Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Detergent rufe pudra automat Ariel, Color, 6kg

Detergent pudra automat Ariel Color


Bucura-te de haine impecabil de curate si culori stralucitoare dintr-o singura spalare. Detergentul pudra Ariel Color indeparteaza petele din profunzimea fibrelor lasandu-ti hainele curate si pline de prospetime dupa fiecare spalare.

1. Indeparteaza impecabil petele de la prima spalare*


Formula cu tripla actiune elimina chiar si petele dificile din profunzimea tesaturilor.

*Teste de laborator efectuate pe tesatura de amestec de bumbac si poliester, cu pete de tocanita de vita, sorbet de zmeura, budinca de ciocolata, intr-un ciclu de spalare la 40°C.

2. Pastreaza luminoase culorile hainelor tale


Datorita tehnologiei speciale acesta reduce aderenta murdariei si depunerea petelor pe haine si te ajuta sa pastrezi culorile hainelor tale stralucitoare si vibrante, spalare dupa spalare.

3. Haine impecabile chiar si in apa rece


Detergentul Ariel indeparteaza cu success petele chiar si la 30°C. In plus acesta se dizolva rapid, fara a lasa reziduuri pe haine.

4. Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global

Cum ai grija de hainele colorate?


Pentru a mentine culorile stralucitoare si vibrante, ai nevoie de un detergent ce actioneaza chiar si la temperaturi scazute

Cum sa asiguri o viata mai lunga hainelor tale?


Nu pulveriza niciodata parfum pe haine, acesta poate contine alcool sau fixativi chimici ce pot pata hainele sau deteriora tesatura.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Detergent rufe pudra automat Ariel, Color, 6kg

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.