Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Articole curateni Mikado Perfect Clean

Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 5 Litri, pentru uz casnic si HorecaUNIVALLSolutie universala pentru curatenieSolutie universala ideala pentru o curatare temeinica. Fara solventi, adecvat si pentru pielea sensibila. Curata fara a lasa urme. Are efect puternic degresant. Curata suprafetele, nu raman urme si are un parfum proaspat de citrice. Putere de dizolvare pentru suprafete cu ulei si grasimi. Se poate curata orice suprafata, de la ..
99,83 Lei 149,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat obiecte sanitare, Mikado Perfect Clean VULKAN,5 Litri, pentru uz casnic si HorecaVULKANSolutie pentru curatare si protectie – gresie, faianta, wc Solutie pentru curatat obiecte sanitare cu efect de curatare imediata, adecvat tuturor suprafetelor rezistente la acizi, respectiv suprafetelor ca gresia, chiuvete ceramice, armaturi, toalete, WC, pisoare, materiale din sticla si plastic. Cu efect impermeabil, protejand si impotriva coroziunii. Efect du..
96,75 Lei 129,00 Lei
Solutie semiprofesionala degresanta universala Mikado Perfect Clean SOLAR, 5 Litri, pentru uz casnic si HorecaSOLARSolutie degresanta universalaSolutie pentru curatare si intretinere, inlatura eficient urmele de grasime. Are un efect intens. Recomandat pentru toate suprafetele lavabile cu grasimi, electrocasnice mici și mari. Ideala pentru utilizare la masinile profesionale de curatenie si in industria alimentara avand Ph neutru. Curata eficient, protejand in acelasi tim..
96,75 Lei 129,00 Lei
Solutie profesionala pentru curatarea suprafetelor din inox, Mikado Perfect Clean INOX, 0.5 Litru, pentru uz casnic si HorecaFormula concentrata INOX Professional este un produs profesional de curatare si ingrijire pentru otel inoxidabil si a tuturor metalelor lucioase, de la exteriorul frigiderelor, a masinilor de gheata, a congelatoarelor, a masinilor de spalat vase, plite, hote, etc. Ingrijeste si protejaza metalul de coroziune, de urme de apa, grasime si amprente, fara aerosoli. INOX Profess..
29,40 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala odorizanta pentru curatat pardoseli, Mikado Perfect Clean  FLORALYS,1 Litru, pentru uz casnic si HorecaFLORALYSSolutie odorizanta cu parfum pentru curatat pardoseli Solutie odorizanta, neutra pentru toate obiectele sanitare, gresie, faianta, linoleum, ciment, etc. Avand un parfum intens si proaspat, asigura un climat interior placut. Curata usor, protejand suprafetele fara a lasa urme. Nu necesita curatare ulterioară. Ideal pentru ..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala universala pentru curatenie, Mikado Perfect Clean UNIVALL, 1 Litru, pentru uz casnic si HorecaUNIVALLSolutie universala pentru curatenieSolutie universala ideala pentru o curatare temeinica. Fara solventi, adecvat si pentru pielea sensibila. Curata fara a lasa urme. Are efect puternic degresant. Curata suprafetele, nu raman urme si are un parfum proaspat de citrice. Putere de dizolvare pentru suprafete cu ulei si grasimi. Se poate curata orice suprafata, de la ..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala universala anticalcar, Mikado Perfect Clean PICKHAMMER , 1 Litru , cu efect imediat, pentru uz casnic si HorecaDecalcifiant universal PICKHAMMER                Solutie incolora cu efect imediat. Adecvat tuturor obiectelor si suprafetelor rezistente la acizi. Se utilizeaza la curatarea cabinelor de dus, cada, rosturi, faianta, gresie, ciment, mozaic, chiuvete ceramica, inox, robinete, suprafete din aluminiu, etc...
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat pardoseli si parchet, Mikado Perfect Clean TERRA,1 Litru, pentru uz casnic si HorecaTERRASolutie pentru curatat pardoseli Este o combinatie speciala de apa si alcool rezultand o solutie de curatare pentru utilizare universala pe toate suprafetele lavabile precum sticla, plastic, gresie etc. Este ideala pentru toate pardoselile tratate cu lac, pardoseala laminata,  pentru piatra naturala si artificiala, inlatura&..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat obiecte sanitare, Mikado Perfect Clean VULKAN,1 Litru, pentru uz casnic si HorecaVULKANSolutie pentru curatare si protectie – gresie, faianta, wc Solutie pentru curatat obiecte sanitare cu efect de curatare imediata, adecvat tuturor suprafetelor rezistente la acizi, respectiv suprafetelor ca gresia, chiuvete ceramice, armaturi, toalete, WC, pisoare, materiale din sticla si plastic. Cu efect impermeabil, protejand si impotriva coroziunii. Efect du..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat mobila Mikado Perfect Clean PROTECTA,1 litru,  pentru uz casnic si HorecaPROTECTASolutie pentru curatat mobilaSolutie universala protectoare cu continut de alcool pentru curatare intensa si igienizarea tuturor suprafetelor, materialelor si obiectelor lavabile, mobila de bucatarie, birouri, dulapuri, usi, etc. Curata eficient cu un parfum proaspat si placut, fara a lasa urme. Ideal la curatare cu lavete din microfibra.  PH 8PRO..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatat covoare, mochete si tapiterie Mikado Perfect Clean HYDRA TEX, 1 Litru, pentru uz casnic si HorecaHYDRA TEX Solutie pentru curatat covoare, mochete si tapiterieEste o solutie parfumată de inalta calitate pentru curatarea mecanica si automata a suprafetelor textile si tapiteriei. Adecvat pentru suprafetele textile rezistente la decolorare si curatare mecanica. Curata cu spumare redusa si fara a lasa urme. Protejeaza impotri..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala pentru curatarea suprafetelor din sticla, Mikado Perfect Clean  DIAMANT, 1 Litru, pentru uz casnic si HorecaDIAMANTSolutie pentru curatarea suprafetelor din sticlaSolutie cu parfum proaspat pentru curatarea profesionala a tuturor suprafetelor lavabile, netede, in special din sticla, cum ar fi geamuri, oglinzi, etc. Are efect antistatic, protejeaza suprafetele sensibile si mentine stralucirea. Se utilizeaza prin pulverizare pe suprafata, apoi cu o racl..
19,60 Lei 49,00 Lei
Solutie semiprofesionala degresanta universala Mikado Perfect Clean SOLAR, 1 Litru, pentru uz casnic si HorecaSOLARSolutie degresanta universalaSolutie pentru curatare si intretinere, inlatura eficient urmele de grasime. Are un efect intens. Recomandat pentru toate suprafetele lavabile cu grasimi, electrocasnice mici și mari. Ideala pentru utilizare la masinile profesionale de curatenie si in industria alimentara avand Ph neutru. Curata eficient, protejand in acelasi tim..
19,60 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)