Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Tavi si castroane

V-am pregatit o gama speciala de tavi si castroane din materiale Premium pentru a va ajuta sa pregatit alimentele intr-un mod mai facil, dar si pentru a va impresiona invitatii cu o vesela de servit spectaculoasa. Puteti sa alegeti castroane si tavi dreptunghiulare sau rotunde in marimi si culori diferite, care sa se potriveasca cu designul bucatariei si al intregii vesele.

 

Tavi si castroane pentru mese speciale

In aceasta gama am introdus tavi si castroane cu utilitate diferita. Astfel, veti intalni tavi dreptunghiulare pentru aperitiv, tavi pentru sushi intr-o nuanta lucioasa de negru, tavi rotunde cu maner pentru prajituri, tava ovala pentru prajituri, castroane pentru amestecarea ingredientelor, castroane pentru servirea supelor. Avem modele de tavi din portelan in nuante de alb sau negru, cu design special, care sunt dedicate preparatelor pentru mese festive, dar si tavi din inox care rezista la temperaturi crescute in care puteti pregati prajituri sau diverse alimente. De asemenea, am introdus castroane din portelan pentru servirea supelor sau ciorbelor, dar si castroane din inox pentru amestecarea diverselor timpuri de ingrediente. Indiferent de produsul ales, aveti garantia calitatii inalte si a materialelor termorezistente. Profitati acum de preturile exceptionale si de reducerile masive.

 

Tava Dreptunghiulara Inox - 30*23Cm, Salvinelli
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Tava medie,  dreptunghiulara din  inox de inalta calitate ,  cu manere laterale pentru  utilizare facila la cuptor ;Ideala pentru toate tipurile de preparate care nu necesita mult sos  !Dimensiuni 30CM x 23CM  Tava dreptunghiulara inox -30*23cm..
129,00 Lei
Tava dreptunghiulara inox,  cu manere laterale ptr utilizare facila la cuptor - dimensiuni 30 x 24 x 6 cm, Salvinelli
-69 %
Tava medie,  dreptunghiulara din  inox de inalta calitate ,  cu manere laterale pentru  utilizare facila la cuptor ;Ideala pentru toate tipurile de preparate !Dimensiuni 30CM x 24CM x 6 cm inaltime ..
58,59 Lei 189,00 Lei
Tava dreptunghiulara inox,  cu manere laterale ptr utilizare facila la cuptor - dimensiuni 35 x 28 x 7 cm, Salvinelli
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Tava mare,  dreptunghiulara din  inox de inalta calitate ,  cu manere laterale pentru  utilizare facila la cuptor ;Ideala pentru toate tipurile de preparate !Dimensiuni 35CM x 28CM x 7 cm inaltime  - dimensiuni 35 x 28 x 7 cm..
229,00 Lei
Tava dreptunghiulara inox,  cu manere laterale ptr utilizare facila la cuptor - dimensiuni 40 x 31 x 8 cm, Salvinelli
Stoc epuizat Stoc epuizat Stoc epuizat
Tava mare,  dreptunghiulara din  inox de inalta calitate ,  cu manere laterale pentru  utilizare facila la cuptor ;Ideala pentru toate tipurile de preparate !Dimensiuni 40CM x 31CM x 8 cm inaltime ..
279,00 Lei

Tavi si castroane - Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)