Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Blog StudioCasa RSS Feed

02 nov. Incorporabile bucătărie: care sunt cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie?
StudioCasa 0 201
Incorporabile bucătărie: care sunt cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie?În bucătărie este important să ai parte de electrocasnice cât mai performante, care să te ajute să ..
02 nov. Cum alegi un cadou pentru aniversarea căsătoriei?
StudioCasa 0 144
Cum alegi un cadou pentru aniversarea căsătoriei?Aniversarea căsătoriei reprezintă o ocazie excelentă pentru a oferi un cadou persoanei iubite și chiar dacă aniversezi 1, 5, 10 sau chiar mai mulți ani..
01 nov. Cele mai bune aragazuri pe gaz
StudioCasa 0 82
Cele mai bune aragazuri pe gazCauți un ghid care să te ajute să îți cumperi unul dintre cele mai bune aragazuri pe gaz? Vrei să afli care sunt aspectele pe care ar trebui să le urmărești atunci când c..
01 nov. Black Friday 2021: cum faci achiziții inteligente?
StudioCasa 1 138
Black Friday 2021: cum faci achiziții inteligente?Dacă iubești să faci cumpărături online și mai ales să prinzi cele mai bune reduceri, cu siguranță aștepți cu nerăbdare ziua de Black Friday 2021. Îți..
12 oct. Cum alegi cea mai frumoasă lenjerie de pat albă?
StudioCasa 0 262
Cum alegi cea mai frumoasă lenjerie de pat albă? ·      Materialul·      Design·      Dimensiuni·      De ce sa alegi o lenjerie de pat albă?ü  Au un preț accesibilü  Luminează dormitorulü  Ajută la c..
12 oct. Prosoapele de baie din bumbac: articole indispensabile dintr-o baie completă
StudioCasa 0 125
Prosoapele de baie din bumbac: articole indispensabile dintr-o baie completă 1. De ce ar trebui să îți cumperi și tu prosoape de baie din bumbac de cea mai bună calitate 2. Care sunt cele mai bune pro..
12 oct. Vine sezonul rece și nu știi cum să alegi un aparat de făcut pâine și cozonac?
0 140
Vine sezonul rece și nu știi cum să alegi un aparat de făcut pâine și cozonac? ·      Capacitatea și materialul cuvei·      Numărul de programe·      Funcții și tehnologii·      Numărul de accesorii i..
07 sept. Modele de dormitoare moderne: idei de amenajare
StudioCasa 0 355
 Modele de dormitoare moderne: idei de amenajare Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi pentru că oferă intimitate și odihnă în același timp. Pentru multe persoane, dormitorul r..
07 sept. Suc de fructe la blender: top 10 rețete delicioase și hranitoare
StudioCasa 0 209
Suc de fructe la blender: top 10 rețete delicioase și hranitoare Smoothie-uri, sosuri, cocktailuri, shake-uri, creme și lista poate continua. Blenderul este una dintre invențiile de care pasiona..
07 sept. Cum să alegi un espressor cu râșniță performant?
StudioCasa 0 290
   Cum să alegi un espressor cu râșniță performant?  Diminețile ar fi mult mai grele dacă nu am avea parte de magia unei cafele perfect preparate, iar de aceea este important să ai parte..
03 aug. Păreri răcitor de aer: utilitate, ghid selecție și recomandări
StudioCasa 0 648
  Păreri răcitor de aer: utilitate, ghid selecție și recomandări  Sosirea lunii august este de obicei indisolubil legată de creșterea temperaturilor în mare parte din România. Multe locuin..
03 aug. Cum aleg cea mai bună canapea extensibilă cu 3 locuri?
StudioCasa 0 246
Cum aleg cea mai bună canapea extensibilă cu 3 locuri?   Canapeaua este un element esențial, fie pentru a primi oaspeți, fie pentru a face acel maraton de seriale. În plus, canapelele extens..
Afişare 1 - 12 din 107 (9 pagini)