Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Cum cumpar online

CUM COMAND ONLINE

 STUDIO CASA

Preţurile din site-ul STUDIOCASA.ro sunt exprimate în Ron şi includ TVA. Pentru toate echipamentele electrice şi electronice, taxa pentru timbru verde este de asemenea inclusă in pret. În cazul pozelor ambientale pe care le gasiti pe site la un produs, trebuie sa stiti ca  în preţ nu sunt incluse decoraţiunile. Produsele sunt disponibile în limita stocului disponibil. Pretul afisat nu include si serviciile de transport si de montaj. Informaţiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare sau tipar, iar culorile produselor prezentate pot fi influenţate de rezoluţia pozelor. În situaţia preţurilor promoţionale ofertele nu se pot cumula.

Pentru a comanda un produs de pe site-ul STUDIOCASA.ro, apasati butonul "Adauga in cos" din dreptul produsului preferat si veti fi dus in pagina cu detaliile si caracteristicile produsului, unde apasati din nou pe "Adauga in cos".


Pentru a verifica continutul cosului de cumparaturi trebuie sa apasati pe cosul de cumparaturi din antetul websiteului unde va apare pictograma cu cosul de cumparaturi. La over-mouse pe cosul de cumparaturi, aveti posibilitatea sa vizualizati lista de produse existente in cos si sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau chiar sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse din cos,  sau sa finalizezi comanda.  Cand sunteti in vizualizarea cosului de cumparaturi, aveti 2 posibilitati: ori sa finalizati comanda , ori sa va intoarceti la cumparaturi.

Pentru a va intoarce din nou la site pentru a adauga alte produse in cos, apasati pe butonul "Continua cumparaturile".

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul "Finalizează comanda" din cosul de cumparaturi. In cazul in care sunteti client nou, trebuie sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute. In cazul in care informatiile pentru facturare sunt diferite de informatiile pentru expediere, completati in fiecare camp datele necesare efectuarii livrarii produselor.

Pentru a plasa comanda, selectati „Trimite comanda”, dar numai dupa ce v-ati asigurat  ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate de STUDIO CASA. Metodele de plata sunt:  plata la livrare, plata cu cardul sau ordin de plata.