Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Detergenti curatenie

Oferiti prospetime si dezinfectare indelungata casei dumneavoastra cu noii detergenti pentru curatenie din gama Studio Casa. Am inclus in aceasta gama detergenti de curatare pentru grupurile sanitare, pentru bucatarie, pentru pardoseli si pentru curatarea covoarelor si mochetelor. Astfel, va putem asigura o curatenie impecabila in fiecare colt al casei. In plus, dupa terminare procesului de curatare, veti putea asigura si o dezinfectare corespunzatoare cu noii dezinfectanti universali.

Detergenti si produse curatenie 

Detergentii de curatare din gama Studio Casa sunt produsi de catre marile companii producatoare de solutii de curatat din lume. Aceste produse au fost testate pentru a nu afecta suprafetele si pentru a indepartata pana la 99% din bacteriile si virusii de pe diverse tipuri de suprafete. Fiecaredetergent de curățenie  trebuie lasat sa actioneze cel putin 5 minute, pentru oferi o curatare si o igienizare in profunzime. Detergentii detin formule unice, care permit curatarea in profunzime a diverselor suprafete. Folosind o cantitate foarte mica de solutie, ajuta la economisire de timp, bani si energie.  In plus, am introdus in gama noastra si solutii pentru curatarea si dezinfectarea tevilor infundate sau cu un grad puternic de murdarie sub forma de granule care actioneaza in doar 15 minute.

Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 5 Litri, pentru uz casnic si HorecaUNIVALLSolutie universala pentru curatenieSolutie universala ideala pentru o curatare temeinica. Fara solventi, adecvat si pentru pielea sensibila. Curata fara a lasa urme. Are efect puternic degresant. Curata suprafetele, nu raman urme si are un parfum proaspat de citrice. Putere de dizolvare pentru suprafete cu ulei si grasimi. Se poate curata orice suprafata, de la ..
99,83 Lei 149,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat obiecte sanitare, Mikado Perfect Clean VULKAN,5 Litri, pentru uz casnic si HorecaVULKANSolutie pentru curatare si protectie – gresie, faianta, wc Solutie pentru curatat obiecte sanitare cu efect de curatare imediata, adecvat tuturor suprafetelor rezistente la acizi, respectiv suprafetelor ca gresia, chiuvete ceramice, armaturi, toalete, WC, pisoare, materiale din sticla si plastic. Cu efect impermeabil, protejand si impotriva coroziunii. Efect du..
96,75 Lei 129,00 Lei
Solutie semiprofesionala degresanta universala Mikado Perfect Clean SOLAR, 5 Litri, pentru uz casnic si HorecaSOLARSolutie degresanta universalaSolutie pentru curatare si intretinere, inlatura eficient urmele de grasime. Are un efect intens. Recomandat pentru toate suprafetele lavabile cu grasimi, electrocasnice mici și mari. Ideala pentru utilizare la masinile profesionale de curatenie si in industria alimentara avand Ph neutru. Curata eficient, protejand in acelasi tim..
96,75 Lei 129,00 Lei
Detergent insecticid pentru pardoseli Sano Floor Plus, 2l..
35,91 Lei 39,90 Lei
Solutie profesionala pentru curatarea suprafetelor din inox, Mikado Perfect Clean INOX, 0.5 Litru, pentru uz casnic si HorecaFormula concentrata INOX Professional este un produs profesional de curatare si ingrijire pentru otel inoxidabil si a tuturor metalelor lucioase, de la exteriorul frigiderelor, a masinilor de gheata, a congelatoarelor, a masinilor de spalat vase, plite, hote, etc. Ingrijeste si protejaza metalul de coroziune, de urme de apa, grasime si amprente, fara aerosoli. INOX Profess..
29,40 Lei 49,00 Lei
Solutie curatat podele concentrat Asevi portocala 1l..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie curatare frigidere Triumf, 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie Asevi, cu pulverizator, aragaz 750 ml degresant concentrat..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie anticalcar si rugina ChanteClair Anticalcare universale Aceto Bianco 625ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie anticalcar Sano Anti Kalk 4 in 1, universala, 700 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Detergent lichid pentru perdele Vanish, 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Detergent capsule Persil Universal, 13 spalari..
26,91 Lei 29,90 Lei
Detergent capsule Dero Trio Lavanda, 15 capsule, 15 spalari..
26,91 Lei 29,90 Lei
Degresant forte universal Triumf, 500 ml..
26,91 Lei 29,90 Lei
Solutie pentru curatat baie Mr Proper Antibacterian 750 ml..
25,11 Lei 27,90 Lei
Dezinfectant fara clor Igienol Blue Fresh 1000 ml Igienol Dezinfectant Universal Blue Fresh este special conceput pentru dezinfectare si curatenie, fara clor (hipoclorit de sodiu). Cu un miros placut, produsul nostru asigura eliminarea a 99,9% dintre bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusuri (Adenovirus, Poliovirus) si fungi (Candida albicans, Aspergillus niger – „mucegai”), fara sa contina clor, asadar fara efectele negative al..
22,43 Lei 29,90 Lei
Solutie anticalcar pentru masina de spalat rufe SANO Anti Kalk, 500 ml..
22,41 Lei 24,90 Lei
Dezinfectant pentru toaleta cu un sistem inovator de dispersie Multi-Jet, ce permite produsului sa elimine microbii si sa inlature piatra si murdaria dificila chiar si din locurile greu accesibile, actionand ca un scut protector.Instructiuni de folosire: Desurubati capacul si turnati gel uniform sub marginea vasului de toaleta (aproximativ 80 ml). Lasati sa actioneze timp de 30 minute, trageti apa si, daca este necesar, folositi peria. Pentru rezultate optime impotriva murdariei dificile lasati ..
22,41 Lei 24,90 Lei
Domestos TOTAL WC GEL cu formula densa si puterea de igienizare a oxigenului activ distruge microbii care se ascund in toaleta si indeparteaza depunerile de piatra. Improspateaza toaleta datorita formulei parfumate, iar scutul protector previne aparitia depunerilor de piatra chiar si intre curatari...
22,41 Lei 24,90 Lei

Detergenti curatenie - Afişare 1 - 20 din 52 (3 pagini)