când îmbrăcați tricouri sau pijamale din bumbac corpul vă mulțumește. Prin urmare, acest lucru se aplică și în cazul prosoapelor de baie.

 

Bumbacul vine în orice culoare a curcubeului

Bumbacul nu cunoaște limite când vine vorba de culori. Bumbacul este natural, dar și un bun receptor la diferite tipuri de vopsea, transformându-l astfel într-o opțiune versatilă în materie de materiale pentru prosoapele de baie. Așadar, fie că sunteți în căutarea unui prosop din bumbac într-o culoare neon, fie că sunteți mai mult stilul conservator și alegeți culori simple, clasice, la Studio Casa veți găsi cele mai variate prosoape de baie din bumbac 100% în materie de culori și nuanțe.

 

Bumbacul nu conține substanțe chimice

Bumbacul nu conține componenți chimici și este, prin urmare, un produs natural. Spre deosebire de fibrele sintetice cum ar fi micro-fibra, bumbacul este absorbant și se comportă gentil cu pielea. Textura sa este foarte blândă când vine vorba de uscat pielea, în cazul prosoapelor, dar și perfectă pentru a exfolia pielea în cazul mănușilor de baie.

 

Nu degeaba bumbacul este un clasic în ceea ce privește materialele, fie că vorbim de articole de îmbrăcăminte, fie că vorbim de prosoapele de baie. Poate că în mod normal am lua bumbacul de bun, fără să ne gândim de fapt la câte calități deține, dar cu adevărat acesta este cel mai bun material pentru prosoapele din baia dumneavoastră.

 

Iar pentru momentele de răsfăț din baie sau de la spa-ul personal, aveți nevoie de ce e mai bun pentru a vă simți bine și cu adevărat relaxați. În plus, se asortează ușor cu restul obiectelor de decor din cameră, sunt ușor de întreținut și rezistă în timp datorită calității materialului, fără a fi nevoie de o întreținere aparte.

 

Studio Casa oferă clienților cele mai bune prosoape din bumbac 100% într-o categorie exclusivă de produse care pot întâmpina toate preferințele, de vârstă, de culoare, dimensiune, rol, material sau model. Pe site, în cadrul acestei categorii ‘‘Prosoape de baie’’, veți descoperi tot ceea ce aveți nevoie pentru baia dumneavoastră sau pentru baia oaspeților în materie de prosoape.

În plus, beneficiați de prețuri excepționale și de reduceri foarte bune la prosoapele de baie din bumbac tot timpul anului.