Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Detergent lichid pentru indepartarea petelor White Oxi Action 2l Vanish

INDEPARTEAZA UIMITOR PETELE DE PE RUFELE ALBE

3 NUANTE MAI ALBE*

Vanish Oxi Action indeparteaza uimitor petele si inalbeste rufele albe la fiecare spalare!

*Rufe cu pana la 3 nuante mai albe fata de cele innegrite, rezultatele pot varia.

Recomandari:

✔ Urmati intotdeauna instructiunile de spalare de pe etichetele tesaturilor.

✔ Inainte de utilizare, testati pe o suprafata mai putin vizibila a tesaturii, in cazul in care nu sunteti siguri de rezistenta culorilor. Clatiti si lasati sa se usuce.

✔ Dupa spalarea sau tratarea tesaturilor cu Vanish Oxi Action, nu uscati langa surse de caldura directa sau direct la soare.

✔ Atunci cand utilizati Vanish pentru pre-tratare, folositi doar apa calda.

✔ Pentru rezultate optime, poate fi necesar sa se repete anumite parti ale procesului.

✘ Nu turnati produsul pe partea metalica a hainelor (nasturi, fermoare etc.).

✘ Nu expuneti tesaturile pre-tratate sau inmuiate la surse de caldura sau la lumina directa a soarelui, inainte de a le spala sau clati bine.

✘ Nu lasati produsul sa se usuce pe tesatura (maxim 10 minute timp de contact)."


Instructiuni de utilizare:

Pre-tratare:

Aplicati 2ml de Vanish direct pe pata astfel incat s-o acoperiti complet, Frecati pata manual. Lasati produsul sa ia contact cu pata pentru max. 10 minute. Dozati Vanish impreuna cu detergentul, conform instructiunilor de la Spalare.

Inmuiere:

Adaugati 100mL de Vanish in 4L de apa, la max. 40°C

max. 1H pentru rufe colorate si max. 6H pentru rufe albe. Dupa inmuiere, spalati normal sau clatiti bine.

Spalare:

Adaugati (o doza) de 100 ml Vanish impreuna cu detergentul. Adaugati o doza la fiecare spalare. Dozati detergentul ca de obicei. Pentru cele mai bune rezultate asupra petelor, frecati inainte de clatire.

Informatii de siguranta:

Contine: Peroxid de hidrogen, alcooli, C12-14, etoxilat si acid Benzenesulfonic, C10-13 akyl derivs., saruri de sodiu. Provoaca leziuni oculare grave. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati orice contact cu ochii, pielea sau imbracamintea. Purtati echipament de protectie a ochilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic. IN CAZ DE INGHITIRE: sunati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic, daca nu va simtiti bine. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Spalati-va pe maini dupa folosire. Nu va alarmati daca pielea se albeste in contact cu produsul. Efectul de albire a pielii este temporar si reversibil. Daca varsati Vanish pe dumneavostra, clatiti imediat cu multa apa. Persoanelor cu pielea sensibila li se recomanda purtarea manusilor. Nu amestecati cu alte produse.
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Detergent lichid pentru indepartarea petelor White Oxi Action 2l Vanish

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.