Regulament de obtinere si utilizare a cardului de fidelitate

Regulament de obtinere si utilizare a cardului de fidelitate DeLonghi Club Card


Conditii de participare:

Poate intra in posesia cardului de fidelitate orice persoana fizica cu domiciliul in Romania si 18 ani impliniti, numai in magazinele Delonghi Oficial Store. Pentru a putea intra in posesia cardului este necesara completarea unui formular de catre angajatul M&N Italy Trading SRL cu datele persoanei care solicita eliberarea cardului de fidelitate DeLonghi Club Card.

Formularul mentionat mai sus va fi semnat atat de catre angajatul M&N Italy Trading SRL, cat si de catre persoana care solicita eliberarea cardului de fidelitate DeLonghi Club Card. Formularul va contine datele de indentificare ale persoanei care solicita eliberarea cardului (nume/prenume, data nasterii, adresa completa), numar de telefon mobil, adresa de e-mail, seria cardului de fidelitate eliberat, magazinul emitent (denumirea punctului de lucru in cadrul caruia s-a eliberat cardul de fidelitate), numele si prenumele angajatului SC M&N Italy Trading SRL si data aplicarii.

Formularele completate si semnate se vor transmite la sediul societatii M&N Italy Trading SRL in fiecare zi de Luni a saptamanii.


Posesorii de carduri de fidelitate DeLonghi Club Card vor beneficia urmatoarele avantaje:


-reducere de 5% pentru orice achizitie


-reducere 12% la achizitia facuta in ziua de aniversare a posesorului


-discount-uri atractive de pana la 12% aplicabile produselor marcilor Delonghi, Ariete, Braun si Kenwood


-sunt primii care beneficiaza de oferte speciale limitate


-le trimitem cadoul  achizitionat din magazinele noastre, gratuit, oriunde in tara.


Reducerile NU  se aplica la articolele  care se afla deja intr-o promotie. La cumparaturile online este necesara logarea in cont iar la finalizarea comenzii trebuie sa introduceti seria cardului pentru a beneficia de reducere.

Formularul pentru obtinerea cardului de fidelitate DeLonghi Club Card contine si un camp acord pentru abonare la Newsletter cu care clientul trebuie sa fie de acord.

Prin semnarea formularului, Dvs. in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001, va exprimati acordul pentru primirea, prin email si/sau prin posta/curier, de la M&N Italy Trading SRL, a ofertelor, promotiilor, mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de M&N Italy Trading SRL privind campaniile si concursurile organizate de societatea M&N Italy Trading SRL, fara alte obligatii sau plati din partea M&N Italy Trading SRL fata de persoana dumneavoastra.


Colectarea de date cu caracter personal


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC M&N Italy Trading SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate. 


Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei M&N Italy Trading SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii M&N Italy Trading SRL,  iar in situatia in care v-ati dat acordul prin completarea formularului de inrolare in programul de fidelitate, le vom utiliza si pentru actiuni de marketing direct, pentru a primi materiale promotionale de la M&N Italy Trading SRL


Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@mnitaly.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa Autoritatii de Protectie a Datelor si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente. Numar de inregistrare ANSPDCP: 22832