Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Parfum de camera

Profitati acum de preturile exceptionale din gama variata de odorizante de cameră  pusa la dispozitie de catre Studio Casa. Am inclus special pentru dumneavoastra zeci de odorizante de camera cu mirosuri si cantitati diferiti care va vor ajuta sa va improspatati locuinta pentru un timp indelungat. Nu ratati preturile exceptionale si reducerile masive la odorizant de camera premium.

Odorizante sau parfumuri de camera premium

Prindeti reducerile la odorizante de camera si bucurati-va de produse de inalta calitate. In aceasta categorie veti gasi odorizant de camera de la branduri de lux, care stiu cum sa creeze acel miros elegant si luxuriant in orice compozitie. Gama de arome a odorizantelor este vasta si cu siguranta veti gasi esenta speciala pentru gustul dumneavoastra. Astfel, puteti sa alegeti intre arome florale: lavanda, iasomie, trandafi.; arome fructate: citrice, mar, fructe rosii, mango, dar si arome gurmande: vanilie, guma turbo, bubblegum, cocos. Pe langa aromele individuale, veti regasi si combinatii de arome spectaculoase precum mar si scortisoara, lime si flori. Odorizantele de camera le gasiti acum in mai multe forme: pulverizator, borcanase cu aroma si betisoare sau flori ce absorb aroma pentru a o imprastia apoi in toata camera.  

REZERVA ODORIZANT DE CAMERA, MANGO, 1000 ml, MIKADOLasati-va sedusi de senzualitatea notelor  dulci-acrisoare ale parfumului subtil de mango . Compozitia solutiei odorizante: alcool de origine vegetala, esente de parfum, apa..
197,34 Lei 299,00 Lei
REZERVA ODORIZANT DE CAMERA,LAVANDA, 1000 ml, MIKADOMirosul elegant si linistitor de lavanda confera locuintei dvs o atmosfera proaspata si relaxanta.  Compozitia solutiei odorizante: alcool de origine vegetala, esente de parfum, apa..
178,02 Lei 258,00 Lei
REZERVA ODORIZANT DE CAMERA, FRUTOS ROJOS, 1000 ml, MIKADOLasati-va sedusi de senzualitatea notelor  dulci-acrisoare ale parfumului subtil de fructe . Compozitia solutiei odorizante: alcool de origine vegetala, esente de parfum, apa..
178,02 Lei 258,00 Lei
REZERVA ODORIZANT DE CAMERA, DAMA DE NOCHE, 1000 ml, MIKADODelecteaza-te cu parfumul intens, relaxant si senzula al reginei-noptii. Sticla ce contine 1000 ml solutie odorizanta .  Compozitia solutiei odorizante: alcool de origine vegetala, esente de parfum, apa...
178,02 Lei 258,00 Lei
Apa de parfum camera Mykado,Cafe,100ML + Apa de parfum camera Mykado, Cotton ,100MLPARFUM DE CAMERA,CAFE,100ML, MIKADOIdeala pentru iubitorii mirosului de cafea Parfumul odorizant de camera cu miros invaluitor si familiar de cafea confera locuintei dvs o stare de plenitudine si calm. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc ..
59,00 Lei 118,00 Lei
Apa de parfum camera Mykado,Azahar,100ML + Apa de parfum camera Mykado, Canela&Naranja ,100MLPARFUM DE CAMERA,AZAHAR, 100ML, MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros proaspat si suav de flori de portocal confera locuintei dvs o stare de plenitudine si relaxare. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in s..
59,00 Lei 118,00 Lei
PARFUM DE CAMERA,VAINILLA,100ML, MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros  dulce si linistitor de vanilie confera locuintei dvs o stare de liniste si echilibru. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persisitent. Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa.Precauti..
39,90 Lei 59,90 Lei
PARFUM DE CAMERA,Scortisoara, 100ML ,MIKADOUn cadou perfect de Sarbatori Parfumul odorizant de camera cu miros viguros si stimulant de scortisoara confera locuintei dvs o atmosfera senzuala si relaxanta. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala..
39,90 Lei 59,90 Lei
PARFUM DE CAMERA, LAVANDA, 100ML, MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros elegant si linistitor de lavanda confera locuintei dvs o atmosfera proaspata si relaxanta.Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa.Prec..
39,90 Lei 59,90 Lei
PARFUM DE CAMERA,FRUTOS ROJOS, 100ML, MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros dulce si invaluitor de fructe de padure confera locuintei dvs o atmosfera energica si revigoranta. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natu..
39,90 Lei 59,90 Lei
Parfumant de camera cu bete ratan  , 80ml, REED DiffuserFresh LinenCadou ideal !..
39,20 Lei 49,00 Lei
Parfumul odorizant de camera cu miros natural si proaspat de lamaie cu menta confera locuintei dvs o atmosfera calma si senina.Cele 5 bete de  ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa.PrecautiiDaca doriti sa cresteti intensitate..
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA, MANGO, 100ML MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros fructat intens tropical  de mango confera locuintei dvs o stare de prospetime si veselie. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa..Precau..
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA, JAZMIN BLANCO, 100ML , MIKADOParfumul odorizant de camera cu mirosul  dulce si proaspat al iasomiei confera locuintei dvs o atmosfera suava si relaxanta. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa...
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA, INFANTIL, 100ML MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros proaspat si acidulat de portocala confera locuintei dvs o atmosfera energica si revigoranta. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa.P..
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA,COTTON, 100ML, MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros natural si proaspat de bumbac confera locuintei dvs o atmosfera calma si senina.Cele 5 bete de  ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa.PrecautiiDaca d..
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA,CITRONELLA, 100ML, MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros proaspat de lemongrass confera locuintei dvs o atmosfera proaspata si efervescenta. Ajuta la indepartarea insectelor. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esen..
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA,CHICLE DE FRESA ,100ML , MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros dulce-acrisor apetisant de capsuni confera locuintei dvs o atmosfera de relaxare si armonie. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natura..
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA,CANELA&NARANJA,100ML, MIKADOIdeala pentru perioada iernii , cadou superb de Sarbatori Parfumul odorizant de camera cu miros senzual si exotic de portocala si scortisoara confera locuintei dvs o atmosfera vitalizanta. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parf..
29,92 Lei 39,90 Lei
PARFUM DE CAMERA,AZAHAR, 100ML, MIKADOParfumul odorizant de camera cu miros proaspat si suav de flori de portocal confera locuintei dvs o stare de plenitudine si relaxare. Cele 5 bete de ratan se introduc in sticluta cu parfum si dupa 6-8 ore vor incepe sa  emane un miros fin si persistent.  Pentru a diminua intensitatea parfumului folositi mai putine betisoare. Betisoarele trebuiesc rotite periodic in sticluta Compozitia apei de parfum: alcool de origine vegetala, esenta de parfum natural, apa...
29,92 Lei 39,90 Lei

Parfum de camera - Afişare 1 - 20 din 57 (3 pagini)