Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Seminee electrice

Semineu AR350, ARDES Semineu AR350, ARDES
-15 %
Un semineu da o atmosfera confortabila si romantica. Noi, oamenii, iubim sa stam in fata unui semineu pentru a privii flacarile si sa ne bucuram de o carte sau o persoana draga alaturi de o bautura fierbinte. Acest semineu electric de la Ardes este complet sigur. Datorita mecanismului de oglinda sofisticat, focul artificial este imposibil de distins din punct de vedere vizual de cel real.Un sistem de incalzire in doua etape ofera caldura sau recirculare daca folositi doar ventilatorul integrat. ..
339,15 Lei 399,00 Lei
Semineu AR353, Ardes
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Semineu electric Ardes AR353, 1970W, efect de flacara, termostat reglabilUn semineu da o atmosfera confortabila si romantica. Noi, oamenii, iubim sa stam in fata unui semineu pentru a privii flacarile si sa ne bucuram de o carte sau o persoana draga alaturi de o bautura fierbinte. Acest semineu electric de la Ardes este complet sigur. Datorita mecanismului de oglinda sofisticat, focul artificial este imposibil de distins din punct de vedere vizual de cel real.Un sistem de incalzire in doua etape..
569,00 Lei
Semineu electric Ardes Camino Jr AR354, 1500 W, termostat ambiental, protectie supraincalzire, Negru Semineu electric Ardes Camino Jr AR354, 1500 W, termostat ambiental, protectie supraincalzire, Negru
-24 %
Semineu electric Ardes Camino Jr AR354, 1500 W, termostat ambiental, protectie supraincalzire, NegruSemineul electric CAMINO JR, cu efect de bustean arzator, creeaza o atmosfera calda si romantica. Efectul de flacara reprodus este independent de functia de incalzire si, prin urmare, poate fi folosit si in cele mai calde anotimpuri. Ceramica: sigura si eficienta. 2 trepte de incalzire: eco si confort. Incalzire imediata reglabila cu termostat. Functia de termostat activeaza automat incalzirea atu..
298,68 Lei 393,00 Lei

Seminee electrice - Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)