Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Masini de paine


Bucurati-va de propriul brutar chiar in confortul casei cu masina de paine Studio Casa! Aceasta nu doar ca o sa va ofere o paine calda si proaspata in cel mai scurt timp posibil, dar o sa aduca si nenumarate plusuri pentru sanatatea familiei dumneavoastra. Cu ajutorul unei masini de facut paine Studio Casa, o sa aveti garantia ca ingredientele folosite nu contin conservati, E-uri sau alte substante nocive organismului, deoarece ingredientele vor fi alese chiar de catre dumneavoastra pentru a tine sub control acest proces. Pe langa beneficiile aduse sanatatii, masina de paine Studio Casa prezinta functii multiple pentru prepararea unui game variate de aluaturi.

Mașini de făcut pâine Studio Casa, micul ajutor in bucătărie

Studio Casa are grija sa nu isi dezamageasca niciodata clientii cu electrocasnicele pe care le are in portofoliu. Astfel, a integrat in lista de produse utile masini de paine profesionale cu design, caracteristici si preturi diversificate. Orice model de masina de paine Studio Casa poate sa pregateasca atat paine, cat si diverse alte aluaturi precum cele pentru prajituri, cozonaci sau pentru pizza. Astfel, dumneavoastra va puteti bucura impreuna cu familia de preparate de inalta calitate care prezinta siguranta ingredientelor alese.

Masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B French Taste Blackline Family, 800 W, 12 programe, 1250 g, Afisaj LCD, Negru Masina de facut paine Studio Casa, BM 1401 B French Taste Blackline Family, 800 W, 12 programe, 1250 g, Afisaj LCD, Negru
-63 %
Masina de facut paine Studio Casa, BM1401B French Taste Blackline Family, 800 W, 12 programe, 1250 g, Afisaj LCD, NegruDin pasiune pentru acasa si pentru sanatate , echipa STUDIO CASA a creat masina de paine bine facuta in casa  FRENCH TASTE  !Masina de paine bine facuta in casa STUDIO CASA este un produs complex, cu doua malaxoare , ce va ofera posibilitea de a savura diferite tipologii de paine precum si derivate pe baza de coca sanatoase, realizate chiar de Dvs ,..
369,26 Lei 998,00 Lei
Masina De Facut Paine Studio Casa, Bm1401W French Taste Blackline Family, 800 W, 12 Programe, 1250 G, Afisaj Lcd, Alb Masina De Facut Paine Studio Casa, Bm1401W French Taste Blackline Family, 800 W, 12 Programe, 1250 G, Afisaj Lcd, Alb
-70 %
Masina de facut paine Studio Casa, BM1401B French Taste Blackline Family, 800 W, 12 programe, 1250 g, Afisaj LCD, AlbDin pasiune pentru acasa si pentru sanatate , echipa STUDIO CASA a creat masina de paine bine facuta in casa  FRENCH TASTE  !Masina de paine bine facuta in casa STUDIO CASA este un produs complex, cu doua malaxoare , ce va ofera posibilitea de a savura diferite tipologii de paine precum si derivate pe baza de coca sanatoase, realizate chiar de Dvs , c..
299,40 Lei 998,00 Lei
Masina de facut paine Studio Casa, Old Bakery, 800 W, 12 programe, Program Gluten free, Program pentru gemuri,1250 g, Afisaj LCD, Crem Masina de facut paine Studio Casa, Old Bakery, 800 W, 12 programe, Program Gluten free, Program pentru gemuri,1250 g, Afisaj LCD, Crem
-60 %
Masina de facut paine Studio Casa, OLD BACKERY, 800 W, 12 programe, 1250 g, Afisaj LCD, CREM VINTAGEDin pasiune pentru acasa si pentru sanatate , echipa STUDIO CASA a creat masina de paine bine facuta in casa  OLD BAKERY !Masina de paine bine facuta in casa STUDIO CASA este un produs complex, cu doua malaxoare , ce va ofera posibilitea de a savura diferite tipologii de paine precum si derivate pe baza de coca sanatoase, realizate chiar de Dvs , cu ingrediente de buna cal..
343,20 Lei 858,00 Lei

Masini de paine - Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)