Campanie Floarea magica

 

Campania „CADOU PARFUMANT MAGIC”

REGULAMENT OFICIAL

DURATA CAMPANIEI: 15-22.05.2020

Art. 1. DURATA ŞI ORGANIZATORII CAMPANIEI

Campania „CADOU PARFUMANT MAGIC” începe la data de 15 mai şi durează până la data de 22 mai 2020.

 

Organizator este S.C.  M&N Italy Trading S.R.L., având sediul în oraşul Voluntari, Bulevrdul Eroilor nr 130, Intrarea Frasinului, judeţul Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J23/109/2006­­­­­­înregistrat, denumită în continuare ORGANIZATOR.

 

Art.2 DREPTUL DE PARTICIPARE

La campanie poate participa orice persoană fizică sau juridica din Romania, care efectueaza in perioada 15-22 mai 2020, cumparaturi din magazinul online www.studiocasa.ro sau din showroom-ul STUDIO CASA de minim 250 Lei cu TVA si care se încadrează în descrierea promoţiei de la articolul 4 din cadrul acestui regulament. Nu pot participa la campanie angajaţii societăţii organizatoare S.C. M&N ITALY Trading S.R.L.

Art. 3. LOCUL DE DESFASURARE - Campania este valabilă în urmatoarele magazine fizice:

STUDIO CASA  – Showroom Voluntari

Bulevardul Eroilor nr 130, Intrarea Frasinului, Voluntari

 

Campania este valabila si in magazinele online: www.studiocasa.ro si www.sintonia.ro

Art. 4. MODALITATE DE PARTICIPARE

Clientii care fac cumparaturide minim 250 Lei cu TVA in perioada 15-22 mai 2020 din magazinele mai sus enumerate, primesc CADOU, in limita stocului disponibil,  1 parfumant de camera „floare magica” de 50 ml, diverse arome.

A close up of a bottleDescription automatically generated

 

 

Art. 5. INFORMAREA PARTICIPANTILOR CONFORM LEGII 677/2001

Prezentul Regulament stă la dispoziţia oricărei persoane sau autorităţi interesate, putând fi consultat gratuit in cadrul tuturor magazinelor  si showroom-urilor sau online pe www.studiocasa.ro. Participarea la promoţie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

 

Organizatorul îşi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a întrerupe oricând desfãşurarea acestei Promoţii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data modificării printr-un act adiţional la prezentul Regulament. Până la data unei eventuale modificări a Promoţiei, Organizatorul va respecta condiţiile stipulate în prezentul Regulament.

 

    Semnătura,

                                                                                                                        S.C. M&N Italy Trading S.R.L.