Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Detergenti curatenie

Oferiti prospetime si dezinfectare indelungata casei dumneavoastra cu noii detergenti pentru curatenie din gama Studio Casa. Am inclus in aceasta gama detergenti de curatare pentru grupurile sanitare, pentru bucatarie, pentru pardoseli si pentru curatarea covoarelor si mochetelor. Astfel, va putem asigura o curatenie impecabila in fiecare colt al casei. In plus, dupa terminare procesului de curatare, veti putea asigura si o dezinfectare corespunzatoare cu noii dezinfectanti universali.

Detergenti si produse curatenie 

Detergentii de curatare din gama Studio Casa sunt produsi de catre marile companii producatoare de solutii de curatat din lume. Aceste produse au fost testate pentru a nu afecta suprafetele si pentru a indepartata pana la 99% din bacteriile si virusii de pe diverse tipuri de suprafete. Fiecaredetergent de curățenie  trebuie lasat sa actioneze cel putin 5 minute, pentru oferi o curatare si o igienizare in profunzime. Detergentii detin formule unice, care permit curatarea in profunzime a diverselor suprafete. Folosind o cantitate foarte mica de solutie, ajuta la economisire de timp, bani si energie.  In plus, am introdus in gama noastra si solutii pentru curatarea si dezinfectarea tevilor infundate sau cu un grad puternic de murdarie sub forma de granule care actioneaza in doar 15 minute.

