Căsătoria este un eveniment important în viața cuplului care este pe cale să facă un jurământ în fața lui Dumnezeu și a lumii întregi. În cazul în care cuplul realizează căsătoria civilă, în mod tradițional se oferă în dar cadouri, nu bani. Dar ce cadouri vom achiziționa pentru aceștia? De obicei se obișnuiește să se ofere ceva pentru noua lor casă, în care vor locui din postura de proaspătă familie.

V-am pregătit un ghid detaliat despre cadourile de casă nouă pe care le puteți oferi tinerilor căsătoriți.

 

Cadouri pentru tinerii căsătoriți din partea părinților

De obicei, părinții sunt persoanele apropiate care scot cel mai mult din buzunar pentru un astfel de eveniment. Dacă proaspătul cuplu se mută la casă nouă, din postura de părinți puteți să oferiți în dar un pachet de incorporabile moderne.

Pentru o bucătărie elegantă, pachetul rustic incorporabil Studio Casa Parma Glass este alegerea ideală. Acesta este compus din:

- cuptor electric într-o nuanță superbă de bej, cu inserții de bronz care o să îi ofere un aspect elegant și luxuriant. Cuptorul deține funcții și programe precum: coacere convențională, ventilație, gril electric, rezistență inferioară, rezistență superioară. În plus, pentru siguranță, acesta vine echipat cu ușă cu geam dublu termoizolat și ventilație tangențială de răcire. Volumul acestuia este de 52l, fiind perfect în cazul în care cuplul se gândește la extinderea familiei

- plita încorporabilă modern, în designul căreia regăsim o porțiune de sticlă acoperită de metal emailat în aceeași nuanță superbă de bej, cu accente de bronz pe butoanele de comandă cu aprindere electrică. Pentru siguranță, plita cu 4 arzătoare este prevăzută cu valve de siguranță la fiecare arzător.

- hota decorativă cu design din sticlă bej și accente de bronz pe butoanele frontale de comandă deține un motor turbo ce îi oferă o capacitate de absorbție maximă de 300 mc/h, cu un nivel de zgomot de doar 63 dB. Pentru puțin modernism, hota decorativă clasică vine cu iluminare LED.


 tineri casatoriti, cadou


Dacă tinerii vor o bucătărie mult mai modernă, care să fie ușor de întreținut, atunci pachetul incorporabil Studio Casa Milano Plus este alegerea perfectă.

 Acesta surprinde prin:

-cuptor incorporabil cu 8 funcții, ventilație de coacere și răcire, termostat, grill electric.

-plită incorporabilă cu 3 arzătoare normale + 1 arzător WOK prevăzute cu valve de siguranță, ce se aprind cu ajutorul butoanelor de inox laterale cu aprindere electrică.

- hotă incorporabilă telescopică cu 2 trepte de viteză activate de motorul turbo ce are un nivel al zgomotul de doar 61 dB.


Cadouri pentru tinerii căsătoriți din partea nașilor

Nu întâmplător există o vorbă în folclor: “nașii sunt cei care vin cu banii”. De cele mai multe ori, cadourile nașilor se ridică la standardul cadourilor oferite de către părinți. Motivul este unul lesne de înțeles: nașii devin părinți spirituali ai tinerilor.

Pentru nașii care sunt dispuși să ofere o mână de ajutor tinerilor căsătoriți în noua gospodărie propunem un pachet compus din aragaz și hotă.

Unul dintre pachetele cu aragaz și hotă preferate de către clienții Studio Casa este pachetul mixt Studio Casa Multif. Acest pachet include:

- un aragaz rustic mix cu o nuanță superbă de bej și accente de bronz antichizat pe partea de butoane și mâner. Zona de cuptor este electrică, multifuncțională, cu 6 funcții și ventilație, iar zona de plită vine cu 3 arzătoare pe gaz și 1 ochi electric. Acest mix de gaz cu electricitate vă asigură că în cazul opririi unei surse, cealaltă va funcționa.

- hota decorativă cu butoane push și finisaje crem vine cu design rustic pentru a se integra cu aragazul mixt. Această hotă deține un motor turbo cu o capacitate de absorbție maximă de 20 mc/h.

