Categorii Produse
Cos de cumparaturi

PROGRAM SHOWROOM VOLUNTARI: 30.11 -03.12.2023  INCHIS

Set pungi gofrate pentru vidat Ardes, 7000 /S4, 50 bucati, 25 x 35 cm, Sous Vide

Set pungi gofrate pentru vidat Ardes, 7000 /S4, 50 bucati, 25 x 35 cm, Sous Vide


Pungile de vidat Ardes sunt ideale pentru cresterea timpului de conservare a alimentelor; pot fi utilizate acasa sau in mediul profesional, la temperaturi de pana la -25gr C / 40gr C dar si pentru slow cooking 70gr C (max. 2h). Calitatea materialului este superioara, aceasta permitand dubla utilizare - rece si cald- mentinand in acelasi timp aroma preparatelor. Timpul de pastrare al alimentelor sigilate este de 5 ori mai lung decat alte metode de pastrare.


PROASPETE SI AROMATE

Conservarea alimentelor cu pungile de vidat Ardes, pe langa faptul ca este de lunga durata, va permite sa mentineti un nivel excelent de prospetime, aroma si valoare nutritiva a alimentelor depozitate.

Punga de vidat este potrivita pentru depozitarea alimentelor in frigider si congelator si poate fi folosita pentru gatitul in vid( sous vide)-un slow cooking la 70grade Celsius(max 2h).

MARIMI

Pachetul de saci de vidat pentru alimente contine 50 de saci de 20 x 30 centimetri. Fiecare punga are o grosime de 100 de microni, ceea ce asigura pastrarea prospetimii si a savorii pentru mai mult timp.

SIGURANTA MATERIALELOR


Pungile de vidat Ardes sunt produse 100% Made in Italy. Fiecare punga este potrivita pentru uzul alimentar pentru a asigura o pastrare sanatoasa si sigura a alimentelor. Datorita pungilor de vidat Ardes, iti vei putea pastra alimentele mai mult timp in deplina siguranta si liniste sufleteasca.


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Set pungi gofrate pentru vidat Ardes, 7000 /S4, 50 bucati, 25 x 35 cm, Sous Vide

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.