Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Radiatoare electrice

Radiatoarele electrice sunt importante pentru încălzirea spațiilor interioare, fiind o alternativă la sistemele tradiționale de încălzire centrală. Ele oferă flexibilitate și control asupra temperaturii, permitând utilizatorilor să încălzească doar zonele unde este nevoie.

 

Există mai multe tipuri de radiatoare electrice, inclusiv: radiatoare cu ulei, radiatoare cu infraroșu, radiatoare cu panou radiant, radiatoare cu convecție și radiatoare cu ventilator. Fiecare tip are avantaje și dezavantaje specifice, astfel încât este important să se ia în considerare necesitățile și preferințele individuale înainte de a achiziționa un radiator electric.

La Studio Casa găsești o gamă de radiatoare electrice la cele mai mici prețuri 

Radiator cu halogen Ardes AR454B, 3 trepte incalzire 400, 800, 1200 W, Oscilatie orizontala, Pentru incaperi de pana la 40 m³, NegruRadiator cu halogen cu 3 elemente de incalzire.3 niveluri de putere selectabile individual: 400/800 / 1200 W.Oscilatie orizontala, 90 ° cu baza de sprijin larga.Sistem de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii si intrerupator anti-inclinareComenzi manualeCuloare neagraV: 220-240Recomandat pentru incaperi de pana la 40 m3Clasa izolatie I, IPx0Maner pentru t..
119,60 Lei 299,00 Lei

Radiatoare electrice - Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)