Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Deshidrator

Un deshidrator alimentar poate aduce numeroase beneficii în bucătăria dumneavoastră, de la păstrarea nutrienților esențiali din alimente până la crearea gustărilor sănătoase și reducerea deșeurilor alimentare.


Deshidratoarele sunt electrocasnice inovatoare care vă permit să păstrați prospetimea alimentelor și să le transformați în gustări delicioase și sănătoase. Aceste dispozitive pot deshidrata fructele, legumele, carne, ierburile și multe altele, concentrând gustul și aroma naturală, fără a compromite valorile nutriționale.

 

Beneficiile Deshidratoarelor:

1.     Păstrează Nutrienții Esențiali

2.     Prevenirea Descompunerii Alimentelor

3.     Crearea Gustărilor Sănătoase

4.     Reducerea Deșeurilor Alimentare


Deshidrator Alimente, 5 Rafturi, Ar1K15Bk/M Jessicca Ardes – Ar1K15
-20 %
Deshidrator alimente, 5 rafturi, AR1K15BK/M Jessicca Ardes – AR1K15Deshidrator de fructe si legume cu suprafață mare de uscare pe 5 rafturi. Deshidratarea rapidă, vă permite să conservați fructele și legumele chiar și în cele mai reci luni fără a le schimba aroma și componentele organoleptice. Temperatura reglabilă de la 40 la 70 ° C. Rafturile se pot curata in masina de spalat vase.Specificatii tehnice:Dimensiune produs: 33,2 x 26,2 x 29 cm Putere (W): 245Tensiune nominala (V): 220-240Greutate ..
262,40 Lei 328,00 Lei

Deshidrator - Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)