VOUCHER CADOU 5% LA NOII ABONATI LA NL

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

„VOUCHER CADOU 5% LA NOII ABONATI LA NL ”

 

 

Art 1 ORGANIZATOR

Organizatorul campaniei promoționale este M&N Italy Trading S.R.L., având sediul în oraşul Voluntari, Bulevrdul Eroilor nr 130, Intrarea Frasinului, judeţul Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J23/109/2006­­­­­­înregistrat, denumită în continuare ORGANIZATOR. Compania M&N ITALY TRADING este reprezentata legal de dna. Nicoleta Iugulescu, avand functia de Director General.  Campania promoțională se va desfășura cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Orice persoană care participă la aceasta campanie promoțională este de acord cu prevederilor prezentului Regulament

 

Art. 2 TEMEIUL LEGAL

Campania promoționala „VOUHER CADOU” este organizată în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, republicată în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

Art. 3 LOCUL SI PERIOADA DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE  

Această campanie promoțională se desfășoară doar pe magazinul online STUDIOCASA.ro si are loc in perioada 05 feb – 01 mai 2020

 

Art. 4 PERSOANELE PARTICIPANTE LA CAMPANIA PROMOȚIONALĂ  

Poate participa la prezenta campanie orice persoană, indiferent de locul situării domiciliului, pentru orice achiziție din platforma online www.STUDIOCASA.ro.

 

Art. 5 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE „VOUCHER CADOU 5% LA NOII ABONATI LA NL”

Clientii care se aboneaza la Newsletter pe studiocasa.ro, vor primi automat un email care va contine un cod de voucher. Emailul pe care clientii il vor primi automat la abonarea la NL este:

„Subiectul: Voucher -5% de la STUDIO CASA!

 

Buna (insert name here),

Bine ai venit in familia STUDIO CASA! Iti multumim ca te-ai abonat la newletterul STUDIO CASA, oferindu-ti un voucher de –5% la primul cos de cumparaturi.

Ca să beneficiezi de voucher, urmează doar 3 paşi:

  1.     Te loghezi cu datele tale pe www.studiocasa.ro;
  2.      Adaugi produsele in coş;
  3.      Introduci seria voucherului XXXXX

Voucherul poate fi utilizat o singura data.

 

Multumim pentru increderea  acordata si te asteptam in continuare pe site-ul studiocasa.ro!

Echipa STUDIO CASA

 

Imprietenste-te cu noi si pe platformele :   FB si INSTA, Youtube si LinkedIn  (iconite)

 

 

 

Valoarea de decontare a unui voucher va reprezenta 5% din primul cos de cumparaturi efectuat pe platforma online studiocasa.ro

De asemenea, pentru participarea la campania VOUCHER CADOU 5% LA NOII ABONATI LA NL, achiziția de produse trebuie sa aibă loc în perioada 01 februarie  – 01 mai 2020. Doar in acesta perioada codul voucherelor este valid. Un abonat poate beneficia de voucher la o singura cumparatura din site-ul studiocasa.ro !

La achitarea oricaror produse din magazinele mai sus mentionate, se introduce in cosul de cumparaturi online,  seria voucherului primit pe email, iar reducerea se aplica automat.

La un cos de cumparaturi in online se poate introduce 1 singur cod de voucher.  

Pentru un abonat, voucherul este valabil pentru o singura cumparatura (un singur bon fiscal) , dupa care seria voucherului devine automat nula pentru abonatul respectiv..

 

 Art. 6. MODUL DE DESFĂŞURARE AL CAMPANIEI

Campania promoțională constă în acordarea unei reduceri de 5% în perioada 01 februarie – 01 mai 2020, pentru achizitionarea oricaror produse din magazinul online studiocasa.ro, tuturor clientilor care se aboneaza la newsletterul companiei, prin completarea adresei de email. 

1. Condiții de acordare: Pentru a putea participa la campanie, Clientul trebuie să intre pe site-ul studiocasa.ro si sa se aboneze la newsletterul companiei, prin completarea campului cu adresa lui de email.

 

2. Returnare produse:  Orice returnare a produselor cumpărate în temeiul prezentului Regulament este permisă cu respectarea politicii de returnare a produselor M&N ITALY TRADING,  disponibilă pe website aici https://studiocasa.ro/retur

 

Art. 7 TAXE

Organizatorul se obligă să calculeze și să vireze impozitul datorat pentru premiile obținute de către câștigători în conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligații de natura fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea, sunt în sarcina exclusivă a clientului. Clienților care participă la această campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepția cheltuielilor normale de desfășurare a campaniei (cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Poșta Română în cazul solicitării scrise a regulamentului adresate Organizatorului la datele de contact precizate în Art. 1 de mai sus, cheltuieli legate de accesul la Internet în vederea vizualizării prezentului regulament sau solicitării acestuia de la Organizator, cheltuieli legate de deplasarea până la magazinele enumerate la Art. 3).

 

Art. 9 DIVERSE În cazul oricărei fraude, neînțelegeri sau dispute care poate apărea în orice moment cu privire la desfășurarea acestei campanii promoționale, M&N ITALY TRADING SRL  își rezervă dreptul de a lua toate măsurile legale considerate oportune.

 

Art. 10 REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Prin participarea la prezenta campanie, Clienții sunt de acord să se conformeze și să respecte prevederile acestui regulament. Pentru întrebări legate de campania promoțională, Clienții pot suna de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00, la numărul de telefon 0751 019 363 , unde vor primi informațiile legate de prezenta campanie promoțională.

 

Art. 11 ÎNCETAREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE

Prezenta campanie promoțională poate înceta înainte de termen numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta campanie promoțională. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție îl pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament. Dacă o situație de forță majora împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea campaniei promoționale, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1082 și 1083 Cod civil. Organizatorul, dacă invocă forță majoră, este obligat să comunice Clienților la campanie existența acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.

 

Art. 12 LITIGII ȘI LEGEA APLICABILĂ

Eventualele litigii apărute între Organizator și Clienti la prezenta campanie promoționala se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Legea aplicabilă este legea română.

 

Art. 13  INFORMAREA PARTICIPANTILOR CONFORM LEGII 677/2001

Prezentul Regulament stă la dispoziţia oricărei persoane sau autorităţi interesate, putând fi consultat gratuit in cadrul tuturor magazinelor  si showroom-urilor sau online pe www.studiocasa.ro. Participarea la promoţie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorul îşi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a întrerupe oricând desfãşurarea acestei Promoţii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data modificării printr-un act adiţional la prezentul Regulament. Până la data unei eventuale modificări a Promoţiei, Organizatorul va respecta condiţiile stipulate în prezentul Regulament.