Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Cuptor Electric Incorporabil Studio Casa Milano Plus Fe606 Inox

Cuptor Electric Incorporabil Studio Casa Milano Plus Fe606 Inox


Descoperă frumusețea cuptorului clasic MILANO PLUS și bucură-te de o bucătărie modernă și funcțională

Transformă-ți bucătăria într-un spațiu modern și primitor cu ajutorul unui cuptor electric clasic, mare și încăpător. Designul clasic, inspirat din bucătăria modernă, te va face să te bucuri de fiecare moment petrecut în bucătărie. Cuptorul MILANO PLUS are 6 funcții, astfel că te vei putea bucura de diversitate culinară. 
Ventilator

Ventilația asigură distribuția uniformă a căldurii și garantează prepararea impecabilă a fiecărei rețete. La activarea ventilatorului, mâncarea se prepară uniform, fără a fi nevoie să întoarceți preparatele, fiind ideal pentru o pizza perfectă sau produse de patiserie.


Grill electric

Funcția grill asigură o căldură intensă provenită de la un element superior din cuptor. Această căldură directă rumenește rapid suprafața alimentelor, oferind un aspect apetisant și o aromă deosebită. Te bucuri de fripturi, pui, pește sau legume cu o crustă rumenită aurie, exact ca la restaurant. În plus, gătitul la grill permite scurgerea excesului de grăsime din carne, oferind o alternativă mai sănătoasă la prăjire. Cu ajutorul unui cuptor electric cu funcție de grill, poți crea preparate delicioase, rumenite perfect, aducând un plus de savoare și diversitate bucătăriei tale!

 

Geam dublu la ușă cuptor

Geamul dublu rămâne mai rece la exterior, reducând riscul de arsuri accidentale, fiind o protecție suplimentară pentru copii și animale de companie. Geamul dublu este mai rezistent la temperaturi ridicate și la șocuri termice, oferind o durată de viață mai lungă aragazului.

 

Design modern cu materiale premium

Finisajele rafinate și detaliile atent lucrate oferă un aer modern deosebit bucătăriei tale. Fabricat din materiale de înaltă calitate, cuptorul este extrem de durabil și rezistent în timp.


Performanță impecabilă și versatilitate

Dotat cu 6 funcții, cuptorul MILANO PLUS te ajută să prepari cu ușurință o varietate de mâncăruri delicioase. Butoanele intuitive fac ca utilizarea cuptorului electric să fie simplă și plăcută. Gama variată de funcții oferă opțiuni ideale pentru diverse tipuri de preparate culinare.Cod unic produs10744457
DesignClasic
Tipul de cuptorMultifuncțional
Alimentare Electric
Dimensiuni (cm)59,5 x 59,5 x 57,5
Greutate (kg)27,43
Volum (lt)65
Temperatura maximă275°C
Material cuptorMetal
CuloareINOX
Material ușă cuptor Sticlă
Tip închidere ușăStandard
Tip butoane Clasic
Clasă Eficienta energetica A
Funcții gătireCoacere inf+sup
Coacere inf+sup+Ventilator
Coacere inf + Ventilator
Grill 
 Grill dublu
 Grill dublu +Fan
Alte functii cuptorIluminat cuptor
Decongelare
Timer Digital
Mod de încălzireRezistență
AutocuratareNu


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Cuptor Electric Incorporabil Studio Casa Milano Plus Fe606 Inox

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.