Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Spumant de baie cu Melisa 500 ml - Herbamedicus

Spumant de baie cu Melisa 500 ml - Herbamedicus

Spumant de baie din Melisse cu uleiurile esențiale din balsamul de melisse (roiniță) îngrijesc pielea, oferind totodată o senzație de relaxare și odihnă.

Roinița este o plantă medicinală cunoscută pentru efectele ei terapeutice asupra afecțiunilor stomacului.


Poate fi folosită pentru a ameliora simptomele uşoare de stres şi pentru favorizarea somnului. Aceasta poate fi folosită, de asemenea, pentru a trata simptomele tulburărilor digestive uşoare, inclusiv balonare şi flatulenţă (gaze).

Roinița mai poate fi utilizată și pentru vindecarea rănilor (sub formă de băi) datorită proprietății acestei plante de cicatrizant.


O altă caracteristică uimitoare a plantei roinița este capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar. Se știe că este antiviral și antibacterian. Este foarte bogat în cobalt și acizi rosmarinic. Promovează un sistem imunitar sănătos și întărește pereții celulari.


Este bogată în acid cafeic și acid rosmarinic, antioxidanți puternici care neutralizează speciile reactive de oxigen. De asemenea, conține eugenol, care acționează ca un antiinflamator natural care ajută la calmarea stărilor dureroase.


Acești compuși ajută la protejarea celulelor, oferind proprietăți antibacteriene și antivirale profunde.


Compoziție

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Melissa Officinalis Leaf Extract, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Geraniol, Citronellol, CI 15985


Administrare:

Se pune în vană o cantitate după dorință, obținându-se o baie plăcută și revigorantă.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Spumant de baie cu Melisa 500 ml - Herbamedicus

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.