Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aparat De Curatat Cu Aburi Ariete 4137, 1050 W, 3.5 Bar


 Cu aparatul  de curatat cu aburi 4137 Ariete niciun colt al casei nu va fi crutat!

Curata  in profunzime chiar si cele mai ascunse colturi ale casei dvs., bazandu-se pe eficacitatea naturala a aburului impotriva germenilor si bacteriilor. Datorita setului bodat de  accesorii,  puteti igiena suprafetele casei intr-un timp scurt, creand un mediu sigur pentru dvs. si intreaga familie.

La 100 °  Celisus aburul garanteaza de fapt o igienizare completa, eliminand 99,9% din germeni si bacterii, intr-un mod complet natural, fara a fi nevoie să utilizati detergenti chimici ; aveti nevoie doar de apa de la robinet. Atinge o temperatura de 100 ° pentru emisia de abur in doar 3 minute si are o autonomie continua a aburului de 15 minute.

Accesoriile furnizate sunt:

-Perie cu panza- ideala pentru igienizarea si reimprospatarea tesaturilor de casa, cum ar fi perdelele și canapelele.

 -Racleta cu extensie flexibila- Accesoriul ideal  pentru curatarea geamurilor; curatati usor si fara a lasa urme pe sticla, oglinzi, ferestre si cabine de dus.

-Duza pentru injector-  pentru a indeparta murdaria mai dificila , cum ar fi cea a plitei de bucatarie. sau depunerile de calcar din baie

-Duza cu unghi de 90 ° pentru a ajunge si a curata cele mai ascunse locuri ale casei, cum ar fi partea din spate a radiatoarelor.

-Perie rotunda multifunctionala pentru curatarea si igienizarea oricarei alte suprafete.

Aparat De Curatat Cu Aburi Ariete 4137, 1050 W, 3.5 Bar

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie