Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Blog StudioCasa RSS Feed

25 mai Cadou de casă nouă pentru tineri căsătoriți
StudioCasa_Nicol 0 14
Cadou de casă nouă pentru tineri căsătoriți  Căsătoria reprezintă o etapă foarte importantă în viața oricărui tânăr, la fel cum este și mutarea în prima casă. Deși este considerat un gest simbolic, ca..
18 mai Sfaturi și idei rețete pentru o supă cremă perfectă cu ajutorul unui mixer
0 86
Sfaturi și idei rețete pentru o supă cremă perfectă cu ajutorul unui mixer  Vrei să pregătești o rețetă slabă în calorii și foarte delicioasă, perfectă pentru vremea caldă? Atunci te îndemnăm să încer..
16 mai Robot de bucătărie – funcții și avantaje
0 106
Robot de bucătărie – funcții și avantaje  Un robot de bucătărie poate fi exact ceea ce îți lipsește în prepararea rețetelor tale preferate. De la prepararea pâinii sau a pizzei de casă pufoase și bine..
13 mai Cele mai bune aparate de cafea, espressoare
StudioCasa_Nicol 2 111
Cele mai bune aparate de cafea, espressoare  Știai că simplul miros al cafelei te poate ajuta să te trezești mai ușor dimineața, stimulându-ți creierul? Dar că aceasta este un antidepresiv natural car..
28 apr. Aragazuri mixte - Cel mai bun aragaz cu cuptor electric
StudioCasa_Nicol 1 189
Aragazuri mixte - Cel mai bun aragaz cu cuptor electric  Cei pasionați de gătit deja știu că un aragaz cu cuptor electric poate schimba complet modul în care gătești și poate face procesul de preparar..
28 apr. Avantajele achiziționării unui pachet plită și cuptor electric incorporabil
StudioCasa_Nicol 1 233
Avantajele achiziționării unui pachet plită și cuptor electric incorporabil  Probabil că tocmai ce îți renovezi bucătăria sau pur și simplu dorești să îți schimbi plita și cuptorul, dar nu știi ce să ..
27 apr. Criterii de alegere și recomandări pentru scaune de bucătărie, scaune de birou sau scaune de living
1 146
Criterii de alegere și recomandări pentru scaune de bucătărie, scaune de birou sau scaune de living  Cu toții știm că scaunele sunt indispensabile într-o locuință modernă. Alegerea scaunelor potrivite..
26 apr. Cele mai bune canapele-recomandări pentru a alege cea mai bună canapea
StudioCasa_Nicol 1 110
Cele mai bune canapele - recomandări pentru a alege cea mai bună canapea  Canapeaua este unul dintre cele mai importante elemente din decorul oricărei case. Acesta este locul unde toată familia se adu..
14 mar. Rețete de băuturi pentru storcătoare și blendere
StudioCasa_Nicol 1 380
Rețete de băuturi pentru storcătoare și blendere  Dacă ai accesat acest articol, probabil că ai nevoie de un storcător de fructe sau un blender și dorești să descoperi câteva rețete delicioase pe care..
14 mar. Curățenia de Paște – Electrocasnice necesare pentru a curăța spațiile înguste, mai greu accesibile din casă
StudioCasa_Nicol 0 485
Curatenia de Paste – Aspirator cu spalare și alte accesorii necesare pentru a curata spatiile inguste   Odată cu venirea primăverii, toate gospodinele se pregătesc pentru clasica curățenie de Paște. A..
04 mar. Mixer sau blender? Factori de care să ții cont când alegi un blender sau un mixer?
0 249
Cum alegi un mixer sau un blender potrivit pentru tine? De ce trebuie să ții cont?  Mixerul și blenderul sunt două electrocasnice indispensabile, folosite în permanență de bucătarii iscusiți din între..
28 feb. Ce factori influențează gustul și aroma unei cafele perfecte? Cea mai bună cafea boabe
StudioCasa_Nicol 0 323
Ce factori influențează gustul și aroma unei cafele perfecte? Cea mai bună cafea boabe  Orice iubitor și pasionat de cafea își dorește cea mai bună aromă posibilă atunci când savurează o ceașcă fierbi..
Afişare 1 - 12 din 127 (11 pagini)