Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Coltare

Colțarele extensibile sunt piese de mobilier transformabile care pot fi transformate din canapea sau fotoliu într-un pat. Ele sunt realizate din diverse materiale, cum ar fi lemnul, metalul, acoperite cu material textil sau piele ecologică. Colțarele extensibile conțin și lăzi de depozitare. Sunt superconfortabile, practice și versatile. Le găsiți într-o gamă variată de modele și culori.

Coltarul extensibil Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila pe maro si  ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poate transforma in cateva secunde intr-un pat unde puteti sa va odihniti sau un loc ideal in care pot petrece ..
2.399,20 Lei 2.999,00 Lei
Coltarul extensibil Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila pe Gri si  ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poate transforma in cateva secunde intr-un pat unde puteti sa va odihniti sau un loc ideal in care pot petrece o..
2.399,20 Lei 2.999,00 Lei
Coltar Extensibil CONFORT, 3 locuri, lada depozitare, stofa gri inchis, dimensiuni 213x143/83x84 cm, SET B , Smart Living Studio CasaColtarul extensibil CONFORT Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila pe Gri inchis si  ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dr..
2.378,64 Lei 3.498,00 Lei
Coltar extensibil LIA Brown DX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj dreapta, MaroColtarul extensibil LIA Brown de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila s..
3.398,30 Lei 3.998,00 Lei
Coltar extensibil LIA Brown LIA16SX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj stanga, Maro Coltar extensibil LIA Brown LIA16SX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj stanga, Maro
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Coltar extensibil LIA Brown LIA16SX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj stanga, MaroColtarul extensibil LIA Brown de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea..
3.998,00 Lei
Coltar extensibil LIA Grey LIA92DX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj dreapta, Grey Coltar extensibil LIA Grey LIA92DX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj dreapta, Grey
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Coltar extensibil LIA Grey LIA92DX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj dreapta, GreyColtarul extensibil LIA Brown de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibi..
3.998,00 Lei
Coltar extensibil LIA Grey LIA92SX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj stanga, GreyColtarul extensibil LIA Brown de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibil..
3.318,34 Lei 3.998,00 Lei
Coltar extensibil PEK Gusto Black, dreapta,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuri Coltar extensibil PEK Gusto Black, dreapta,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuri
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Coltar extensibil PEK Gusto Black, dreapta,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuriColtarul extensibil Pek Gusto Grey-Blue de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o ..
4.248,30 Lei
Coltar extensibil PEK Gusto Black, stanga,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuri Coltar extensibil PEK Gusto Black, stanga,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuri
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Coltar extensibil PEK Gusto Black, stanga,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuriColtarul extensibil Pek Gusto Grey-Blue de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o c..
4.248,30 Lei
Coltar extensibil PEK Gusto Grey Blue, dreapta,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuriColtarul extensibil Pek Gusto Grey-Blue de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiin..
3.823,47 Lei 4.248,30 Lei
Coltar extensibil PEK Gusto Grey Blue, stanga,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuriColtarul extensibil Pek Gusto Grey-Blue de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind..
3.823,47 Lei 4.248,30 Lei
Coltar extensibil SIMONA Studio Casa, cu lada de depozitare, material textil catifelat, 250 x 140 x 77 cm, Gri Coltar extensibil SIMONA Studio Casa, cu lada de depozitare, material textil catifelat, 250 x 140 x 77 cm, Gri
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Coltar extensibil Simona Studio Casa Grey, cu lada de depozitare, material textil, 250 x 140 x 77 cm, GriColtarul extensibil Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este de culoarea gri si ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poate transforma..
4.200,00 Lei

Coltare - Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)