Incorporabile bucătărie: care sunt cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie?
În bucătărie este important să ai parte de electrocasnice cât mai performante, care să te ajute să obții rezultate încântătoare în timpul gătitului și totodată să îți ușureze munca, însă la fel de important este și decorul de care ai parte în bucătărie.


Conform statisticilor, petrecem mai bine de un sfert din timpul vieții în bucătărie, așa că este important să îți amenajezi bucătăria în așa fel încât să ai parte de o atmosferă cât mai plăcută, mai relaxantă și mai puțin obositoare.


Cum poți reuși să obții un astfel de rezultat? Ei bine, un prim pas ar fi optarea pentru electrocasnicele incorporabile.

·      De ce să alegi electrocasnicele incorporabile?

·      Care sunt cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie?

·      Avantajele plitelor incorporabile   

Ce plită incorporabilă să alegi?

·      Care este cel mai bun cuptor incorporabil?

Recomandări de cuptoare incorporabile bune

 

De ce să alegi electrocasnicele incorporabile?

 


Există o mulțime de motive pentru care ar trebui să optezi pentru electrocasnicele incorporabile. Cel mai important este faptul că vei obține un decor foarte plăcut, dat fiind faptul că vei putea integra toate electrocasnicele în mobilierul pentru bucătărie. De asemenea, vei economisi spațiu în bucătărie, ceea ce reprezintă un alt avantaj important, având libertatea de a-ți amenaja chiar și puținul spațiu după bunul plac.


Iar cireașa de pe tort este reprezentată de performanța mult mai ridicată a electrocasnicelor pentru bucătărie. Acestea beneficiază de o mulțime de tehnologii și funcții practice, care îți oferă control complet asupra mâncărurilor gătite, întocmai pentru a te asigura că vei obține mereu rezultate remarcabile.Care sunt cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie?


Așa cum spuneam, orice aparat electrocasnic de bucătărie poate fi găsit și în varianta incorporabilă, așa că apare întrebarea: care sunt cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie?


Ei bine, dat fiind faptul că principala activitate desfășurată în această încăpere este gătitul, nu mai încape îndoială în legătură cu faptul că plita și cuptorul sunt cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie.

Despre acestea ne-am propus să vorbim și noi în rândurile imediat următoare.Avantajele plitelor incorporabile


Pe lângă faptul că plitele incorporabile au un aspect foarte atrăgător, fie el rustic sau modern, chiar și performanțele acestora te vor încânta. Cel mai probabil, nu vei găsi plită incorporabilă fără aprindere electrică.


Apoi, plitele incorporabile sunt disponibile în diferite variante în funcție de modul de alimentare. Astfel, indiferent că vrei o plită clasică cu alimentare pe gaz, una electrică sau chiar una cu inducție, sigur vei găsi un model care să se ridice la nivelul așteptărilor tale.


Sunt ușor de folosit, ușor de curățat și totodată au o durată de viață îndelungată. În plus, îți oferă control precis asupra temperaturii, întocmai pentru a putea găti mereu în cele mai bune condiții.


Poți avea parte de tehnologii și funcții utile așa cum este timerul sau chiar oprirea automată în cazul în care flacăra s-a stins.Ce plită incorporabilă să alegi?


Uneori poate fi dificil să alegi o plită incorporabilă, dat fiind mai ales numărul foarte mare de opțiuni din comerț. De aceea, am ales noi câteva modele pe care am decis să ți le recomandăm și ție în rândurile următoare:

·       Studio Casa PG660 Avena POSITANO – dacă vrei o plită incorporabilă cu aspect rustic, acesta este modelul pe care ar trebui să îl ai în vedere. Are grătare din fontă, 4 arzătoare, aprindere electrică și panou de comandă mecanic. Este realizată din materiale de cea mai bună calitate, așa cum este fonta emailată, ceea ce înseamnă că o vei putea folosi o viață, iar performanțele sale nu te vor dezamăgi niciodată.

