Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Blog StudioCasa RSS Feed

21 ian. Fier de călcat cu abur sau stație de călcat?
Mirela Ochiana 0 67
Fier de călcat cu abur sau stație de călcat? Diferențe între fierul de călcat cu abur și stația de călcatUn fier de călcat cu aburi se deosebește de o stație de călcat prin modul în care generează abu..
21 ian. 5 avantaje să alegi un aspirator fără sac
Mirela Ochiana 0 73
5 avantaje să alegi un aspirator fără sac Aspiratoarele fără sac sunt modele de aspiratoare care nu au un sac în care se acumulează praful şi murdăria. În locul acestuia, au un filtru sau o recipient ..
20 ian. Cuptoare electrice – cum alegi cel mai bun cuptor electric?
Mirela Ochiana 0 97
Cuptoarele electrice – cum alegi cel mai bun cuptor electric? Cuptoarele electrice sunt aparate de gătit care funcționează prin intermediul energiei electrice. Acestea sunt alimentate prin conectarea ..
16 ian. Etajere lemn modulare și multifuncționale
Mirela Ochiana 0 82
Etajere lemn modulare și multifuncționale  Etajerele din lemn modulare sunt etajere care pot fi configurate în mai multe moduri diferite pentru a se potrivi nevoilor utilizatorului. Principala lor car..
30 dec. Tu ce alegi - espressor cafea automat sau espressor cu pompă?
Mirela Ochiana 0 269
Tu ce alegi - espressor cafea automat sau espressor cu pompă?Espressorul de cafea automat sau espressorul cu pompă sunt două dintre cele mai populare tipuri de aparate folosite pentru a prepara cafeau..
30 dec. 5 motive să alegi un aragaz rustic
Mirela Ochiana 0 127
5 motive să alegi un aragaz rusticAragazurile rustice de la Studio Casa sunt printre cele mai bune opţiuni pentru cei care doresc să aducă un stil Vintage în bucătăria lor. Acestea au mai multe avanta..
22 dec. Încălzirea casei. Avantaje și dezavantaje la radiatoare, calorifere, convectoare, aparate aer condiționat sau aeroterme?
Mirela Ochiana 0 220
Încălzirea casei. Avantaje și dezavantaje la radiatoare, calorifere, convectoare, aparate aer condiționat sau aeroterme? Ești în căutarea unei soluții de încălzire a locuinței? Dacă da, poate dorești ..
22 dec. Ce tip de aspirator să-mi iau? Aspirator robot sau aspirator cu filtrare în apă?
Mirela Ochiana 0 151
  Ce tip de aspirator să-mi iau? Aspirator robot sau aspirator cu filtrare în apă? Ai o casă mare sau mică? Ai o mulțime de covoare sau doar câteva? AI timp sau nu prea? Îți place să te ocupi de admin..
22 dec. Soluții pentru amenajare baie – organizare și optimizare spațiu în sala de baie
Mirela Ochiana 0 243
Soluții pentru amenajare baie – organizare și optimizare spațiu în sala de baie Sala de baie este o cameră multifuncțională și putem spune că este cea mai dificilă cameră de amenajat. Având în vedere ..
14 oct. Cel mai bun robot de bucătărie. Cum alegem electrocasnicele de care avem nevoie în bucătărie
Mirela Ochiana 0 459
Cel mai bun robot de bucătărie. Cum alegem electrocasnicele de care avem nevoie în bucătărie Dispozitivele inteligente pentru bucătărie sunt menite să-ți simplifice activitățile gastronomice, indifere..
14 oct. Cele mai bune mașini de spălat - recomandări
Mirela Ochiana 0 399
Cele mai bune mașini de spălat - recomandări Tipuri de maşini de spălatOdată cu dezvoltarea tehnologiei, gospodinele au primit o mulţime de ajutoare în casă, printre acestea fiind şi maşina de spălat ..
14 oct. Cum alegi cele mai sănătoase vase pentru gătit: oale, cratițe, capace și tigăi
Mirela Ochiana 0 899
Cum alegi cele mai sănătoase vase pentru gătit: oale, cratițe, capace și tigăi Un stil alimentar sănătos depinde atât de calitatea alimentelor consumate, cât și de particularitățile materialelor din c..
Afişare 1 - 12 din 160 (14 pagini)