Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Stropitori

Stropitorile sunt dispozitive care distribuie apa uniform într-un arc larg, în timp ce pulverizatoarele distribuie apa sub formă de mici picături sau pulbere fină, controlând mai bine cantitatea de apă utilizată și direcția acesteia. Stropitorile sunt potrivite pentru udarea grădinilor sau a plantelor, în timp ce pulverizatoarele sunt utile pentru aplicarea pesticidelor sau a soluțiilor de curățare.La Studio casa găsești o gamă largă de stropitori și pulverizatoare cu litraje diferite, modele și culori deosebite. 

Asigură-ți grădina cu stropitori de grădină de înaltă calitate! Descoperă gama variată de stropitori și accesorii pentru irigat de la Studio Casa, potrivite pentru orice dimensiune de grădină sau teren. Simplifică procesul de udare și menține-ți plantele proaspete și sănătoase cu stropitori de grădină fiabile. Alege calitatea pentru un spațiu verde înfloritor!

Stropitoare ALBATROSS EcoDrop6 Aquamarine, EPOCA SPAStropitoare ALBATROSS EcoDrop 6 cu un volum de 6050 ml. Prezinta doua capte de udare: un capat circular si o bara de aspersiune care permite udarea plantelor cu precizie si ajuta la economisirea apei. Material: plastic rezistent. Culoare: aquamarine. ..
39,96 Lei 99,90 Lei
Stropitoare tip ibric GARDEN CLUB Snowy, EPOCA SPAStropitoare tip ibric GARDEN CLUB cu un volum de 670 ml. Fabricata din polistiren  cristal rezistent la socuri. Culoare: snowy (alb). ..
14,95 Lei 29,90 Lei
Stropitoare tip ibric GARDEN CLUB Lime, EPOCA SPAStropitoare tip ibric GARDEN CLUB cu un volum de 670 ml. Fabricata din polistiren cristal rezistent la socuri. Culoare: lime. ..
14,95 Lei 29,90 Lei
Stropitoare tip cana LIZ Mandarin, EPOCA SPAStropitoare tip cana LIZ cu un volum de 1400 ml. Material: plastic rezistent. Culori disponibile: lime, marine, lava, olive. ..
14,95 Lei 29,90 Lei
Stropitoare tip cana LUCY Mandarin, EPOCA SPAStropitoare tip cana LUCY cu un volum de 1030 ml. Material: plastic rezistent. Culori disponibile: lime, marine, lava, olive. ..
12,45 Lei 24,90 Lei
Stropitoare tip cana LUCY Lava, EPOCA SPAStropitoare tip cana LUCY cu un volum de 1030 ml. Material: plastic rezistent. Culori disponibile: lime, marine, lava, olive. ..
12,45 Lei 24,90 Lei
Stropitoare tip cana LUCY BluMarine, EPOCA SPAStropitoare tip cana LUCY cu un volum de 1030 ml. Material: plastic rezistent. Culori disponibile: lime, marine, lava, olive. ..
12,45 Lei 24,90 Lei

Stropitori - Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)