Campania CADOU SURPRIZĂ

 

Campania „CADOU SURPRIZĂ”

REGULAMENT OFICIAL

DURATA CAMPANIEI: 21-31 mai 2020

Art. 1. DURATA ŞI ORGANIZATORII CAMPANIEI

Campania „CADOU SURPRIZĂ” începe la data de 21 mai 2020 şi durează până la data de 31 mai 2020.

 

Organizator este S.C.  M&N Italy Trading S.R.L., având sediul în oraşul Voluntari, Bulevrdul Eroilor nr 130, Intrarea Frasinului, judeţul Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J23/109/2006­­­­­­înregistrat, denumită în continuare ORGANIZATOR.

 

Art.2 DREPTUL DE PARTICIPARE

La campanie poate participa orice persoană fizică sau juridica din Romania, care efectueaza in perioada 21-31 mai 2020, cumparaturi din magazinul online www.studiocasa.ro sau din magazinul fizic STUDIO CASA si care se încadrează în descrierea promoţiei de la articolul 4 din cadrul acestui regulament. Nu pot participa la campanie angajaţii societăţii organizatoare S.C. M&N ITALY Trading S.R.L.

Art. 3. LOCUL DE DESFASURARE - Campania este valabilă în urmatoarele magazine fizice:

STUDIO CASA  – Showroom Voluntari

Bulevardul Eroilor nr 130, Intrarea Frasinului, Voluntari

 

Campania este valabila si in magazinul online: www.studiocasa.ro

Art. 4. MODALITATE DE PARTICIPARE

Clientii care fac cumparaturi in perioada 21-31 mai 2020 din magazinele mai sus enumerate, primesc CADOU, in limita stocului disponibil, următoarele articole, în funție de valoarea coșului de cumpărături:

 

  1. Pentru cumpărături cu valoarea mai mare sau egală cu 200 Lei cu TVA, dar mai mică de 500 Lei cu TVA, clientul primește cadou  1 prosop SPORT  din bumbac 100%, culoare gri, dimensiuni 50 x 90 cm;

Prosop sport 50 x 90 cm Studio Casa, 100% Bumbac, Gri/Roz

  1. Pentru cumpărături  cu valoare mai mare sau egală cu 500 Lei cu TVA, clientul primește cadou 1 prosop brodat Mally Home, din bumbac 100%, culoare albă, dimensiuni 70 x 140 cm.

A picture containing hat, towelDescription automatically generated

Pentru cumărăturile online, produsul CADOU va fi livrat împreună cu produsele comandate.

Pentru cumpărăturile din showroom-ul Voluntari, odată cu produsele cumpărate, clientul va primi fizic si produsul CADOU.

 

Art. 5. INFORMAREA PARTICIPANTILOR CONFORM LEGII 677/2001

Prezentul Regulament stă la dispoziţia oricărei persoane sau autorităţi interesate, putând fi consultat gratuit in cadrul tuturor magazinelor  si showroom-urilor sau online pe www.studiocasa.ro. Participarea la promoţie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

 

Organizatorul îşi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a întrerupe oricând desfãşurarea acestei Promoţii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data modificării printr-un act adiţional la prezentul Regulament. Până la data unei eventuale modificări a Promoţiei, Organizatorul va respecta condiţiile stipulate în prezentul Regulament.

 

    Semnătura,

                                                                                                                        S.C. M&N Italy Trading S.R.L.