Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Coltare Living

Colțarele extensibile sunt piese de mobilier transformabile care pot fi transformate din canapea sau fotoliu într-un pat. Ele sunt realizate din diverse materiale, cum ar fi lemnul, metalul, acoperite cu material textil sau piele ecologică. Colțarele extensibile conțin și lăzi de depozitare. Sunt superconfortabile, practice și versatile. Le găsiți într-o gamă variată de modele și culori.

Coltar extensibil PEK Gusto Grey Blue, dreapta,  Studio Casa, 300x200x95 cm  material textil, 5 locuriColtarul extensibil Pek Gusto Grey-Blue de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiin..
3.823,47 Lei 4.248,30 Lei
Coltar extensibil LIA Grey LIA92SX Studio Casa, 290 x190 x75 cm, Material textil, 5 locuri, Montaj stanga, GreyColtarul extensibil LIA Brown de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua vine in culoarea maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibil..
3.318,34 Lei 3.998,00 Lei
Coltarul extensibil Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila pe maro si  ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poate transforma in cateva secunde intr-un pat unde puteti sa va odihniti sau un loc ideal in care pot petrece ..
2.788,14 Lei 2.998,00 Lei
Coltar Extensibil CONFORT, 3 locuri, lada depozitare, stofa gri inchis, dimensiuni 213x143/83x84 cm, SET B , Smart Living Studio CasaColtarul extensibil CONFORT Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila pe Gri inchis si  ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dr..
2.249,10 Lei 2.499,00 Lei

Coltare Living - Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)