Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Cantare bucatarie

Cum alegeți cel mai potrivit cântar de bucătărie?

Un cântar de bucătărie este un instrument esențial pentru orice bucătar, fie că sunteți un amator sau un profesionist. Un cântar de bucătărie bun vă poate ajuta să măsurați cu precizie ingredientele, ceea ce este important pentru a obține rezultate excelente în gătit.

 

Există două tipuri principale de cântare de bucătărie: digital sau mecanic

Atunci când alegeți un cântar de bucătărie, luați în considerare următoarele factori:

 

·      Precizia - Alegeți un cântar de bucătărie cu o precizie care să se potrivească nevoilor dvs.

·      Capacitatea: Cântarele de bucătărie sunt disponibile într-o varietate de capacități, măsurând de la 1 kilogram la 10 kilograme.

·      Unitățile de măsură: Majoritatea cântarelor de bucătărie pot măsura în grame, kilograme, uncii și livre.

·      Funcții suplimentare: Unele cântare de bucătărie au funcții suplimentare, cum ar fi măsurarea volumului, a temperaturii sau a umidității.

Cantar de bucatarie mecanic cu bol Ardes Bascula AR1PA3M, design vintage, capacitate maxima 5 kg, diviziune 20 g, funtia tare, RosuCantar mecanic de bucatarie usor de folosit. Design vintage. Cadran mare, usor de citit. Bol din otel inoxidabil de inalta calitate detasabil. Cu functie TARE pentru a cantari convenabil mai multe ingrediente intr-un singur bol. Domeniu de masurare: 20 g pana la 5 Kg. Unitati de masura disponibile g si lb. Nu sunt necesare baterii.CARACTERISTICI GENERALE:Diametru cad..
79,04 Lei 104,00 Lei
Cantar digital de bucatarie Ardes RAL AR1PA1/R, 5 kg, RosuCantar digital de bucatarie usor de folosit cu design modern. Ecran LCD mare de 4,5 × 1,6 cm si suprafata de cantarire usor de curatat. Dimensiune : 20 x 16 x 1,3 cm. Functie practica cu buton tactil, pentru a cantari in mod convenabil diferite ingrediente intr-un singur bol. Puteti cantari de la 1 g pana la 5 kg. Unitati de masura disponibile: g si lb. Super compact, pentru depozitare cu economie de spatiu in interiorul unui sertar. Prev..
79,00 Lei

Cantare bucatarie - Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)