Dacă îți dorești să transformi aspectul livingului tău și să aduci o notă de eleganță și modernitate, un suport TV inovator poate fi soluția perfectă. Au trecut vremurile când televizorul ocupa un spațiu prea mare și inestetic în cameră. Astăzi, opțiunile moderne de suport TV vin în întâmpinarea nevoilor tale, oferindu-ți funcționalitate și design atrăgător.

Alegerea unui suport TV potrivit poate transforma complet aspectul și funcționalitatea livingului tău. Descoperă cele mai recente inovații în designul suporturilor TV și explorează opțiuni moderne și elegante pentru a-ți amenaja spațiul de zi într-un mod unic și atrăgător.

 

Tipuri de suport TV

 

Dacă te-ai întrebat vreodată câte tipuri de suport TV există, ești în locul potrivit! Indiferent dacă ești în căutarea suportului perfect pentru televizorul tău nou sau vrei să îți amenajezi livingul într-un mod modern și practic, este important să știi că există o mulțime de opțiuni disponibile pe piață. Fie că preferi un suport de perete elegant sau un stand TV functional, ai la dispoziție diverse alegeri pentru a-ți expune televizorul într-un mod optim.


  


 

1.      Suport TV perete

Unul dintre cele mai apreciate tipuri de suport TV din punct de vedere al design-ului este suportul suspendat. Acesta se montează pe perete, eliberând astfel spațiul de pe podea și oferind un aspect minimalist și elegant.

Un suport de perete este ideal pentru cei care doresc să economisească spațiu în cameră și să își pună televizorul la o înălțime potrivită pentru vizionare. Există două tipuri principale de suporturi de perete: fixe și cu braț articulat. Suporturile fixe sunt simple și elegante, iar cele cu braț articulat permit ajustarea unghiului de vizionare.


suport tv perete cu brate ajustabile și pivotante


Inovația vine de la suporturile TV cu sistem de glisare sau pivotare. Acestea îți permit să ajustezi unghiul de vizionare al televizorului în funcție de preferințele tale sau de amplasarea mobilierului din cameră. Mai mult decât atât, aceste opțiuni moderne nu doar că sunt practice, ci reprezintă și un element de wow în designul livingului tău.

Când alegi un suport TV cu brațe ajustabile, ai flexibilitate în privința unghiului de vizualizare. Astfel, poți ajusta televizorul în funcție de preferințele tale și de configurația camerei.

 

 

2.      Suport TV cu picior

Un alt tip de suport TV destul de căutat este suportul cu picior ajustabil. Acesta se poate poziționa pe o comodă, masă sau raft – este prevăzut cu o talpă, iar piciorul este reglabil de obicei.  Sistemul suportă limitat rotire sau înclinare , astfel încât să poți poziționa televizorul în varianta cea mai convenabilă pentru tine.

  

3.      Stand TV

Dacă nu ești adeptul montajelor pe perete, poți opta pentru un stand TV. Acest suport este practic, oferă spațiu suplimentar pentru diferite dispozitive sau decorațiuni și este disponibil în diverse stiluri și dimensiuni. Poți alege un stand TV simplu sau unul cu rafturi și sertare pentru organizare.

Dacă te numeri printre persoanele pasionate de tehnologie, poți opta pentru un suport TV integrat cu sistem audio sau iluminare ambientală. Astfel, vei crea o experiență multimedia deosebită și vei aduce un plus de confort și relaxare în momentele petrecute în fața micului ecran.


Caracteristici inovative ale suportului TV

 

Designul ultra-subțire

Suporturile TV cu profil ultra-subțire sunt ideale pentru un aspect aerisit și modern al livingului. Acestea se montează aproape de perete, oferind un aspect discret și elegant.

 

Integrarea cablurilor

Suporturile TV moderne vin echipate cu sisteme inteligente de gestionare a cablurilor, astfel încât să poți ascunde cablurile în mod ordonat și să menții un aspect curat și organizat al livingului.

 

Suporturi TV cu iluminare ambientală

Pentru a crea o atmosferă relaxantă și plăcută în timpul vizionării TV, poți opta pentru suporturi TV echipate cu iluminare ambientală integrată. Această caracteristică adaugă un element de eleganță și stil spațiului tău de zi.

 

Integrarea în designul interior

Alege un suport TV care se integrează armonios în designul interior al camerei tale. Există o varietate de opțiuni disponibile, de la suporturi TV cu finisaje metalice moderne până la suporturi TV cu accente de lemn natural sau sticlă. Cu suportul TV potrivit, poți transforma complet aspectul și funcționalitatea livingului tău, aducând un strop de inovație și eleganță în spațiul de zi. Alege opțiunile moderne și elegante care se potrivesc cel mai bine stilului tău și amenajează un living pe care să-l adori să-l trăiești zi de zi.

 

În concluzie, indiferent de preferințele tale în materie de design și tehnologie, opțiunile moderne de suport TV sunt diversificate și adaptabile. Investiția într-un suport TV de calitate nu doar că va îmbunătăți aspectul livingului tău, dar va transforma și experiența de vizionare a emisiunilor tale preferate într-una de neuitat.

Dacă vrei să afli cum poți alege cel mai bun suport TV, citește și articolul de mai jos.

 

cum aleg cel mai bun suport tv

Alege să faci diferența în amenajarea livingului tău și optează pentru inovația în design oferită de suporturile TV moderne și elegante! Bucură-te de un spațiu primitor, confortabil și stylish, întâmpinând zilnic momente de relaxare și divertisment într-o atmosferă desăvârșită.

Vino la showroom-iul Studio Casa din Voluntari să vezi toate modelele de suport TV , să le testezi. Sau le poți achiziționa direct din magazinul online .