Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Set Masa Extensibila Dining +4 Scaune ,Camli Terra Glass

SET MASA EXTENSIBILA DINING+4 SCAUNE, CAMLI TERRA GLASS

Acest set de dining frumos decorat , innobileaza orice spatiu in care se serveste masa ! Culorile placute si comoditatea componenetelor setului confera o placere in folosirea sa zilnica. Practic si util , setul este compus din MASA EXTENSIBILA , construita din blat de 18 c,m, frumos decorata cu sticla securizata maron. 

Masa poate fi folosita in forma stransa -fixa -110 cm sau extinsa ajungand oana la 170 cm ! Latimea mesei este de 70 cm ! 

Scaunele sunt comode, avand materialul exterior practic si util usor de intretinut , din material sintetic -eco piele ! Dimensiunile sunt -Inaltime 87 cm, sezut scaun 40cm*35 cm !

Intretinerea este simpla - masa putand fi usor curatata cu solutii de intretinere pentru geamuri iar scaunele cu simpa apa curata si o carpa umeda in cazul folosintei normale.

In caz de folosita extra , sau de varsarea alimentelor grase sau sosuri pe vinil, exista posibilitatea ca acestea sa se pateze iar curatarea se va face cu solutii speciale de degresare a materailelor tip ecopiele , existand riscul ramanerii petelor !


FIIND UN PRODUS CARE CONTINE STICLA, LA PRIMIREA PRODUSULUI VA RUGAM SA CONTROLATI INTEGRITATEA ACESTUIA. NU SE PRIMESC RECLAMATII ULTERIOARE !


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Set Masa Extensibila Dining +4 Scaune ,Camli Terra Glass

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.