Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Organizare baie

Organizarea sălii de baie este foarte importantă având în vedere spațiu limitat pe care îl avem și multitudinea obiectelor de care avem nevoie.

La Studio Casa găsești cele mai ingenioase soluții pentru organizarea spațiului, la cele mai bune prețuri.

Seturile de accesorii pentru baie sunt utilizate pentru a organiza și a îmbunătăți funcționalitatea băii. Ele pot include diferite elemente, cum ar fi:

1. Suporturi pentru săpun și șampon: pentru a menține aceste produse la îndemână, fără a lăsa reziduuri de săpun pe chiuvetă sau blat.

 2. Cutii pentru depozitare: pentru a ține produsele de îngrijire corporală în ordine.

 3. Suport pentru periuțe de dinți pentru a le menține curate și la îndemână.

 4. Suport perie WC pentru a fi la îndemână

 5. Suport pentru hârtie igienică pentru a le menține curate și accesibile.

Seturile de accesorii baie se găsesc în diferite culori și design astfel încât să poți alege setul favorit în funcție de decorul existent în baie. Sunt confecționate din materiale de calitate, care se întrețin ușor și pot fi utilizate pe o perioadă mai lungă de timp. 

Set accesorii baie, 5 piese: perie wc, cos gunoi, dispenser sapun, suport periute, suport sapun,  Cu bambus, Plastic, AlbNota calda si rustica a acestui  set de accesorii  este conferita de  imbinarea intre bambus si plasticul rezistent de culoare albaSetul include: 1x suport pentru sapun, 13 x 10 cm1 x dozator de sapun lichid, dimensiuni: diametru 6 cm, inaltime 20 cm1 x pahar pentru periuta de dinti, dimensiuni: diametru 6 cm, inaltime 15 cm1 x cos&..
359,00 Lei
Set accesorii baie, 5 piese: perie wc, cos gunoi, dispenser sapun, suport periute, suport sapun, CremDesignul futurist al acestui  set de accesorii  este dat de liniile in relief, dar si de cadrul nichelat al pieselor care il alcatuiesc. Are un aspect sofisticat, discret si modern, ceea ce face ca acest set sa fie versatil si potrivit pentru orice baie.Setul include: 1x suport pentru sapun, 14 x 9 cm1 x dozator de sapun lichid, dimensiuni: diametru 6 cm, inaltime 15 ..
239,00 Lei
Set accesorii baie, 5 piese: perie wc, cos gunoi, dispenser sapun, suport periute, suport sapun, GriDesignul futurist al acestui  set de accesorii  este dat de liniile in relief, dar si de cadrul nichelat al pieselor care il alcatuiesc. Are un aspect sofisticat, discret si modern, ceea ce face ca acest set sa fie versatil si potrivit pentru orice baie.Setul include: 1x suport pentru sapun, 14 x 9 cm1 x dozator de sapun lichid, dimensiuni: diametru 6 cm, inaltime 15 ..
239,00 Lei
Set accesorii baie, 5 piese: perie wc, cos gunoi, dispenser sapun, suport periute, suport sapun, NegruDesignul futurist al acestui  set de accesorii  este dat de liniile in relief, dar si de cadrul nichelat al pieselor care il alcatuiesc. Are un aspect sofisticat, discret si modern, ceea ce face ca acest set sa fie versatil si potrivit pentru orice baie.Setul include: 1x suport pentru sapun, diametru: 10,5 cm1 x dozator de sapun lichid, dimensiuni: diametru 6 cm, inaltime 15 cm1 x..
399,00 Lei

Organizare baie - Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)