Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Mixere cu bol

Cu un mixer cu bol, puteți pregăti cu ușurință o varietate de rețete, de la aluaturi pentru prăjituri și pâine până la creme și sosuri. Descoperiți beneficiile acestor aparate versatile și alegeți mixerele cu bol potrivite pentru a face bucătăria dumneavoastră mai eficientă și mai plină de creativitate.

 

Beneficiile Mixerele cu Bol:

1. Eficiență și Timp Economisit: Mixerele cu bol fac munca grea pentru dumneavoastră, permițându-vă să amestecați sau să frământați mai multe ingrediente simultan, economisind timp și efort.

2. Versatilitate Culinară: Cu diversele atașamente și accesorii disponibile, mixerele cu bol sunt perfecte pentru prepararea unei game variate de rețete, de la aluaturi până la înghețată sau sosuri.

 3. Consistență Uniformă: Mixerele cu bol asigură amestecarea uniformă a ingredientelor, ceea ce se traduce în rezultate culinare mai bune și mai consistente.

 4. Bol Mare Capacitate: Bolurile mari ale mixelor cu bol vă permit să pregătiți cantități mai mari de alimente, ideale pentru evenimente sau pentru a hrăni o familie numeroasă.

 


Mixer cu bol Studio Casa BSC183 Black Stripe, 300 W, Bol rotativ inox 2 l, 5 Viteze + Turbo,  Negru / InoxPutere: 300WVas rotativ din INOXCapacitate vas: 2l5 Nivele distincte de vitezaFunctie turbo cu dispozitiv de sigurantaButon de ejectare cu dispozitiv de siguranta blocat in timp ce aparatul este in functiuneCarlige pentru aluat si teluri cromate incluseButon de eliberare pentru a detasa mixerul de manaMotor performant   Sursa de alimentare: 220-240 V / 50HzCARACTERISTICI GENER..
179,94 Lei 299,90 Lei
Mixer Cu bol Missy Family Hm422 W/RDescriereCaracteristici:5 viteze + functie TURBO2 teluri INOX2 carlige pentru framantare INOXButon ejector cu dispozitiv de sigurantaVas rotativPutere: 300 WSpecificatiiCARACTERISTICI GENERALEPutere (W) 300Tip mixer Cu bolTrepte viteze 6Buton turbo DaAx detasabil DaNumar accesorii 4CAPACITATECapacitate bol (l) 2.5ACCESORIIAcc framantare DaPalete amestecare DaVas gradat DaAccesorii 2 teluri2 carlige pentru framantareCARATERISTICI TEHNICESpalare in masina de vase..
179,10 Lei 398,00 Lei

Mixere cu bol - Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)