Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa,LS45FI, 9 seturi, 3 programe, Clasa A+

Masina de spalat vase, incorporabila, SLIM: 45 cm


Spală vasele mai rapid și mai eficient cu o mașină de spălat vase de la Studio Casa!

Descoperă acum mașina de spălat vase incorporabilă SLIM45 de la Studio Casa și transformă rutina de curățenie într-o experiență plăcută și simplă! Cu această mașină de spălat vase, vei putea să te bucuri de timpul tău liber, în timp ce vasele tale sunt curățate în mod eficient și rapid. 


Funcția Aqua Stop

Este concepută pentru a proteja împotriva scurgerilor și avarierilor cauzate de apă. Ea constă într-un sistem de siguranță integrat, care detectează scurgerile de apă și oprește alimentarea cu apă către mașină pentru a preveni eventualele inundații sau deteriorări ale locuinței.

 

Program de prespălare

Programul de prespălare la mașina de spălat vase este o opțiune care permite utilizatorului să îndepărteze resturile alimentare sau murdăria mai persistentă de pe vase înainte de a începe un ciclu complet de spălare. Acest program este util în special în cazul vaselor cu murdărie uscată sau cu resturi de alimente care pot fi mai dificil de îndepărtat în timpul ciclului de spălare obișnuit. Folosirea programului de prespălare poate contribui la obținerea unor rezultate mai bune de curățare în ciclurile ulterioare de spălare și poate prelungi durata de viață a mașinii de spălat vase, reducând riscul de depuneri de murdărie sau de obstrucționare a sistemului de spălare.Performanță energetică

Cu cele 3 programe de spălare disponibile și clasificare energetică A+, vei beneficia de rezultate remarcabile în curățarea vaselor tale, economisind în același timp energie și apă. Nu vei mai pierde timp și energie cu spălarea manuală a vaselor dacă alegi soluția inteligentă și practică pentru întreaga ta familie! Beneficiind de tehnologie avansată, mașina de spălat vase Studio Casa are un consum redus de energie și apă, contribuind la protejarea mediului înconjurător și la economisirea costurilor de întreținere. 


Program ECO

Prin utilizarea programului ECO, mașina de spălat vase va ajusta temperatura apei și durata ciclului de spălare pentru a minimiza consumul de energie și apă. De obicei, acest program utilizează o temperatură mai redusă a apei și o perioadă mai lungă de spălare pentru a asigura o curățare adecvată a vaselor, reducând în același timp impactul asupra mediului și costurile asociate cu consumul de energie și apă. 


Protecție copii

Această funcție împiedică accesul copiilor la butoanele și comenzile mașinii de spălat vase, evitând astfel orice accidente nedorite sau manipulări accidentale care ar putea să ducă la deteriorarea sau funcționarea incorectă a aparatului. Astfel, părinții pot avea liniștea că copiii nu vor putea să manipuleze mașina de spălat vase în mod accidental sau să își pună în pericol integritatea fizică. Funcția de protecție pentru copii este un aspect important al siguranței în gospodărie și este recomandată în special în cazul familiilor cu copii mici sau bebeluși.


CARACTERISTICI

Cod LS45FI
Capacitate 10 seturi
Panou de comandăDigital
Indicator LEDClătire
Sare
Sfârșit de program
Alarmă
Număr de programePrespălare
Eco 50°C
Intensiv 65°C
Timp program standard162 min
Funcții AQUA STOP
Protecție inundație
Protecție copii
Nivel zgomot54 dB
Dimensiuni (LxlxH) 45 x 59,6 x 82 cm 
CuloareAlbă
Greutate 32 Kg
AccesoriiCoș tacâmuri
Suport pahare
Compartiment detergent
Compartiment sare
Coș reglabil pe înălțimeDa
Număr de coșuri2
Nivele temperatură2
Filtru auto-curățareNu
Conexiune apă caldăNu
Clasă energeticăA+
Consum anual de energie264 kWh
Consum anual de apă3.640 L
Clasa de eficienta la spalare A
Clasa de eficienta la uscare A


CONSUM
Consum energetic in program Eco 0.83
Consum anual de energie 316 kWh/an
Consum de apa in program Eco 13 l
Consum de energie (kW/ciclu de spalare) 0.95
Consum de apa (l/ciclu) 12
Consum anual de apa 3640 litri/an


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenziile pentru Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa,LS45FI, 9 seturi, 3 programe, Clasa A+

  • (0)

Total Recenzii (0)
Click aici pentru a scrie o recenzie acestui produs.