Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Saltea | Somn odihnitor pe salteaua perfectă! (0)

Pentru a te asigura că ai un somn odihnitor ai nevoie de garanția unei saltele bune. Starea ta de bine din timpul zilei este în strânsă legătură cu calitatea somnului din timpul nopții: este important când te trezești să nu ai dureri de spate, de gât sau umeri, să nu ai contracturi musculare.

 Saltele dormitor de la Studio casa 

La Studio Casa vei găsi saltele  perfecte pentru stilul tău de somn care îți vor oferi suport corect al coloanei vertebrale și datorită materialelor folosite la exterior sunt super confortabile. Saltele pot avea 2 fețe: una de iarnă și una de vară și datorită tratamentelor aplicate materialelor, sunt recomandate persoanelor alergice fiind tratate împotriva mucegaiului și a acarienilor.

Găsești saltele pentru paturi duble cu lățime de 160 cm, dar și pentru paturi de o persoană, cu lățimea de 90 cm, confecționate din spumă poliuretanică sau din plasă cu arcuri cu sârmă din oțel carbon de grosime 2,2 mm a căror rezistență este întărită prin conectarea lor elicoidală.

Somn odihnitor pe o saltea perfectă: Ghid pentru alegerea saltelei potrivite!

Salteaua joacă un rol esențial în calitatea somnului tău și în sănătatea coloanei vertebrale. Alegerea saltelei potrivite nevoilor tale corporale și preferințelor de dormit este o investiție importantă în bine-stare.

 

Tipuri de saltele pentru un somn odihnitor

·       Saltele cu arcuri oferă fermitate ridicată și durabilitate.

·       Saltele cu arcuri împachetate individual ce permit o distribuție independentă a presiunii corporale, oferind confort personalizat.

·       Saltele din spumă cu memorie, se mulează pe forma corpului, reducând durerile de spate și oferind o senzație de relaxare.

·       Saltele latex oferă elasticitate ridicată, susținere bună și proprietăți antibacteriene naturale.

·       Saltele hibrid ce combină diferite tehnologii, precum arcuri și spumă cu memorie, pentru a oferi confort și suport personalizat.

 

La ce să te mai gândești la achiziție

- Fermitate: Selectează o saltea cu fermitatea potrivită, în funcție de greutate și preferințe (saltea moale, medie, tare).

- Poziția de dormit: Alege o saltea potrivită pentru poziția ta favorită de dormit ( spate, lateral, stomac).

- Dimensiune: Optează pentru o saltea cu dimensiunea potrivită patului tău (individuală, matrimonială, king size etc.).

- Probleme medicale: Dacă ai probleme cu coloana vertebrală, consultă un medic specialist pentru recomandarea saltelei potrivite.

- Preț: Găsește o saltea potrivită pentru bugetul tău.

Nu sunt produse în această categorie.