 Pentru tinerii care au în plan o familie numeroasă, nașii s-ar putea orienta către un pachet cu aragaz și hotă cu dimensiuni mai mari. Spre exemplu, pachetul cu aragaz Studio Casa FE 90 / 60 și hotă Studio Casa ST2196.

Aragazul se distinge prin plita cu cele 5 arzătoare cu aprindere electrică și cuptorul pe gaz cu timer, termostat, grill și rotisor, având și duze speciale de schimb pentru butelie.

Pe partea de hotă, aceasta surprinde prin două motoare ce oferă o capacitate maximă de absorbție de 348 mc/ h, cu un nivel de zgomot de 57 dB.

 

Cadouri pentru tinerii căsătoriți din partea fraților și surorilor

 Frații sau surorile proaspeților căsătoriți sunt dispuși să scoată sume importante din buzunar, doar este un moment special pentru una dintre cele mai importante persoane din viața lor. Astfel, sugerăm oferirea de pachete promoționale pe bază de aparate de cafea. Spre exemplu, pachetul format din espressor automat Studio Casa Diva De Luxe și aparat de spumat lapte.

Espressorul automat Studio Casa Diva De Luxe vine cu o interfață prietenoasă cu touch și cu tehnologia one touch pentru o cafea gustoasă și savuroasă printr-o singură atingere de buton. Acest espressor deține propria râșniță, ceea ce înseamnă că poate să fie alimentat cu boabe de cafea pentru un gust mai intens și mai fresh. Cu o presiune de 19 bar, espressorul automat Studio Casa deține funcții diversificate precum: ECO, oprire automată, apă fierbinte, dar și sisteme precum sistemul thermoblock.

Aparatul de spumat lapte vă permite să vă bucurați de un cappuccino savuros și intens sau de un latte cremos pin crearea diferitelor texturi de spumă.

 

Un alt pachet avantajos este format din espressorul Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425 și râșnița Del Caffe Grind Master.

Espressorul 3 in 1 de la Studio Casa este atât un espressor manual, cât și o cafetieră, permițând și folosirea pod-urilor de cafea. Acesta deține chiar și funcția de spumare pentru cappuccino savuros și cremos.

Râșnița cu o capacitate de 60 gr deține o putere de 220 W cu buton PULS, având sistem de blocare container și protecție împotriva pornirii fără capac.


Cadouri pentru tinerii căsătoriți din partea prietenilor

De obicei, prietenii nu oferă un cadou extrem de costisitor, de aceea vă propunem pachete promoționale de tip mic dejun. Acestea sunt alegerea ideală pentru tinerii proaspăt căsătoriți, iar în magazinul nostru găsiți pachete promoționale la prețuri foarte avantajoase.

Un pachet mic dejun foarte avantajos de oferit in dar tinerilor căsătoriți este pachetul Trio Retor Crem Studio Casa. Acesta conține:

- filtru de cafea Retro 70 cu o putere de 1000 W și o capacitate de 1,25 l, având funcție de menținere la cald a cafelei pentru 30 de minute și filtru anti-picurare.

- prăjitor de pâine Retro 80 cu o capacitate de 2 felii și o putere de 1000 W, cu 7 nivele de rumenire și sistem de autocentrare a feliei de pâine cu tăviță pentru firimituri.

- cană electrică Retor 60 cu o putere de 2200 W și o capacitate de 1,7 L, ce vine dotată cu un sistem de închidere automată când apa fierbe și cu un filtru lavabil.

 Un alt pachet promo avantajos este Setul Cadoul Perfect Studio Casa format din:

•       Cafetieră cu o putere de 1000 W și o capacitate de 1,5l, cu diverse funcții precum: anti-picurare, menținere la cald, oprire automata.

•       Prăjitor de pâine cu 7 nivele de rumenire și funcții precum: decongelare, anulare, încălzire.

•       Mixer cu bol de 2 l Studio Casa ce vine cu o putere de 850 W împărțită pe 5 nivele de viteză și funcție turbo cu dispozitiv de siguranță, accesorii precum cârlige pentru aluat și teluri cromate.