Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aparate de inghetata (2)

Nimic nu se compara cu dulciurile facute in casa si acest lucru este valabil si in cazul inghetatei. Ofera familiei tale cea mai buna inghetata facuta in casa, fara conservati si coloranti artificiali, cu noile aparate de facut inghetata de la Studio Casa. Va punem la dispozitie cele mai eficiente aparate cu ajutorul carora va veti bucura de inghetata favorita in cel mai scurt timp.

Aparate de inghețată profesionale de la Studio Casa 

Prepararea inghetatei nu a fost niciodata mai simpla ca acum. Puteti sa preparati inghetata alaturi de cei mici si sa transformati acest proces intr-o activitate distractiva. Fiecare poate sa isi prepare pe rand aroma favorita din ingrediente naturale precum: fructe, alune, fistic, vanilie sau ciocolata. In acest fel aveti garantia unui aliment sanatos si hranitor. Un aparat de făcut înghețată poate diminua considerabil timpul de preparare pana la 20 – 30 de minute, oferindu-va astfel mai mult timp de petrecut cu familia. In plus, aceste aparate ofera un consum scazut de energie electrica, iar nivelul de zgomot produs este foarte mic. Deoarece recipientele sunt voluminoase, puteti pregati o cantitate mare de inghetata, iar spalarea acestora se poate face chiar si in masina de spalat vase.

Aparat de inghetata, sorbet si iaurt inghetat 0643 Party Time Maker Ariete, Capacitate 1.5 l, Recipient detasabil, 12 W, Buton On/Off, Alb/Rosu Aparat de inghetata, sorbet si iaurt inghetat 0643 Party Time Maker Ariete, Capacitate 1.5 l, Recipient detasabil, 12 W, Buton On/Off, Alb/Rosu
-40 %
Aparat de inghetata, sorbet si iaurt inghetat 0643 Party Time Maker Ariete, Capacitate 1.5 l, Recipient detasabil, 12 W, Buton On/Off, Alb/RosuPentru o gustare sanatoasa, autentica si gustoasa, Ariete a proiectat aparatul de inghetata Party Time Maker , perfect pentru prepararea oricarei arome de inghetata , sorbet sau iaurt inghetat in cateva minute .Inghetata de casa gata in 30 de minuteDatorita vasului refrigerabil cu izolatie dubla a aparatului de inghetata , inghetata este gata in doar 30 d..
239,40 Lei 399,00 Lei
Aparat de inghetata, sorbet si iaurt inghetat 0643 Party Time Maker Ariete, Capacitate 1.5 l, Recipient detasabil, 12 W, Buton On/Off, Alb/Bleu Aparat de inghetata, sorbet si iaurt inghetat 0643 Party Time Maker Ariete, Capacitate 1.5 l, Recipient detasabil, 12 W, Buton On/Off, Alb/Bleu
-40 %
Aparat de inghetata, sorbet si iaurt inghetat 0643 Party Time Maker Ariete, Capacitate 1.5 l, Recipient detasabil, 12 W, Buton On/Off, Alb/BleuPentru o gustare sanatoasa, autentica si gustoasa, Ariete a proiectat aparatul de inghetata Party Time Maker , perfect pentru prepararea oricarei arome de inghetata , sorbet sau iaurt inghetat in cateva minute .Inghetata de casa gata in 30 de minuteDatorita vasului refrigerabil cu izolatie dubla a aparatului de inghetata , inghetata este gata in doar 30 d..
239,40 Lei 399,00 Lei

Aparate de inghetata (2) - Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)