Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Blog StudioCasa RSS Feed

12 oct. Cum alegi cea mai frumoasă lenjerie de pat albă?
StudioCasa 0 99
Cum alegi cea mai frumoasă lenjerie de pat albă? ·      Materialul·      Design·      Dimensiuni·      De ce sa alegi o lenjerie de pat albă?ü  Au un preț accesibilü  Luminează dormitorulü  Ajută la c..
12 oct. Prosoapele de baie din bumbac: articole indispensabile dintr-o baie completă
StudioCasa 0 45
Prosoapele de baie din bumbac: articole indispensabile dintr-o baie completă 1. De ce ar trebui să îți cumperi și tu prosoape de baie din bumbac de cea mai bună calitate 2. Care sunt cele mai bune pro..
12 oct. Vine sezonul rece și nu știi cum să alegi un aparat de făcut pâine și cozonac?
0 57
Vine sezonul rece și nu știi cum să alegi un aparat de făcut pâine și cozonac? ·      Capacitatea și materialul cuvei·      Numărul de programe·      Funcții și tehnologii·      Numărul de accesorii i..
07 sept. Modele de dormitoare moderne: idei de amenajare
StudioCasa 0 256
 Modele de dormitoare moderne: idei de amenajare Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi pentru că oferă intimitate și odihnă în același timp. Pentru multe persoane, dormitorul r..
07 sept. Suc de fructe la blender: top 10 rețete delicioase și hranitoare
StudioCasa 0 123
Suc de fructe la blender: top 10 rețete delicioase și hranitoare Smoothie-uri, sosuri, cocktailuri, shake-uri, creme și lista poate continua. Blenderul este una dintre invențiile de care pasiona..
07 sept. Cum să alegi un espressor cu râșniță performant?
StudioCasa 0 192
   Cum să alegi un espressor cu râșniță performant?  Diminețile ar fi mult mai grele dacă nu am avea parte de magia unei cafele perfect preparate, iar de aceea este important să ai parte..
03 aug. Păreri răcitor de aer: utilitate, ghid selecție și recomandări
StudioCasa 0 515
  Păreri răcitor de aer: utilitate, ghid selecție și recomandări  Sosirea lunii august este de obicei indisolubil legată de creșterea temperaturilor în mare parte din România. Multe locuin..
03 aug. Cum aleg cea mai bună canapea extensibilă cu 3 locuri?
StudioCasa 0 143
Cum aleg cea mai bună canapea extensibilă cu 3 locuri?   Canapeaua este un element esențial, fie pentru a primi oaspeți, fie pentru a face acel maraton de seriale. În plus, canapelele extens..
27 iul. Scaune din lemn masiv: criterii de selecție, recomandări și sugestii de amenajare
StudioCasa 0 235
Scaune din lemn masiv: criterii de selecție, recomandări și sugestii de amenajare  Scaunele din lemn masiv sunt un element decorativ la fel de important sau mult mai important decât masa d..
27 iul. Cea mai bună mașină pentru suc de roșii
StudioCasa 0 250
Cea mai bună mașină pentru suc de roșiiPrepararea piureului de roșii sau a sucului de roșii în fiecare sezon estival este o tradiție românească împământenită de secole. Chiar dacă toate magazinele..
04 iul. Cum aleg un set cu masă extensibilă și 4 scaune?
StudioCasa 0 289
 Cum aleg un set cu masă extensibilă și 4 scaune?  Dacă vrem să strângem întreaga familie laolaltă, atunci trebuie să invităm toți membrii la masă. Masa prezintă uniune în esența ei și în ju..
24 iun. Scaune dining tapițate: simbolul eleganței pentru zona de servit masa
StudioCasa 0 313
Scaune dining tapițate - simbolul eleganței pentru zona de servit masa    Dacă beneficiați de suficient spațiu și doriți să vă compartimentați locuința ca la carte, trebuie să știți următo..
Afişare 1 - 12 din 103 (9 pagini)