Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Mixere manuale (1)

Mixerele manuale sunt partenerii ideali pentru a obține rezultate excelente în bucătărie. Cu performanțe remarcabile, versatilitate și funcționalități avansate, aceste dispozitive aduc un plus de ușurință și eficiență în activitățile tale culinare. Explorează gama largă de modele disponibile și alege mixerul manual care îți va ajuta să prepari preparate savuroase și bine amestecate în fiecare zi.


Versatilitatea este un punct forte al mixerelor manuale. Ele pot fi utilizate pentru a amesteca aluaturi, pentru a bate ouă și smântână, pentru a realiza sosuri sau creme și chiar pentru a pregăti smoothie-uri sau băuturi sănătoase. Multe modele vin cu accesorii suplimentare pentru diverse tipuri de amestecare. Eficiența timpului este un aspect important pentru mixerelor manuale. Acestea reduc semnificativ timpul de pregătire, permițându-ți să realizezi rețete rapide și savuroase.

 

Funcțiile avansate adaugă valoare mixerelor manuale. Multe modele vin cu funcții precum multiple nivele de viteză, funcții de impuls pentru amestecare intensă și opțiuni de amestecare în direcții diferite. Designul ergonomic al mixerelor manuale le face ușor de folosit în timpul activităților de gătit. Mânerul confortabil și dimensiunile compacte permit utilizarea fără efort.

Mixer Manual Mixy 1541WH/OR Wh/Orange Ariete Mixer Manual Mixy 1541WH/OR Wh/Orange Ariete
-40 %
Mixer Manual Mixy 1541WH/OR Wh/Orange Ariete•Putere: 250 W•Viteze: 5 + turbo •Palete inox •Accesorii: 2 seturi de palete diferite•Carlige laterale stocareModel 1541EAN 8003705111912Putere 250 Watt5 viteze plus turbo Bate de oțel Bate pentru biciuire Complet cu cârlige pentru aluat Lungimea produsului 19,00 cmLățimea produsului 9,00 cmÎnălțimea produsului 20,50 cmGreutatea produsului 1,02 KgMixer multifunctional ce pune in practica cele mai indraznete idei culinare. Paleta multifunctionala acce..
118,80 Lei 198,00 Lei

Mixere manuale (1) - Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)