Lenjerii de pat din bumbac: 

 

cea mai bună alegere pentru dormitorul tău

 

LENJERII BUMBAC DE CALITATE

 

În momentul actual, pe piață există o gamă variată de lenjerii de pat, cu țesături, imprimeuri, culori și dimensiuni diferite.

 

Trebuie să știi că fiecare țesătură deține propriile sale avantaje și dezavantaje, astfel că alegerea celui mai bun material pentru lenjeria de pat poate deveni o sarcină dificilă.  

 

Cu toate acestea, toți experții au ajuns la un numitor comun atunci când vine vorba de cele mai multe avantaje ale unui anumit material pentru lenjeria de pat: bumbacul.

 

·      Bumbacul, cea mai folosită țesătură

 

·      Beneficiile unei lenjerii de pat din bumbac

 

·      Tipuri de bumbac

 

 

1. Bumbacul, cea mai folosită țesătură

 

Timp de secole, bumbacul a fost una dintre cele mai folosite țesături de pe tot globul. Bumbacul este o fibră moale, pufoasă, care se dezvoltă în jurul semințelor plantei de bumbac.

 

Planta de bumbac este originară din regiunile tropicale și subtropicale. După ce bumbacul este cules de pe plantă, acesta este apoi pus pe fus, gata pentru a fi utilizat în realizarea articolelor de îmbrăcăminte, lenjerii de pat și multe altele.

 

 

Beneficiile unei lenjerii de pat din bumbac

 

Reglarea temperaturii corpului

Bumbacul ajută la reglarea temperaturii corpului în mod natural, astfel încât pe timp de vară să ofere acel efect răcoritor de care avem nevoie, iar pe timp de iarnă, căldură. De asemenea, este o țesătură ușor respirabilă, care permite aerului să circule prin fibrele sale pe parcursul nopții, astfel încât să nu vă treziți transpirat și lipicios, chiar și în cea mai caldă climă.

 

Moale pe piele

Lenjeriile de pat din bumbac devin din ce în ce mai moi si mai blânde cu pielea, odată cu trecerea timpului. Dacă suferiți de piele sensibilă, atunci lenjeriile de pat din  bumbac sunt soluția ideală pentru voi.

Lenjeria de bumbac natural hipoalergenică, anti-bacteriană și moale este o alegere excelentă pentru cei cu alergii sau pentru cei care au copii.

 

De lungă durată

Pe lângă faptul că lenjeria de pat din bumbac vă oferă un somn minunat, aceasta vă ajută să economisiți bani, deoarece  are o durată îndelungată de folosință.

 

 

Tipuri de bumbac:

 

•       Lenjerii de pat din bumbac satinat – sunt alegerea ideală pentru persoanele care doresc un aspect prețios al dormitorului. Acest tip de bumbac este foarte confortabil și moale, fiind o țesătură perfectă pe întregul parcurs al anului.

 

LENJERIE DIN BUMBAC

Verifică disponibilitatea

 

După cum se poate observa, această lenjerie deține un aspect foarte elegant, clasic, fiind perfectă într-un dormitor modern ce îmbină simplitatea cu modernismul.  Aceasta vine cu 4 piese: un cearceaf de pilotă, un cearceaf de pat și două fețe de pernă.

 

lenjerie dubla din bumbac satinat

Verifică disponibilitatea

 

Lenjeria de pat din bumbac satinat Mally Home Dorothy este alegerea perfectă pentru un dormitor cu o linie cromatică nude sau albă, care vizează un grad sporit de luminozitate și un aspect elegant. Imprimeul acestui produs impune o stare de relaxare și de regalitate, ceea ce determină un somn odihnitor. Acesta este un set complet de lenjerie din bumbac satinat, de calitate superioară, format din 4 piese.

 

 

•       Lenjerii de pat din bumbac ranforce – un bumbac fin, cu o țesătură densă. Această țesătură este cunoscută pentru calitatea sa superioară și pentru rezistența crescută.

 

lenjerie din bumbac ranforce studio casa

Verifică disponibilitatea

 

Acest model special va oferi dormitorului un aspect vibrant, cald și energic prin prisma imprimeului său cu inspirații marinărești. Este o lenjerie de pat cu 4 piese, special creată pentru un pat dublu.

 

 

lenjerie din bumbac ranforce studio casa

Verifică disponibilitatea

 

Pentru un dormitor ce tinde către luminozitate și stil minimalist ori pentru un dormitor ce conține multe detalii tradiționale sau naturale, setul de lenjerie de pat din bumbac ranforce Studio Casa New Garden of Eden este alegerea ideală. După cum sugerează și numele acestui set, imprimeul aduce în prim plan laitmotivul florilor de câmp, în culori pastelate, poziționate astfel încât să nu ofere impresia de aglomerat sau prea mult. Cele 4 piese ale setului sunt create special pentru o saltea King și pentru fețe de pernă cu dimensiuni medii.  

 

 

•       Lenjerii de pat din bumbac 100 % - o țesătură 100 % naturală. Acest tip de țesătură este dedicată persoanelor cu piele sensibilă și cu multiple alergii, precum: adolescenți, bebeluși și nu numai. Acest tip de țesătură este de calitate superioară.

 

lenjerie pentru copii bumbac 100%

Verifică disponibilitatea

 

O lenjerie de pat din bumbac special creată pentru bebeluși. Aceasta este fină la atingere și are un imprimeu viu colorat. Vine însoțită cu 4 piese de dimensiuni mici, speciale pentru pătuțul copiilor.

 

lenjerie din bumbac 100% YUNNI

Verifică disponibilitatea

 

Pentru cei care preferă simplitatea în adevăratul sens al cuvântului, Studio Casa vă pune la dispoziție lenjeria de pat YUNY Mally Home din bumbac 100 %. Seria Yuny prezintă lenjerii de pat monocrome create din bumbac 100%. Simplitatea este cheia către eleganță, iar acum puteți să alegeți dintr-o cromatică vastă, precum: alb, crem, roșu, verde, mov, maro, portocaliu, gri, bej, fucsia, care să se potrivească cel mai bine cu cromatica dormitorului.