·       Plita Vitroceramică Vcr4Rsp60 Digital – în schimb, dacă vrei o plită incorporabilă modernă, atunci acest model vitroceramic este ceea ce cauți. Oferă 4 zone de gătit, 9 setări de temperatură și o mulțime de funcții care garantează siguranța. Iar prețul său este excelent!

·       Plită Studio Casa Mirage PG60 – iar dacă vrei o plită clasică, pe gaz, atunci modelul Studio Casa Mirage PG60 este ceea ce cauți. Are un aspect elegant, clasic, fiind o plită realizată din inox, durabilitatea sa nu lasă de dorit. Îți pune la dispoziție 4 arzătoare cu control mecanic, cu aprindere electrică și valvă de siguranță.


Alege una dintre aceste plite incorporabile și sigur nu vei regreta.

 


Care este cel mai bun cuptor incorporabil?


Mâncărurile gătite la cuptor nu pot fi comparate cu nimic. Acestea sunt, înainte de toate, foarte sănătoase, gustul lor este grozav și totodată poți obține o mulțime de preparate perfect gătite atât timp cât ai la dispoziție un cuptor incorporabil.


De aceea, atunci când cumperi un astfel de aparat, ar trebui ca înainte de toate să acorzi atenție volumului acestuia. Dacă gătești mult, folosind recipiente voluminoase, atunci capacitatea cuptorului ar trebui să fie cât mai mare.


Apoi, indiferent de modul de alimentare folosit, este important să ai posibilitatea de a controla cât mai ușor temperatura. Uneori vei dori să folosești încălzirea din partea inferioară, alteori din partea superioară, dar vor fi și cazuri când vei dori o temperatură constantă, așa că vei avea nevoie de un ventilator. Sunt detalii care contează mult și nu ar trebui să îți scape din vedere.


Sigur, contează și tehnologiile dar și funcțiile cuptorului. Un rotisor este mereu binevenit, așa cum tehnologia de iluminare a cuptorului se va dovedi a fi foarte utilă. Timerul nu ar trebui să lipsească nici el, precum nici măsurile de siguranță.


Recomandări de cuptoare incorporabile bune

Vrei să mergi la sigur și să alegi un cuptor incorporabil cât mai performant? Ei bine, ar trebui să ai în vedere următoarele modele și sigur nu vei da greș:


·       Cuptor Electric Fe603 White, Nuova Cucina – vrei un model elegant? Acesta este cel pe care îl cauți! Cuptorul electric incorporabil FE603 White Nuova Cucina te va cuceri cu frumusețea sa, dar și cu performanțele sale remarcabile. Are un volum de 72 de litri, un consum redus, 3 funcții de gătit, termostat, ventilație de răcire iar ușa are un geam dublu termoizolant. Ce poți cere mai mult de la un cuptor incorporabil?


·       Cuptor Incorporabil Electric, Studio Casa Parma Rustic, Fe660 – la fel de bine ai putea opta pentru un model rustic, dacă te atrage acest design. Studio Casa Parma Rustic FE660 reprezintă cea mai bună recomandare pe care ți-o putem oferi în acest sens. Are un volum de 52 de litri, funcții precum convecția, timer, decongelare, grill sau chiar ventilație, detalii care garantează cele mai bune rezultate în timpul gătitului. În plus, a fost realizat din materiale de cea mai bună calitate;


·       Cuptor Incorporabil Electric Studio Casa Roma Clasic – iar în final, îți recomandăm și un model clasic, din inox, cum poate îți dorești. Are termostat, 6 programe de gătit, rezistență inferioară dar și superioară, coacerea se face cu convecție și dispune de un sistem „cool door” pentru ușă. Volumul este de 61 de litri iar clasa energetică A garantează un consum redus.

 

Acesta a fost așadar articolul nostru despre cele mai importante electrocasnice incorporabile pentru bucătărie. Sperăm că ți-a fost și ție de ajutor!