Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Canapele


Alese cu precădere în mediul casnic, canapelele au prins un mare avânt și în mediul business pentru că le pot oferi clienților un timp de așteptare mult mai confortabil. În mediul casnic, canapelele sunt o piesă de mobilier dedicată sufrageriei sau zonei de living, în timp ce în mediul business întâlnim canapele pe holuri sau în zona de așteptare din birouri, saloane de înfrumusețare, domeniul HoReCa. Indiferent de locul de amplasare a canapelei, la Studio Casa veți găsi canapeaua pe care o doriți ca urmare a diversității de modele disponibile.

Canapele extensibile pentru living în design și culori diversificate

Indiferent că mizați pe un stil elegant, clasic, minimalist, glamour, modern sau franțuzesc, la Studio Casa veți găsi canapeaua potrivită pentru cerințele dumneavoastră. Creată cu multă atenție de către profesioniști, gama de canapele de la Studio Casa este versatilă, calitativă și longevivă. Dacă vă bucurați de un spațiu extins și de mulți oaspeți, puteți să alegeți canapele cu 4 locuri sau, de ce nu, un colțar cu 4 până la 6 locuri. În cazul în care spațiul pe care îl aveți la dispoziție nu are o suprafață extinsă, puteți să vă îndreptați către modelele de canapele cu 2 sau 3 locuri. Pentru a putea caza musafiri peste noapte, colecția de canapele extensibile este soluția ideală. Canapelele extensibile se pot transforma într-un pat comod de două sau trei persoane datorită mecanismului premium de extindere. Diversitatea gamei de canapele de la Studio Casa nu se observă doar la nivel de design, ci și la nivel cromatic. Astfel, vă oferim canapele în culori deschise precum: grey blue, bej, crem, alb, roz pudr ``at, gri, etc.,  sau în culori închise precum: negru, violet, maro, grena.

CANAPEA EXTENSIBILA MODULARA  X-PERIA RELAX STUDIO CASACreata sub atenta indrumare a designerilor nostri, confortabila, eleganta si flexibila ,realizata din materiale de calitate superioara, canapeaua modulara 3 locuri X-PERIA  RELAX STUDIO CASA poate fi coltisorul tau de rai in locuinta ta ! Este locul perfect pentru relaxare , locul in care  poti citi o carte, in care poti sta sa privesti la televizor alaturi de persoanele dragi tie,  sau in care poti 'caza'  peste noapte  un musafir  ! Cu mec..
6.998,00 Lei
CANAPEA EXTENSIBILA MAROVA RELAX STUDIO CASACreata sub atenta indrumare a designerilor nostri, confortabila, eleganta si flexibila ,realizata din materiale de calitate superioara, canapeaua extensibila stil contemporan 3 locuri MAROVA  RELAX STUDIO CASA poate fi coltisorul  de rai in locuinta ta ! Este locul perfect pentru relaxare , locul in care  poti citi o carte, in care poti sta sa privesti la televizor alaturi de persoanele dragi tie,  sau in care poti 'caza'  peste noapte  un musafir  ! C..
4.873,50 Lei 6.498,00 Lei
CANAPEA EXTENSIBILA NOVA RELAX STUDIO CASACreata sub atenta indrumare a designerilor nostri, confortabila, eleganta si flexibila ,realizata din materiale de calitate superioara, canapeaua stil contemporan 3 locuri NOVA RELAX STUDIO CASA poate fi coltisorul tau de rai in locuinta ta ! Este locul perfect pentru relaxare , locul in care  poti citi o carte, in care poti sta sa privesti la televizor alaturi de persoanele dragi tie,  sau in care poti 'caza'  peste noapte  un musafir  ! Cu mecanisme ge..
3.950,00 Lei 4.938,00 Lei
Canapea extensibila 3 locuri PRACTIC, lada de depozitare, Click-Clack, SET B, 205 x 89 x 89 cm, stofa Light Grey cu bordura gri inchis, Smart Living Studio CasaCanapeaua extensibila pentru trei persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de..
1.900,00 Lei
Canapea Extensibila 3 Locuri Pek Smart Living, NegruCanapeaua extensibila pentru trei persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este  este ideala pentru orice incapere unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poate transforma in cateva secunde intr-un pat unde puteti ..
1.699,91 Lei 1.999,00 Lei
Canapea Extensibila 3 Locuri Pek Smart Living, GreyCanapeaua extensibila pentru trei persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila in doua culori bej sau maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poate trans..
1.699,91 Lei 1.999,90 Lei
Canapea Extensibila 3 Locuri Pek Smart Living, Aqua MarineCanapeaua extensibila pentru trei persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila in doua culori bej sau maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poat..
1.699,91 Lei 1.999,90 Lei
Canapea Extensibila 3 Locuri Pek  Smart Living, Roz pudraCanapeaua extensibila pentru trei persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este disponibila in doua culori bej sau maro, de aceea este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poate..
1.699,91 Lei 1.999,90 Lei
Canapea Extensibila  RELAXA, 3 locuri, Click- Clack, stofa , Light Grey, dimensiuni 215x86x84 cm, SET C, Smart Living Studio CasaCanapeaua extensibila pentru trei persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea ext..
1.499,20 Lei 1.874,25 Lei
Canapea extensibila  3 locuri CONFORT, Click-Clack, Smart Living Studio Casa, SET A, 205 x 82 x 77 cm, Gri inchisCanapeaua extensibila pentru trei persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern, ideal pentru casa ta de vis. Are o suprafata textila de inalta calitate usor de intretinut si curatat si un cadru de lemn rezistent. Canapeaua este ideala pentru orice incapare unde puteti petrece timp alaturi de cei dragi. Fiind o canapea extensibila se poat..
1.274,00 Lei
Canapea extensibila 2 locuri Pek Smart Living,Aquamarine, Studio CasaCanapeaua extensibila pentru doua persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern. Are o suprafata textila usor de curatat si intretinut si este disponibila in doua culori bej sau maro.Datorita design-ului modern este ideala pentru orice incapere unde doriti sa petreceti timp cu persoanele dragi facand activitatiile preferate care sa va aduca momentul de relaxare iubit.DimensiuniStra..
991,87 Lei 1.397,00 Lei
Canapea Extensibila 2 Locuri Pek Smart Living, Roz Pudra,  Studio CasaCanapeaua extensibila pentru doua persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern. Are o suprafata textila usor de curatat si intretinut si este disponibila in doua culori bej sau maro.Datorita design-ului modern este ideala pentru orice incapere unde doriti sa petreceti timp cu persoanele dragi facand activitatiile preferate care sa va aduca momentul de relaxare iubit.DimensiuniStr..
991,87 Lei 1.397,00 Lei
Canapea Extensibila 2 Locuri Extensibila Pek Smart Living, Violet  Studio CasaCanapeaua extensibila pentru doua persoane Smart Living de la Studio Casa este o canapea practica si utila cu un design modern. Are o suprafata textila usor de curatat si intretinut si este disponibila in doua culori bej sau maro.Datorita design-ului modern este ideala pentru orice incapere unde doriti sa petreceti timp cu persoanele dragi facand activitatiile preferate care sa va aduca momentul de relaxare iubit.Dimen..
991,87 Lei 1.397,00 Lei

Canapele - Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)