Detergent de rufe lichid Ariel Color 3.3 L, 60 spalari
-10 %
Detergent de rufe lichid Ariel Color 3.3 L, 60 spalari..
71,91 Lei 79,90 Lei
Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 5 Litri, pentru uz casnic si Horeca
-60 %
Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 5 Litri, pentru uz casnic si HorecaUNIVALLSolutie universala pentru curatenieSolutie universala ideala pentru o curatare temeinica. Fara solventi, adecvat si pentru pielea sensibila. Curata fara a lasa urme. Are efect puternic degresant. Curata suprafetele, nu raman urme si are un parfum proaspat de citrice. Putere de dizolvare pentru suprafete cu ulei si grasimi. Se poate curata orice suprafata, de la gresie, fa..
59,60 Lei 149,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat obiecte sanitare, Mikado Perfect Clean VULKAN,5 Litri, pentru uz casnic si Horeca
-60 %
Solutie semiprofesionala pentru curatat obiecte sanitare, Mikado Perfect Clean VULKAN,5 Litri, pentru uz casnic si HorecaVULKANSolutie pentru curatare si protectie – gresie, faianta, wc Solutie pentru curatat obiecte sanitare cu efect de curatare imediata, adecvat tuturor suprafetelor rezistente la acizi, respectiv suprafetelor ca gresia, chiuvete ceramice, armaturi, toalete, WC, pisoare, materiale din sticla si plastic. Cu efect impermeabil, protejand si impotriva coroziunii. Efect durabil pe s..
51,60 Lei 129,00 Lei
Solutie curatat podele concentrat Asevi portocala 1l
-10 %
Solutie curatat podele concentrat Asevi portocala 1l..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie Asevi, cu pulverizator, aragaz 750 ml degresant concentrat
-10 %
Solutie Asevi, cu pulverizator, aragaz 750 ml degresant concentrat..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie anticalcar Sano Anti Kalk 4 in 1, universala, 700 ml
-10 %
Solutie anticalcar Sano Anti Kalk 4 in 1, universala, 700 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Detergent pentru aragaz Sano Forte Plus Lemon ,750 ml
-10 %
Detergent pentru aragaz Sano Forte Plus Lemon ,750 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Detergent lichid pentru perdele Vanish, 500 ml
-10 %
Detergent lichid pentru perdele Vanish, 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Detergent capsule Persil Universal, 13 spalari
-10 %
Detergent capsule Persil Universal, 13 spalari..
26,91 Lei 29,90 Lei
Degresant forte universal Triumf, 500 ml
-10 %
Degresant forte universal Triumf, 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Cif Spray pentru bucatarie, 500ml
-10 %
Cif Spray pentru bucatarie, 500ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie pentru curatat baie Mr Proper Antibacterian 750 ml
-10 %
Solutie pentru curatat baie Mr Proper Antibacterian 750 ml..
25,11 Lei 27,90 Lei
Dezinfectant fara clor Igienol, Blue Fresh, 1L
-25 %
Dezinfectant fara clor Igienol Blue Fresh 1000 ml Igienol Dezinfectant Universal Blue Fresh este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus) si fungi (Candida albicans, Aspergillus niger – „mucegai”), fara sa contina clor, asadar fara efectele negative ale pro..
22,43 Lei 29,90 Lei
Solutie anticalcar pentru masina de spalat rufe SANO Anti Kalk, 500 ml
-10 %
Solutie anticalcar pentru masina de spalat rufe SANO Anti Kalk, 500 ml..
22,41 Lei 24,90 Lei
Dezinfectant Domestos Total Hygiene Ocean Fresh 700 ml
-10 %
Dezinfectant pentru toaleta cu un sistem inovator de dispersie Multi-Jet, ce permite produsului sa elimine microbii si sa inlature piatra si murdaria dificila chiar si din locurile greu accesibile, actionand ca un scut protector.Instructiuni de folosire: Desurubati capacul si turnati gel uniform sub marginea vasului de toaleta (aproximativ 80 ml). Lasati sa actioneze timp de 30 minute, trageti apa si, daca este necesar, folositi peria. Pentru rezultate optime impotriva murdariei dificile lasati ..
22,41 Lei 24,90 Lei
Solutie anticalcar si rugina Sano Anti Kalk pulverizator, 750 ml
-33 %
Solutie anticalcar si rugina Sano Anti Kalk pulverizator, 750 ml..
19,90 Lei 29,90 Lei
Solutie semiprofesionala odorizanta pentru curatat pardoseli, Mikado Perfect Clean  FLORALYS,1 Litru, pentru uz casnic si Horeca
-60 %
Solutie semiprofesionala odorizanta pentru curatat pardoseli, Mikado Perfect Clean  FLORALYS,1 Litru, pentru uz casnic si HorecaFLORALYSSolutie odorizanta cu parfum pentru curatat pardoseli Solutie odorizanta, neutra pentru toate obiectele sanitare, gresie, faianta, linoleum, ciment, etc. Avand un parfum intens si proaspat, asigura un climat interior placut. Curata usor, protejand suprafetele fara a lasa urme. Nu necesita curatare ulterioară. Ideal pentru toate tipurile de suprafetele impermeabi..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 1 Litru, pentru uz casnic si Horeca
-60 %
Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 1 Litru, pentru uz casnic si HorecaUNIVALLSolutie universala pentru curatenieSolutie universala ideala pentru o curatare temeinica. Fara solventi, adecvat si pentru pielea sensibila. Curata fara a lasa urme. Are efect puternic degresant. Curata suprafetele, nu raman urme si are un parfum proaspat de citrice. Putere de dizolvare pentru suprafete cu ulei si grasimi. Se poate curata orice suprafata, de la gresie, fa..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala universala anticalcar, Mikado Perfect Clean PICKHAMMER , 1 Litru , cu efect imediat, pentru uz casnic si Horeca
-60 %
Solutie semiprofesionala universala anticalcar, Mikado Perfect Clean PICKHAMMER , 1 Litru , cu efect imediat, pentru uz casnic si HorecaDecalcifiant universal PICKHAMMER                Solutie incolora cu efect imediat. Adecvat tuturor obiectelor si suprafetelor rezistente la acizi. Se utilizeaza la curatarea cabinelor de dus, cada, rosturi, faianta, gresie, ciment, mozaic, chiuvete ceramica, inox, robinete, suprafete din aluminiu, etc. Se va evita utilizarea pe suprafete metalice, cromate, vops..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat pardoseli si parchet, Mikado Perfect Clean TERRA,1 Litru, pentru uz casnic si Horeca
-60 %
Solutie semiprofesionala pentru curatat pardoseli si parchet, Mikado Perfect Clean TERRA,1 Litru, pentru uz casnic si HorecaTERRASolutie pentru curatat pardoseli Este o combinatie speciala de apa si alcool rezultand o solutie de curatare pentru utilizare universala pe toate suprafetele lavabile precum sticla, plastic, gresie etc. Este ideala pentru toate pardoselile tratate cu lac, pardoseala laminata,  pentru piatra naturala si artificiala, inlatura murdaria intensa și grasimile. Lasa o prospeț..
19,60 Lei 49,00 Lei

Detergenti curatenie - Afişare 1 - 20 din 44 (3 pagini)