kit suprapunere uscator opeste masina de spalatNiciodată nu ai destul spațiu în sala de baie și atunci ai nevoie de amenajări pe verticală ca să poți eficientiza spațiul la maxim și să poți avea toate lucrurile la îndemână. Întotdeauna uscătorul de rufe este cel care se supra-pozează, având în vedere că este mai ușor decât mașina de spălat rufe.  Se pot suprapune chiar dacă nu au exact aceleași dimensiuni: uscătorul poate avea o adâncime mai mare sau egală cu adâncimea mașinii de spălat rufe.

 

Sfat 1:

Ideal ar fi să alegeți  să suprapuneți un uscător de rufe de aceiași marcă cu mașina de spălat rufe, având aceleași dimensiuni. În cazul în care ați cumpărat uscătorul după momentul achiziției mașinii de spălat rufe, atunci va trebui să țineți cont de dimensiunile mașinii de spălat rufe: ar trebui să cumpărați un uscător de rufe cu dimensiuni de lungime si adâncime, cât mai apropiate de ale mașinii de spălat rufe .

 

 

Soluții disponibile:

 

1.     TORRE BASIC - kit suprapunere uscător rufe peste masina spălat

Este foarte important ca soluția de suprapunere să evite căderea uscătorului datorită vibrațiilor produse de mașina de spălat rufe. În general uscătoarele fiind mai ușoare, vibrează mai puțin decât mașinile de spălat rufe.

Una din soluțiile de suprapunere îl reprezintă kitul de suprapunere Torre Basic Style , care suportă o capacitate de maxim 250 Kg și este fabricat în Italia. Are un design universal, fiind compatibil cu cele mai multe mașini de spălat și uscătoare cu încărcare frontală, cu lățimea de 60 cm și o adâncime de 55 cm.  Kitul are o structură ultra-rezistentă fiind construit din techno-polymer ranforsat. Este un produs pre-asamblat și foarte ușor de instalat.

 


kit basic suprapunere uscator peste masina de spalat

 

 

2.     TORRE PRO -  kit suprapunere uscator rufe peste masina spalat

Există și în varianta Torre Pro și conține în plus un suport retractabil, de care te poți folosi pentru a posta diverse produse.


Kitul Torre Pro vă permite să economisiți spațiu prin plasarea uscătorului deasupra mașinii de spălat . Este compatibil cu toate mașinile de spălat cu încărcare frontală denminim 45 cm , iar uscătoarele cu încărcare frontale chiar și mai mari de 60 cm adâncime. Foarte important este ca distanta dintre picioarele uscătorului să fie de maxim 54 cm. Greutatea maximă suportată este de 250 Kg.


Raftul detașabil este situat la o înălțime confortabilă și oferă un suport practic cu o suprafață destul de mare pentru plierea hainelor. Suportul retractabil susține până la 10 kg de haine. Kitul conține cureaua de siguranță de 6 metri cu cataramă metalică.


kit suprapunere profesionist cu raft retractabil 

 

Cu ajutorul acestor kituri de suprapunere te poți bucura de mai mult spațiu în sala de baie.

 

Sfat 2:

Între suprafața mașinii de spălat rufe și kitul de suprapunere, este ideal să postați suporți sau garnituri din cauciuc care să amortizeze vibrațiile.