Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Organizare bucatarie

Dozator de detergent lichid sau dezinfectant 2 in 1, Cu suport si burete de bucatarie, 380 ml, 14 x 11 x 9 cm, TransparentDESIGN INOVATOR - CALITATE - DURABILITATE Acest dozator 2 in 1 include un recipient de 380 ml pentru detergent lichid, o pompă, suport pentru buretele de vase și un burete pentru vase. Toate in acelasi loc. Fabricat din ABS de calitate, este durabil, nu rugineste si este foarte usor de folosit. UȘOR DE UTILIZAT, CU O SINGURA MANA - COMPACT - USOR DE INTRETINUT: Umpleti rezerv..
29,00 Lei
Set accesorii pentru baie si bucatarie, 3 Piese, NegruDesignul futurist al acestui set de accesorii de bucatarie sau baie este dat de liniile in relief, dar si de cadrul nichelat al dispenseruluiAre un aspect sofisticat, discret si modern, ceea ce face ca acest set sa fie versatil si potrivit pentru orice bucatarie sau baie.Setul include:1 x dozator de sapun lichid, dimensiuni: diametru 6 cm, inaltime 15 cm1 x Perie de curatare, dimensiuni: diametru 6 cm, inaltime 15 cm1 x suport pentru laveteMa..
79,00 Lei
Suport farfurii, 32 x 12 x 2 cm, Plastic, NegruUn suport de vase din plastic, cu 7 randuri de depozitare farfurii / pahare..
39,00 Lei

Organizare bucatarie - Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)